Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maia Slatina
în Slatina

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Viorelelor, 2C, Crisan, Slatina

Mai detaliat despre blocul

Aleea Viorelelor, 2C, Crisan, Slatina (imobil)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Maia Slatina pe hartă Slatina

Aleea Viorelelor, 2C, Crisan, Slatina

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțime D+P+6E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramida

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare ideală în zona centrală

În partea de Sud a României pe malul stâng al Râului Olt, pe strada Aleea Viorelelor, numărul 2C, în cartierul Crișan al orașului Slatina din județul Olt se găsește perfect amplasat Complexul locativ „Maia Slatina”. Locatarii complexului rezidențial profită de apropierea nemijlocită a multor puncte de interes comercial așa ca: Carrefour, Profi Market, Billa, Lidl, Kaufland și Piața Zahana. Pentru copiii rezidenților din acest complex la îndemână se află un număr mare de instituții preșcolare și de învățământ: Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, Școala Generală Nr. 7 din Slatina, Școala Gimnazială„ Eugen Ionescu”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, Școala Gimnazială „George Poboran”, Colegiul Național „Ion Minulescu”, Grădinițele cu program prelungit nr.5, nr. 7 și Grădinița particulară cu program prelungit „Pitic Deștept”. Pentru odihnă și relaxare în apropiere de casă se află: Parcul Pitești, Parcul Esplanada și Piscina „Menthol Time”, sunt restaurante și cafenele. Și nu departe de complexul rezidențial „Maia Slatina” se află: Spitalul Județean de Urgență, Spitalul Teoptic, policlinica Regina Maria și Policlinica PROMED, de asemenea funcționează multe farmacii, sunt sucursale a diferitor bănci, este un oficiu poștal și se află Sectorul de Poliție.

Detalii constructive, finisaje exterioare și fațada blocului

Suprafața terenului de amplasare a complexului locativ „Maia Slatina” este de 1097 mp. Rezidența reprezintă un corp de locuințe construit cu un regim de înălțime mijlociu cu un Demisol plus un Parter și Șase Nivele locative.

La construcția blocului locativ sunt folosiți stâlpii, diafragmele și grinzile din beton armat. Pentru anvelopa casei sunt folosite blocurile din BCA și pentru izolarea termică exterioară este folosit polistirenul cu grosimea de 10 cm, iar învelitoarea imobilului este proiectată de tip terasă necirculabilă, aceasta este realizată pe o placă din beton armat, care are acoperire cu membrană bituminoasă și dispune de un strat de termoizolație. Centura imobilului este placată cu plăci rigide din vată minerală, aceasta este montată și pe plăcile dintre etaje și dispune de capacități incombustibile, care stopează focul în caz de incendiu și nu permite pătrunderea și extinderea focului. Fațada clădirii este finisată în două culori luminoase (albă și albastră) și și dispune de balcoane iluminate. Tâmplăria exterioară dispune de geam termopan de tip „Four Season” instalat în profil PVC, care perfect menține regimul termic în încăperi și nu permite pătrunderea aerului din exterior. Imobilul are montat un lift, care este accesibil de la orice etaj al blocului, dar sunt construite și scări cu rampe de beton armat și cu parapet din profil metalic. Casa scării, spațiile comune, holul și coridoarele sunt complet finisate cu materiale moderne. La parterul clădirii rezidențiale sunt spații special proiectate cu destinație comercială, acestea dispun de fațade mari vitrate și au uși din tâmplărie din PVC și geam termopan (low emission). Pentru parcarea transportului personal al locatarilor, oaspeților și vizitatorilor sunt organizate locuri de parcare exterioare. Teritoriul adiacent complexului locativ „Maia Slatina” dispune de spații verzi amenajate cu o suprafață de aproximativ 400 mp. Din punct de vedere de securitate și confort pentru locatari blocul rezidențial beneficiază de interfon.

Suprafețe, dotări, echipaje și finisaje fixe ale apartamentelor

Complexul locativ „Maia Slatina” dispune de 42 de apartamente perfect compartimentate cu planimetrii cu 1, 2, 3 și 4 camere.

  • Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața de la 37 mp până la 49,8 mp.
  • Locuințele cu 2 camere dispun de mărimea de la 39 mp până la 70,01 mp.
  • Suprafețele unităților locative cu 3 camere încep de la 72 mp și ajung până la 97,96 mp.
  • Disponibile la moment nu mai sunt apartamente cu 4 camere.

Locatarii beneficiază de confort și liniște acasă datorită grosimii pereților între apartamente, aceștia sunt efectuați din BCA și au grosimea de 25 cm. Grosimea compartimentărilor interioare ale apartamentelor este de 15 cm și aceștia sunt realizați din blocuri BCA și sunt prelucrați manual, tencuiți și vopsiți cu vopsea acrilică lavabilă de culoare albă. Plafoanele sunt de glet ipsos finisate cu zugrăveală albă. Toate încăperile umede, în bucătării și grupurile sanitare sunt placaje cu gresie și faianță spaniolă, antiderapantă și rezistentă la uzură (Gold Ceramica), oferită în trei variante. Iar pentru încăperile de locuit (dormitoare, living) pardoselile sunt placate cu parchet laminat. Instalate sunt toate ușile interioare, acestea sunt celulare pline, într-un canat sau cu două canaturi. Furnirul ușilor este lăcuit sau este finisat cu placaj de HDS și ușile sunt prezentate de la Pinum (Invado) de producere poloneză.

Apartamentele beneficiază de uși metalice de acces cu încuietori de tip yalle și acestea sunt îmbrăcate în MDF. În fiecare locuință aparte este instalată câte o centrală termică. Absolut toate camerele de baie sunt fiabil hidroizolate și sunt bine echipate, dispun de toate obiectele sanitare instalate, ce sunt conectate la utilități. De asemenea pentru fiecare utilitate separat sunt instalate contoare și apometre. Tot aparatajul electric (prizele și întrerupătoarele), instalațiile electrice și tablourile sunt instalate în locuințe. Locatarii au la dispoziție conectate în apartamente: internet, cablu pentru televiziune și telefonie.

Dezvoltatorul imobiliar ”MaiaCasă” este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piața României și construiește cu profesionalism și seriozitate doar obiecte imobiliare calitative, care timp de 22 de ani de experiență are multe obiecte imobiliare finisate la cele mai înalte grade de confort.

Pentru a cumpăra un apartament din ansamblul rezidențial „Maia Slatina” direct de la Dezvoltator și pentru a afla mai multe detalii și caracteristici constructive, informații despre finisaje și pentru a studia schemele locuințelor, vă invităm să vizitați site-ul web al companiei ”MaiaCasă”, unde sunt afișate și contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Maia Residence Slatina.

Unde se află Maia Slatina?

Aleea Viorelelor, 2C, Crisan, Slatina.

Termen de finalizare Maia Slatina?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maia Slatina în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maia Slatina din Slatina?

Dezvoltătorul Maia Slatina este – Maiacasa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC