Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maia Craiova
în Craiova

Apartamente
de la ‍100 700 €
Prețul / m2
de la ‍1 192 € +TVA
pe ‍39 €
Dezvoltător
Adresă
Calea Bucuresti, 137E, Craiova

Mai detaliat despre blocul

Calea Bucuresti, 137E, Craiova (Maia Craiova)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Maia Craiova

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 februarie 2024
2 camere
69.29–105.7 m2
de la ‍1 192 € +TVA / m2de la ‍100 700 € +TVA

Maia Craiova pe hartă Craiova

Calea Bucuresti, 137E, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Regim inalțime S+P+4E+5R
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Proiectul locativ „Maia Craiova” reprezintă o comunitate de locuințe moderne construite într-o zonă la maxim dezvoltată cu o mulțime de puncte de interes în proximitate.

Facilități și beneficii

 • Localizare foarte bună, blocul literalmente este înconjurat de grădinițe, școli, magazine, farmacii și alte puncte de interes pentru toți membrii familiei.
 • Acces facil la mijloacele de transport în comun.
 • Blocul rezidențial este conceput cu spații comerciale.
 • Apartamentele dispun de balcoane grațioase și unele de terase generoase.
 • Pentru rezidenți în complex sunt amenajate locuri de parcare exterioare.

Adresa de amplasare a imobilelor

Ansamblul locativ „Maia Craiova” se află poziționat pe Calea București, la numărul 137E în zona centrală a orașului Craiova. Pe web pagina Korter.ro este prezentată amplasarea blocului locativ pe harta orașului.

Cu ce se învecinează ansamblul de locuințe noi

 • Complexul de locuințe „Maia Craiova” se află vis-a-vis de centrul comercial Electroputere Parc Mall, unde se găsesc o mulțime de diverse magazine, buticuri, cafenele, restaurante și localuri de relaxare și distracție: Leroy Merlin, Zara, Auchan, House, Bottino, Orange, farmacia HelpNet și este Inspire Cinema.
 • La o distanță de 500 m se află supermarketul LIDL, este magazinul Decathlon, centrul comercial Oltenia Sucpi și la 650 de metri se află Kaufland, sunt 400 de metri până la Pepco și Sinsay.
 • Pentru relaxare și sport: Piscina Sanziana (900 m), sala de fitness 4Moving Metal Lemn (400 m), terenul de fotbal MogixArena (1,9 km).
 • Organizații educaționale și puncte de învățământ: Școala Gimnazială Mihail Eminescu (650 m), Universitatea Mihai Viteazul (700 m), Grădinița Prichindel (750 m), Liceul Tehnologic Auto (750 m), Facultatea de Chimie și Facultatea de Mecanică se află la 850 m, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică (900 m), Facultatea de Drept și Științe Administrative (1,1 km), Grădinița Eden (1,1 km), Grădinița Dumbrava Minunată (1,1 km), Liceul Teoretic Henri Coandă (1,1 km).
 • Pe o rază de până la 400 de metri față de blocul locativ funcționează sucursalele băncilor Transilvania, ING Bank și BСR.
 • Puncte medicale: stomatologia Embrance (140 m), medicul de familie Dogaru Karmen-Adriana (260 m), Dentimplant (500 m), Spitalul Municipal „Filantropia” Craiova (700 m), Phoenix – Spital Privat (750 m), Noul Spital Municipal Craiova (750 m), Cardio Help (750 m), Spitalul Electroputere (1 km).
 • Teatrul Colibri se află la 850 m și la 1,5 km este Parcul Pușkin – Crizantemelor.
 • Cafenele și restaurante: Restaurant Intim ( 450 m), Carul cu Flori (550 m), cofetăria Aida (650 m), Gogoșerie (750 m), Pizza Adrian (800 m).
 • Benzinăriile: Rompetrol (500 m), Gpl Auto (1,1 km),

Amplasarea locuinței este foarte importantă pentru toți, deoarece de amplasare depinde nu numai confortul vieții dar și direct influențat de amplasare este prețul locuinței, anume din acest motiv pe harta Korter.ro avem și mai multe variante de imobile noi din această zonă, vă invităm să le vedeți.

Transport și distanțe

 • La 290 m se află stația de autobuz cu linia E1R și stația de autobuz și ruta Nr. 9 se află la 450 m;
 • Sunt 350 m până la stația de tramvai Pasaj Electroputere cu linia 100 TRA;
 • Sunt 3 km până în centrul orașului Craiova;
 • Până la Gara de Craiova se parcurge cu mașina o distanță de 2,6 km;
 • Până la Aeroportul Internațional din Craiova sunt de parcurs nu mai mult de 4 km.

Descrierea ansamblului de locuințe

Proiectul rezidențial „Maia Craiova” este prezentat cu un bloc de apartamente proiectat într-un stil arhitectural modern și elegant cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este construit Retras. Pe pagina proiectului de pe site-ul nostru Korter.ro sunt prezentate mai multe fotografii ale blocului locativ.

Clădirea de apartamente este construită cu o structură duală formată din stâlpi și pereți din beton armat bazați pe fundații cu radier general. Pereții sunt zidiți din blocuri naturale și sunt izolați termic cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este cu profil PVC cu 5 camere termice și cu trei rânduri de geam termopan. La parterul clădirii de apartamente sunt prevăzute spații comerciale și la casa scării instalat este un lift cu capacitatea de 6 persoane de la firma Schindler. Toate locurile de parcare sunt organizate exterioare.

Detaliile de finisare ale locuințelor

În incinta complexului locativ „Maia Craiova” sunt concepute 37 de apartamente cu scheme logice cu 1, 2 și cu 3 camere, care pot fi studiate pe pagina noastră Korter.ro la fel și unde se găsesc și prețurile apartamentelor. În folosință locuințele se predau cu pereții gletuiți și cu sapele turnate peste pardoseli, plus instalate sunt ușile de acces (din metal cu MDF îmbrăcate). Sistemul termic este montat, centralele termice cu radiatoarele din oțel racordate, sisteme de distribuitor și țevile folosite sunt din pex-a în tuburi de protecție.

Alte informații despre proiectul rezidențial „Maia Craiova” le găsiți prezentate pe site-ul web al Dezvoltatorului, unde vă invităm să treceți imediat de pe pagina noastră Korter.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Maia Craiova?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Maia Residence Craiova.

Unde se află Maia Craiova?

Calea Bucuresti, 137E, Craiova.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maia Craiova din Craiova?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Maia Craiova?

M² în acest complex costă de la ‍1 192 € +TVA.

Termen de finalizare Maia Craiova?

Maia Craiova – Finalizare în 2024 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC