Previzualizare foto – fotografie originală aici

1 Mai Apartments
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Dr. Nicolae Ionescu Sesești, 1A, zona 1 Mai, Craiova

Mai detaliat despre blocul

str. Dr. Nicolae Ionescu Sesești, 1A, zona 1 Mai, Craiova (1 Mai Apartments)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

1 Mai Apartments pe hartă Craiova

str. Dr. Nicolae Ionescu Sesești, 1A, zona 1 Mai, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–98 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat cu parc învecinat

Complexul de locuințe „1 MAI Apartments” se află poziționat pe strada Doctor Nicolae Ionescu Sisești, la numărul 1A în zona 1 Mai din orașul Craiova, județul Dolj. În proximitatea complexului de locuințe se află supermarketul LIDL la doar 150 de metri, Mega Image la 700 de metri, centrul comercial „Pelendava Shopping Center” este la 700 metri, până la supermarket-ul Kaufland se parcurg 750 de metri și 1,1 km până la Carrefour Market. De asemenea în apropierea apartamentelor noi sunt sucursale bancare, se află diverse cafenele, restaurante, la 650 m se află fast food-ul „McDonald’s”. Imediat lângă blocul locativ funcționează Școala Gimnazială Nr. 36 „Gheorghe Bibescu”, iar până la Liceul de Transport Auto este o distanță de 1,9 km și trebuie de parcurs o distanță de numai 400 de metri până la Parcul Nicolae Romanescu. Nu departe se află Spitalul Județean Nr.1 și funcționează farmacii. Lângă clădirea locativă este stație de mijloace de transport în comun și Autogara Sud se află la doar 160 de metri. De la complexul rezidențial „1 MAI Apartments” până în centrul orașului Craiova până la Piața Mihai Viteazul sunt aproximativ 3 km și Gara Feroviară se află la 4,7 km față de blocul locativ, o distanță de 8,3 km este până la Aeroportul Internațional din Craiova.

Prezentarea complexului rezidențial cu informații constructive

Proiectul locativ „1 MAI Apartments” dispune de un bloc de apartamente modern proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 8 Etaje. Imobilul este construit cu o mare răspundere în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare din materiale durabile și calitative. Fundația clădiri rezidențiale este de tip – radier general și la turnarea fundației au fost folosite peste mai mult de 100 de tone de beton oțel de calitate BST 500 și circa 600 m3 de beton B350. Grosimea fundației este de 80 cm și structura de rezistență a blocului este formată din cadre din beton armat, stâlpi, grinzi și plăci peste etaje. Imobilul este fiabil hidroizolat și termo izolat, iar tâmplăria exterioară instalată este cu profil PVC de marca Salamander, are 5 camere termice și dispune de 4 foi de geam termopan. Fațada imobilului este modern finisată cu tencuială decorativă de exterior într-o combinație perfectă a culorii albe și maro. Blocul de apartamente este structurat pe două scări și fiecare din acestea este echipată cu câte un ascensor electric, de ultimă generație, ce funcționează rapid, sigur și silențios. Toate spațiile comune din bloc (coridoarele, holurile de acces) sunt finisate și au pardoselile placate cu granit, iar la parterul imobilului se află prevăzute două spații comerciale. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu video interfon.

Locurile de parcare sunt proiectate subterane situate la demisolul clădirii, dar există organizate și locuri de parcări exterioare pentru vizitatori.

Detalii de amenajare și finisare a locuințelor

Fiecare unitate locativă din incinta complexului locativ „1 MAI Apartments” este confortabilă, primitoare și foarte logic și funcțional proiectată. În total în incinta blocului rezidențial sunt concepute 56 de unități locative cu 1, 2 și 3 camere decomandat compartimentate cu suprafețele de la 46 mp până la 98 mp plus balcoanele. Locuințele se vând „la cheie” cu finisaje de calitate înaltă și aspecte moderne și dispun de placări cu gresie, faianță, parchet laminat, au pereții vopsiți și instalate sunt ușile interioare din MDF cu tocuri plus uși din metal sunt instalate la intrare. Sistemele inginerești în apartamente sunt realizate și fiecare locuință are centrală termică instalată și sistem de încălzire condus prin pardoseală. Toate utilitățile generale sunt racordate la blocul de locuințe și fiecare apartament beneficiază de curent electric, este asigurat cu gaze, apă curentă și este branșat la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „1 MAI Apartments” este dezvoltat de către compania „Alternative Eco Energy”, pe site-ul căreia sunteți invitați cu o vizionare pentru mai multe informații utile despre apartamentele noi, accesul este facil imediat din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și 1 Mai Apartments Craiova.

Unde se află 1 Mai Apartments?

str. Dr. Nicolae Ionescu Sesești, 1A, zona 1 Mai, Craiova.

Termen de finalizare 1 Mai Apartments?

1 Mai Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 1 Mai Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 1 Mai Apartments din Craiova?

Dezvoltătorul 1 Mai Apartments este – Alternative Eco Energy.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC