Previzualizare foto – fotografie originală aici

President Residence
în Craiova

Apartamente
de la ‍93 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 400 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Calea București, 113, zona Viitorul, Craiova

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Calea București, 113, Craiova (cladire B)
11 etaje
În desfășurare
tr. 4 2018
Finalizat în 2023 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în President Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
2 camere
65 m2
de la ‍1 431 € +TVA / m2de la ‍93 000 € +TVA

President Residence pe hartă Craiova

Calea București, 113, zona Viitorul, Craiova

Plata în rate la President Residence

VARIANTA I

Disponibil
  1. Avans 15 – 30 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii precontractului de vanzare-cumparare;
  2. Diferenta 70 – 85 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare.

VARIANTA II

Disponibil

Rezervare: 10 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii precontractului de vanzare-cumparare;

Cota zero: 20 % din pretul total al apartamentului;

Structura gata (bloc ridicat): 20 % din pretul total al apartamentului;

Inchidere bloc (zidarie +PVC): 15 % din pretul total al apartamentului;

Instalatii: 15 % din pretul total al apartamentului;

Finisaje complete (interior/exterior), predare la cheie: 20 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare. 

VARIANTA III

Disponibil
  1. Avans 50 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii precontractului de vanzare-cumparare;
  2. Inchidere bloc (zidarie +PVC): 15 % din pretul total al apartamentului;
  3. Instalatii: 15 % din pretul total al apartamentului;
  4. Finisaje complete (interior/exterior), predare la cheie: 20 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare.

VARIANTA IV

Disponibil

Platit 100 % din pretul total al apartamentului la momentul incheierii precontractului de vanzare-cumparare.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre de beton armat și BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatii comerciale, loc de joacă, adăposturi antiaeriene, stații alimentare maşini electrice, parcare biciclete
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala si preechipare AC
🟧 Lift2 lifturi Schindler de 8 persoane fiecare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamentepeste 800 de apartamente
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcare800 parcari subterane si supraterane, nu este inclusa in pretul apartamentului, se poate achizitiona separat
🟧 Regim inalțimeS+P+ 10E
🟧 Securitatevideointerfon, acces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriBCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41 – 106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat în centrul orașului lângă tot de ce aveți nevoie

Ansamblul rezidențial „President Residence” este amplasat în una dintre cele mai dorite zone ale orașului Craiova - zona Viitorul, pe strada Calea București, la numărul 113. Clădirile locative sunt localizate între strada Sărari și Traian Lalescu, acest fapt oferă multă mobilitate și accesibilitate către toate zonele de interes și punctele importante ale Craiovei.

Fiind situat chiar în inima orașului Craiova, ansamblul de locuințe este apărat de gălăgie și de aglomerația urbană și beneficiază de toate facilitățile orașului în imediata apropiere. La o mică distanță se află supermarket-ul LIDL, sunt hipermarket-urile Kaufland și Auchan, magazinele Decathlon și Leroy Merlin, este Piața Centrală și sunt multe diverse centre comerciale, funcționează sucursale ale diferitor bănci, se găsesc saloane de înfrumusețare și frizerii, sunt cofetării, cafenele pizzerii și brutării, nu departe (la doar 15 minute pe jos) se află restaurant-ul McDonald’s și sunt doar 900 de metri până la Parcul Pușkin și destul de aproape se află clubul sportiv „4Moving Metal Lemn”.

Imediat lângă clădirile de apartamente se află Facultatea de Drept și Științe Administrative, Campus – Facultatea de Mecanică Craiova, Facultatea de Chimie, Universitatea Mihai Viteazul, Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, Liceul „Matei Basarab”, Grădinița „Dumbrava Minunată”, Grădinița „Luceafărul”, Grădinița „Eden” și Grădinița „Pinocchio”. De la complexul de locuințe sunt doar 1,9 km până la Universitatea din Craiova și 3,2 km până la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

În această zonă sunt multe farmacii, funcționează centre medicale și spitale, este Spitalul Municipal „Filantropia” și Noul Spital Municipal, sunt cabinete stomatologice și clinici medicale private și de Stat.

Lângă complex sunt stații de autobuz și troleibuz cu diverse rute, iar până la Gara din Craiova sunt 2,1 km pietonal și numai 2,4 km până în centrul orașului. Iar Aeroportul Internațional din Craiova se află la 5,1 km față de complexul rezidențial „President Residence”.

Faze, structură, specificații și detaliile complexului

Proiectul ansamblului rezidențial „President Residence” este unul din cele mai mari proiecte imobiliare de pe piața locuințelor noi din Craiova și se dezvoltă în patru faze pe un teren cu suprafața totală de 27 000 metri pătrați. În prima fază a proiectului imobiliar sunt prezentate patru blocuri rezidențiale construite la cele mai înalte standarde de calitate și dedicate unui stil de viață select, acestea sunt construite cu un regim egal de înălțime: fiecare cu câte un Subsol plus un Parter și plus 10 Etaje locative.

Detalii tehnice: sistem de fundare pe o pernă de balast de 1,5 metri și pe un radier general de 1,2 metri, cu beton de cea mai înaltă rezistență de B415, cărămidă și sistem de hidro izolație. Pentru o structură trainică și sigură de rezistență este ales sistemul constructiv format din cadre din beton armat. Pentru un grad mai înalt de rezistență seismică au fost forați 1400 de piloni la o adâncime de 12 metri. Pentru un nivel înalt de termo eficiență și fono izolare, toate zidăriile exterioare sunt realizate din bca Ytong clasa A+ = blocuri din beton celular autoclavizat și pereții perimetrali au grosimea de 40 cm și au inclus sistemul de termoizolație. Închiderile interioare și compartimentările sunt efectuate la fel din blocuri BCA. Toate acoperișurile, terasele și balcoanele sunt calitativ hidro – izolate. Blocurile locative sunt proiectate cu balcoane deschise, care beneficiază de spații generoase și care sunt modern finisate cu fier forjat sau cu zidărie. La balcoane sunt instalate balustrade din sticlă laminată de un grad înalt de securitate. Pentru a păstra gradul superior de izolare fonică și termică a locuințelor, la blocuri este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC cu 5 camere termice de la producătorul Salamander și care dispune de sticlă termopan în trei foi (tripan) de tip „four seasons” și cu feronerie Roto. Fațadele clădirilor locative sunt finisate cu vopsele decorative de culoare albă și au aspecte moderne și foarte atractive. Fiecare scară locativă este echipată cu câte două ascensoare Schindler, fiecare din acestea are capacitatea de transportare a maxim 8 pasageri.

În incinta ansamblului de locuințe este proiectat și un complex hotelier, aici sunt plantate frumoase spații verzi și sunt dotate băncuțe și organizate multe locuri de relaxare.

Prima fază de dezvoltare a complexului „President Residence” este concepută cu un număr de 836 spații comerciale și 313 locuri de parcare. Întreg complexul rezidențial este proiectat cu un total de 800 de locuri de parcare, care sunt situate subterane și supraterane. La fel în subsolul blocurilor sunt locuri de parcare pentru biciclete, se află amenajate adăposturi antiaeriene, există prize pentru încărcarea mașinilor electrice și sunt spații tehnice cu echipamente speciale pentru prevenirea/stingerea incendiilor.

Toate locuințele au instalate videointerfoane și asigurat acces securizat la intrarea în incinta fiecărui bloc locativ și în incinta parcărilor.

Finisaje, detalii și echipamentele locuințelor noi

Până la ultima fază de dezvoltare a proiectului imobiliar „President Residence” sunt prevăzute aproximativ 800 de unități locative inteligent proiectate și perfect finisate cu cele mai calitative și cele mai bune materiale, formând un ambient plăcut și oferind o viață fericită și sănătoasă locatarilor. Un număr de 305 apartamente sunt prezentate în prima fază de dezvoltare a celor 4 blocuri locative, care sunt împărțite în diverse tipuri de scheme și planimetrii. În primul rând sunt prezentate unele din cele mai întrebate apartamente – de tip Studio, care sunt proiectate cu suprafețe generoase și unde se pot implementa cele mai îndrăznețe design-uri de interior. Și locuințele cu 2, 3 și 4 camere pentru familii mai mari la fel sunt prezentate în acest complex și acestea dispun de scheme logic gândite cu spații funcțional planificate.

Toate încăperile locuințelor sunt bine aerisite și natural ventilate, deoarece dispun de multe spații vitrate, care în plus asigură locuințele cu multă lumină.

Apartamentele ansamblului rezidențial „President Residence” se predau în folosință rezidenților cu toate instalațiile termice, electrice și sanitare instalate și puse până la poziții. De asemenea absolut toate obiectele sanitare cu baterii Kludi sunt dotate și sunt instalate în camerele de baie (căzile, cabinele de duș, chiuvetele, vasele wc), unde pardoselile și pereții sunt calitativ placați cu plăci ceramice în culori plăcute și acceptabile cu stil-uri moderne. Pentru placarea restului pardoselilor din apartamente este ales parchet-ul laminat de trafic intens, iar toți pereții sunt calitativ tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabil de culoare albă. Și în locuințe sunt instalate toate ușile interioare, iar ușa, care este instalată la intrarea în apartamente este realizată din metal și este fiabil izolată nu numai termic dar și fonic plus dispune de un sistem sigur de antiefracție.

Sistemul termic al proprietăților locative este prevăzut individual și autonom pentru fiecare apartament, unde este instalată câte o centrală termică în condensații proprie și unde sunt montate toate țevile pentru sistemul de încălzire prin pardoseală.

Pentru controlul apei menajere sunt instalate apometre, iar pentru consumul curentului electric și pentru controlul consumului de gaze naturale în fiecare locuință sunt instalate contoare separate.

Pentru conexiunea la internet în apartamentele noi este dotat cablajul pentru TV și internet și sunt montate prize cu fir pentru telefonie.

Pentru instalarea climatizatoarelor în apartamente, Dezvoltatorul a prevăzut preinstalații speciale pentru sistemul de climatizare.

Proiectul rezidențial „President Residence” este construit în conformitate cu toate normele și legile în vigoare, este un proiect imobiliar dezvoltat de cei mai calificați profesioniști la cele mai ridicate standarde de siguranță și calitate – de compania „Visio Construction”, care acceptă următoarele metode de plată: plata integrală, plata în avans plus plata prin credit bancar și plata în tranșe.

Cumpărătorii se pot programa la o vizionare a proiectului rezidențial „President Residence” de pe pagina web a Dezvoltatorului, pe care vă rugăm să treceți direct de pe site-ul nostru cu doar un singur click.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut President Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și President Craiova, President Residence Craiova, Craiova Residential.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în President Residence din Craiova?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în President Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 400 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în President Residence în Craiova?

Modalități de plata în President Residence: VARIANTA I, VARIANTA II, VARIANTA III, VARIANTA IV.

Termen de finalizare President Residence?

cladire A, cladire B, cladire C, cladire D – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC