Previzualizare foto – fotografie originală aici

Smarald Lake
în Constanța

Apartamente
de la ‍29 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Smaraldului, 18, zona Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Smaraldului, 18, zona Campus, Constanța (Bloc 1)
8 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 1 an 2021
În desfășurare
str. Smaraldului, 18, zona Campus, Constanța (Bloc 2)
8 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 1 an 2021
În desfășurare

Schițe și prețuri în Smarald Lake

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 23 octombrie 2023
1 camere
24–30 m2
de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍29 000 € +TVA
2 camere
62–66 m2
de la ‍1 000 € +TVA / m2de la ‍63 000 € +TVA

Smarald Lake pe hartă Constanța

str. Smaraldului, 18, zona Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă
🟧 Încălzirecentrala termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente120
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime S+P+6E
🟧 Securitatepază
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe24–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat lângă lac și mare

Ansamblul rezidențial „Smarald Lake” este construit lângă Lacul Siutghiol și se află poziționat pe strada Smarald, la numărul 18, în zona Campus din orașul Constanța.

Complexul de locuințe se învecinează cu Universitatea „Ovidius”, până la care sunt de parcurs pietonal doar 900 de metri. Până la Parcul Tăbăcăriei și până la plajă se ajunge în doar 3 minute și imediat lângă locuințele noi funcționează supermarketul Profi, sunt cafenele și cofetării, este Grădinița „Friends” Nr. 12, Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” și Liceul Teoretic „Decebal”.

Stația RATC este la doar un minut față de locuințele noi, pe unde circulă autobuze și micro buze. De la complexul de locuințe „Smarald Lake Residence” până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs circa 5 km, distanța până la Gară este de aproximativ 6 km, iar Aeroportul Internațional „Mihai Kogălniceanu” se află la 20,9 km.

Prezentarea complexului rezidențial cu detalii constructive și momente de amenajare

În complexul rezidențial „Smarald Lake” sunt concepute două blocuri de apartamente, ambele cu egale regimuri de înălțime (Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative) și cu aspecte elegante și asemănător de atractive. Ambele imobile sunt construite cu responsabilitate din materiale durabile și rezistente în conformitate cu toate cerințele și normele în vigoare și la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura de rezistență a blocurilor rezidențiale este realizată pe carcase din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și toți pereții interiori inclusiv și compartimentările formate din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). Complexul locativ dispune de servicii de administrare, are toate spațiile comune finisate și la casa scării sunt instalate ascensoare sigure și silențioase. Iar în curtea ansamblului rezidențial special pentru copii este modern organizat un loc de joacă.

Parcările sunt prevăzute atât subterane cât și supraterane și complexul rezidențial „Smarald Lake” este păzit non stop și are accesul în incintă controlat.

Tipuri de apartamente și finisaje

În blocurile rezidențiale ale complexului „Smarald Lake” sunt prezentate în total 120 de unități locative eficient proiectate în mai multe tipologii de scheme funcționale cu una, două și trei camere. Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 24 mp și 34 mp și apartamentele cu două camere au scheme decomandate cu suprafețele de la 62 mp până la 66 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de 78 mp. Proprietățile locative sunt ergonomic și modern proiectate, sunt foarte primitoare și luminoase și dispun de balcoane și terase plăcute. La dispoziția cumpărătorilor locuințele sunt oferite complet finisate cu prezentarea materialelor de finisare la alegerea beneficiarilor. Toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt puse la poziții. Centralele termice proprii sunt instalate în fiecare apartament și acestea au sisteme termice individuale, ce permit nu numai controlul ambientului termic în locuințe, dar și oferă posibilitatea de economisire a resurselor. În toate apartamentele este internet. Blocurile locative sunt complet racordate la toate utilitățile generale și sunt asigurate cu gaze naturale, curent electric, au alimentare cu apă curentă plus sunt branșate la sistemul de canalizare.

Ansamblul imobiliar „Smarald Lake” este construit de către compania „Euro Best Grup”, care se deosebește cu lucrările sale moderne și cu utilizarea tehnologiilor noi în domeniul construcțiilor și a ideilor performante de design și unde sunt angajați cei mai buni profesioniști înalt calificați.

Alte informații utile și mai multe detalii despre apartamentele noi, contatele Dezvoltatorului și toate metodele de plată acceptate sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Smarald Lake Residence”, unde vă rugăm, să treceți pentru rezervări și achiziționări. Sunteți invitați, să veniți și să vedeți vederile panoramice superbe aspra împrejurimilor și asupra Lacului Siutghiol, ce se deschid din ferestrele apartamentelor noi.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Smarald Lake?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Smarald LAKE Residence.

Unde se află Smarald Lake?

str. Smaraldului, 18, zona Campus, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Smarald Lake din Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Smarald Lake?

M² în acest complex costă de la ‍1 000 € +TVA.

Termen de finalizare Smarald Lake?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC