Previzualizare foto – fotografie originală aici

Slatina Crișan
în Slatina

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Crișan, 2, Slatina

Mai detaliat despre blocul

str. Crișan, 2, Slatina (imobil)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Slatina Crișan pe hartă Slatina

str. Crișan, 2, Slatina

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+4E+M
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe27.5–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare, vecinătăți și distanțe

Ansamblul locativ „Slatina Crișan” se află localizat pe strada Crișan, la numărul, 2, în municipiul Slatina, județul Olt. Fiind amplasat extraordinar de bine complexul este literalmente înconjurat de o mulțime de puncte de interes. Ansamblul rezidențial se află poziționat imediat lângă Piața Zahana și nu departe de supermarket-ele: LIDL, Carrefour și Profi și nu departe de centrul comercial „Winmarkt Shopping Center”.

În apropiere de casa locativă de asemenea se află Sectorul de Poliție, este Oficiul Poștal, sunt bănci și funcționează farmacii, sunt cabinete stomatologice, este Spitalul Județean de Urgență Slatina, Clinica „Hellios” și un salon de înfrumusețare. Pentru relaxare și petrecerea plăcută a timpului liber lângă casă sunt pizzerii, este Cinema, funcționează Clubul Sportiv „Centrul Olimpia”, este Parcul Pitești din Slatina și Parcul Esplanada.

Aici se găsesc următoarele organizații și instituții de învățământ: Grădinița cu program prelungit nr. 5, Grădinița „Spiru Vergulescu”, Școala Generală Nr. 7 din Slatina, Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „George Poboran”, Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Școala Gimnazială Nr. 3, Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Național Agricol „Carol I”, Colegiul Național „Vocațional Rotaru Robert - Marius” și Colegiul Economic „Petre S. Aurelian”. De la complexul locativ „Slatina Crișan” sunt doar 2,4 km până în Centrul Vechi din Slatina și numai 2,3 km până la Gara din Slatina.

Descrierea generală a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Slatina Crișan” dispune de 3500 mp de spații construite și reprezintă o clădire rezidențială construită cu Parter plus Patru Etaje și o Mansardă. Structura de rezistență a imobilului este realizată din cadre din beton armat cu toate închiderile din cărămidă. Din polistiren cu grosimea de 10 cm este compus sistemul termic de izolare exterioară a clădirii, peste care este aplicat stratul final de finisare exterioară cu tencuială albă cu fâșii gri pe fațadă plus maro pe lateral. Pardoselile din coridoare, casa scării și pardoselile din restul spațiilor comune sunt finisate cu plăci din granit. În clădirea rezidențială este instalat ascensor electric, care are capacitatea de transportare a maxim cinci persoane. Tâmplăria din propfil PVC instalată al bloc este de la firma SALAMANDER și are cinci termo camere și geam cu două foi. La parterul blocului imobiliar Dezvoltatorul a proiectat zece spații comerciale cu ieșire direct la stradă. Complexul rezidențial „Slatina Crișan” facilită la intrare de sistem cu interfon.

Tipul unităților locative, metode de plată și despre dezvoltator

Clădirea ansamblului imobiliar „Slatina Crișan” este prezentată cu un număr total de 68 de unități rezidențiale. Locuințele sunt împărțite în 62 de garsoniere deosebite și 6 apartamente spațioase cu două și trei camere, acestea sunt foarte luminoase și primitoare. Garsonierele sunt amplasate la etajele I, II, III și IV, iar apartamentele se află poziționate la mansardă. Toate locuințele sunt proiectate cu scheme funcționale și se predau beneficiarilor absolut finisate în variantă – „la cheie”. Gresia, faianța și parchetul placat sunt oferite la alegerea cumpărătorului și toți pereții sunt prelucrați și se predau zugrăviți cu vopsea lavabilă.

Camerele de baie se predau echipate cu obiectele sanitare, acestea se aleg de cumpărător și vor fi instalate de căre compania de construcții. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare, acestea sunt confecționate din MDF și sunt îmbrăcate cu tocuri, culoarea acestora este oferită la fel la alegerea cumpărătorilor. Ușile exterioare ce sunt instalate la intrare în fiecare locuință sunt confecționate din metal. Tote instalațiile și echipamentele electrice sunt instalate în locuințe și sunt alese de la firma cu renume „Schneider Electric”. Caloriferele sunt dotate, instalate și racordate la centralele termice proprii din fiecare apartament, acestea funcționează pe gaz. Contorizarea utilităților în apartamente este realizată separat și sunt dotate toate contoarele pentru consumul curentului electric, gazelor și apometrele sunt instalate.

Firma „ALTERNATIVE ECO ENERGY” este dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Slatina Crișan” și aceasta funcționează în calitate de dezvoltator imobiliar din anul 2012 și construiește calitativ obiecte imobiliare cu apartamente și garsoniere în toate zonele Craiovei. Există mai multe posibilități de plată acceptate de către dezvoltator: plata cash sau creditare ipotecară și plus în dependență de metoda de plată și mărimea avansului prețurile pot fi semnificativ negociabile. Website-ul companiei „ALTERNATIVE ECO ENERGY” conține mai multe detalii și alte informații utile despre apartamentele complexului rezidențial „Slatina Crișan”, nu ezitați să contactați direct site-ul web al Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Slatina Crișan Residence.

Unde se află Slatina Crișan?

str. Crișan, 2, Slatina.

Termen de finalizare Slatina Crișan?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Slatina Crișan în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Slatina Crișan din Slatina?

Dezvoltătorul Slatina Crișan este – Alternative Eco Energy.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC