Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Residence Slatina -Toamnei
în Slatina

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Toamnei, 19, zona Centru, Slatina

Schițe și prețuri în Residence Slatina -Toamnei

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Garsoniere
de la 32.16 m2totul e vândut
2 camere
de la 48.91 m2totul e vândut
3 camere
de la 98.43 m2totul e vândut

Residence Slatina -Toamnei pe hartă Slatina

str. Toamnei, 19, zona Centru, Slatina

Etape dezvoltare

bloc 1, bloc 2
în stadiu de construcţie
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termica Motan,
Mijloace de transportautobuz, tren
Număr clădiri2
Parcareterestră
Regim inalțimeD+P+4E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente32–98,48 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

În zona centrală a Slatinei se află localizat ansamblul de apartamente „Toamnei Residence”, pe strada Toamnei, la numărul 13A. Ansamblul rezidențial are o amplasare perfectă, în apropiere de Parc și de o mulțime de puncte importante din oraș. Nu departe de casele complexului se află supermarket-ul Lidl, Carrefour market, Profi market și este Piața Zahana, de asemenea în apropiere de case sunt cafenele, pizzerii, este Cinema și sală de fitness.

În zona de amplasare a caselor rezidențiale se găsește Poliția Slatina, este Oficiul Poștal, sunt bănci și funcționează următoarele instituții de învățământ: Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Școala Gimnazială „George Poboran”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Liceul cu program sportiv. Precum și aici este Spitalul Județean de Urgență și sunt farmacii. De la complexul locativ „Toamnei Residence” sunt de parcurs doar 2,6 km până în centrul Vechi din Slatina, iar distanța până la Gara din Slatina este de 2,1 km.

Structura și descrierea complexului

Ansamblul imobiliar „Toamnei Residence” este prezentat cu două blocuri rezidențiale foarte atrăgătoare, cu aspecte moderne și cu regimuri egale de înălțime cu câte un DEMISOL + PARTER + PATRU ETAJE. La construcția imobilelor Dezvoltatorul a respectat cele mai riguroase standarde de siguranță și calitate și a folosit doar materiale de construcții de o durabilitate înaltă și calitate superioară. Blocurile rezidențiale sunt bine izolate termic pe exterior cu vată minerală bazaltică, acest fapt oferă imobilelor un grad înalt de eficiență termică și un nivel sporit anti incendiar. Tâmplăria exterioară instalată la blocuri (ferestrele și inclusiv balcoanele) este din profil PVC și are geam termopan de cea mai înaltă calitate. Fațada imobilelor este modern finisată cu materiale excelente de culoare albă în combinație cu culoarea gri. Ambele clădiri sunt dotate cu lifturi de ultimă generație. Locatarii beneficiază de locuri de parcare.

Apartamente și variante de finisare

În incinta ansamblului locativ „Toamnei Residence” sunt proiectate garsoniere și apartamente cu două și trei camere.

  • Garsonierele dispun de suprafața de 32,16 mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt proiectate su spațiul, care începe de la 41,21 mp și ajunge până la 74,74 mp;
  • Unitățile locative cu trei camere dispun de suprafețele de la 67,36 mp și până la 98,48 mp.

La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate apartamente finisate și apartamente nefinisate. Dar absolut toate materialele și finisajele folosite sunt alese de cea mai bună calitate și sunt oferite pentru alegerea beneficiarilor cu o gamă variată de modele și culori. Pereții din apartamente nu sunt vopsiți dar sunt prelucrați, tencuiți, peste care este aplicat glet grosier fir. Tavanele sunt prelucrate și sunt placate cu rigips finisat (fără a fi vopsite cu lavabil). Dezvoltatorul a montat ascunse toate instalațiile electrice, termice și sanitare (în mare parte) prin șapă.

Instalațiile electrice sunt conduse până la poziții, dar montarea accesoriilor, prizelor și întrerupătoarelor rămâne după alegerea beneficiarilor. Pentru echipamentul camerelor de baie și a instalațiilor sanitare sunt folosite țevile de la Romstal. Absolut complet instalat este sistemul termic, care constă din centrală termică de tip Motan, toate caloriferele sunt instalate plus cu robineți și sunt conduse mai întâi prin separator. Fiecare apartament este separat contorizat și contoarele pentru gaz, electricitate și apometrele sunt instalate în afara locuințelor, pe spațiile comune. Locuințele sunt oferite în vânzare cu ușa de la intrare instalată precum și cu toate ușile interioare instalate, acestea sunt toate puse la alegerea cumpărătorului în limita bugetului stabilit. De asemenea în concurența sumelor stabilite de către Dezvoltator sunt oferite la alegere și apoi montate: gresia, parchetul și faianța. Precum și toate obiectele sanitare; cabina de duș, cada, vasul wc, bideul și chiuveta sunt oferite la alegere.

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Toamnei Residence” este compania „ANUTA I. MARIAN DAIANA” S.R.L. Metodele acceptate de plată sunt: credit „Prima Casă”, credite ipotecare standard, surse proprii, iar la plata integrală cumpărătorii beneficiază de oferte speciale cu discounturi profitabile. Doar cu un singur click treceți pe pagina web oficială a complexului locativ „Toamnei Residence” și luați cunoștință detaliată cu alte informații despre apartamentele disponibile, planurile locuințelor și contactele Dezvoltatorului.

Unde se afla Residence Slatina -Toamnei?

str. Toamnei, 19, zona Centru, Slatina.

Termen de finalizare Residence Slatina -Toamnei?

bloc 1, bloc 2 – undefined.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Residence Slatina -Toamnei.

Cine este dezvoltatorul Residence Slatina -Toamnei în Slatina?

Dezvoltator Residence Slatina -Toamnei – Anuta I Marian Daiana SRL.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC