Previzualizare foto – fotografie originală aici

Splaiul Unirii 219
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Splaiul Unirii, 219, zona Tineretului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Splaiul Unirii, 219, București (Splaiul Unirii 219)
11 etaje
Indisponibil
tr. 1 2021
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Splaiul Unirii 219 pe hartă București

str. Splaiul Unirii, 219, zona Tineretului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre de beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziasfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibeneficiaza de spatii verzi comune, locuri de joaca pentru cei mici, spatiu comercial si locuri parcare atat pentru dvs. cat si pentru vizitarori.
🟧 Încălzirecentrala proprie si incalzire in pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriсărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisajele folosite vor fi din gama lux
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe71–106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu centrul capitalei învecinat

Complexul locativ „Splaiul Unirii 219” este perfect localizat pe strada Splaiul Unirii, la numărul 219, în zona Tineretului/Timpuri Noi-Mihai Bravu, în sectorul 3 din municipiul București. Locuințele noi sunt poziționate pe malul râului Dâmbovița, nu departe de Delta București și sunt ferite de agitație și zgomot dar totodată sunt apropiate de toate facilitățile zonei centrale ale capitalei, unde se află o mulțime de magazine, centre comerciale, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare și săli de fitness. De la locuințele noi sunt de parcurs 450 de metri până la supermarketul LIDL și nu mai mult de un kilometru până la Mega Image și Piața Norilor. Nu departe este Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Universitatea „Nicolae Titulescu”, este un kilometru până la Școala Nr. 97 și sunt 800 de metri până la Grădinițele „Camy” și „Brândușa”.

În proximitatea blocului locativ circulă mult transport public și sunt de parcurs 600 de metri până la stația de metrou Aurel Vlaicu. De la complexul rezidențial „Splaiul Unirii 219” se ajunge pietonal într-o jumătate de oră până la Piața Unirii și sunt de parcurs nu mai mult de 2,5 km. Până la Gara de Nord din capitală este o distanță de circa 6 km și sunt 20 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de maxim 15 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Splaiul Unirii 219” este prezentat cu un bloc de apartamente realizat la cele mai înalte standarde de confort și siguranță cu folosirea materialelor de calitate superioară și a noilor tehnologii și ideilor de design performante. Blocul de apartamente are un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter și este construit cu un Subsol plus Parter plus 10 Etaje și plus un Etaj Tehnic și blocul este împărțit în două scări locative. Clădirea locativă are un aspect atractiv, este elegantă, modernă, dispune de fațade ventilate și este construită cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat (fier-beton BST 032, C40/C50 și B600). La locuințe este instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC și geam termopan de la Veka/Schuco. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor electric de marca Schindler cu capacitatea de transportare a maxim 10 persoane, lifturile sunt foarte sigure și funcționează silențios. Spațiile comune interioare ale blocului rezidențial sunt finisate cu bun gust, în hol și la lobby sunt placaje cu marmură și plăci din granit antiderapant. În blocul rezidențial este proiectat și un spațiu comercial, iar accesul către spațiile locuibile este securizat. În curtea complexului locativ sunt plantate spații verzi și sunt amenajate în siguranță locuri de joacă pentru cei mai mici locatari și teritoriul complexului este video monitorizat. Iar locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Splaiul Unirii 219” sunt organizate subterane și supraterane.

Apartamente decomandate și complet finisate

În ansamblul rezidențial „Splaiul Unirii 219” sunt concepute apartamente cu 2 și 3 camere inteligent compartimentate cu 7 modele de scheme, ce au suprafețele de la 71 mp până la 106 mp. Locuințele se vând complet finisate cu finisaje de cea mai bună calitate alese din gama de lux: parchet multistratificat cu grosimea de 12 mm de producere germană, plăci de gresie și faianță cu modele moderne și obiecte sanitare de la Ideal Standard. Ușile de acces sunt din metal de marca Pinum și toate ușile interioare la fel sunt instalate. Sistemul de încălzire are instalații montate prin pardoseală, iar căldura este asigurată de către centrala termică Viessmann. Fiecare apartament beneficiază de aparat de aer condiționat și are complet realizat sistemul de electricitate. La blocul locativ sunt racordate toate utilitățile generale, ce sunt individual contorizate.

Veniți la complexul rezidențial „Splaiul Unirii 219” pentru a vă alege unul dintre apartamentele, ce facilită de vederi directe către râul Dâmbovița. Pentru programări vă invităm să treceți pe web site-ul complexului rezidențial „Splaiul Unirii 219”.

Acest proiect mai este numit și Splaiul Unirii 219 Residence.

Unde se află Splaiul Unirii 219?

str. Splaiul Unirii, 219, zona Tineretului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Splaiul Unirii 219?

Splaiul Unirii 219 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Splaiul Unirii 219 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Splaiul Unirii 219 din București?

Dezvoltătorul Splaiul Unirii 219 este – Splaiul Unirii 219.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC