Previzualizare foto – fotografie originală aici

Residence Slatina Banului 18
în Slatina

Apartamente
de la ‍57 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 015 € +TVA
Adresă
str. Banului, 18, zona Clocociov, Slatina

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Banului, 18, zona Clocociov, Slatina (Bloc 1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Residence Slatina Banului 18

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
2 camere
56–65 m2
de la ‍1 015 € +TVA / m2de la ‍57 000 € +TVA

Residence Slatina Banului 18 pe hartă Slatina

str. Banului, 18, zona Clocociov, Slatina

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente48
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare și punctele de interes din apropiere

Complexul de locuințe „Residence Slătina - Banului 18” se găsește localizat pe strada Banului, la numărul 18, în partea de Sud a municipiului Slatina din județul Olt. Locuințele noi sunt dezvoltate în vecinătatea cartierului Steaua, într-o zonă liniștită în continuă dezvoltare –zona Clocociov. La 200 de metri față de casele noi este brutăria și magazinul „Dioszegi”, este de parcurs un kilometru până la Carrefour Market, iar la 1,3 km se află hipermarketul MAXX și sunt 1,4 km până la supermarketul LIDL, iar până la complexul comercial „Winmarkt Shopping Center” sunt de parcurs 2,5 km. De asemenea în apropiere de locuințele noi funcționează sucursale a diferitor bănci, sunt cafenele, cofetării, pizzerii și restaurante, sunt frizerii, saloane de înfrumusețare, farmacii și nu departe se află clubul sportiv ”TTW” și este stadionul „Alprom”. Copiii din acest complex locativ au de parcurs numai 550 de metri până la Școala Generală Nr. 6 și 850 de metri până la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, iar până la Liceul Metalurgic este o distanță de1,4 km și nu departe de apartamentele noi se află și Grădinițele cu program prelungit Nr. 4 și Nr. 18. De la complexul de locuințe „Residence Slătina - Banului 18” sunt de parcurs 2,8 km până în Centrul Vechi și 2,3 km până la Gara din Slatina.

Descrierea generală a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Residence Slătina - Banului 18” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 5000 mp și este compus din 4 corpuri de imobil de tip – Duplex. Clădirile locative au un regim mic de înălțime și dispun de câte un Parter plus 2 Etaje. Structura de rezistență a clădirilor este realizată în baza stâlpilor și cadrelor din beton armat și imobilele au pereții exteriori și interiori zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Toate fațadele sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație elegantă a culorii albe ca bază și maro, ce perfect evidențiază zona balcoanelor și părțile laterale ale ferestrelor, la fel și țigla de pe acoperiș are culoarea maro ce ideal se încadrează în această combinație de stil modern.

În curtea ansamblului rezidențial sunt amenajate generoase spații verzi și pentru copii sunt organizate locuri de joacă. Toate locurile de parcare sunt prevăzute supraterane.

Prezentarea apartamentelor

Complexul de locuințe „Residence Slătina - Banului 18” prezintă în vânzare apartamente spațioase cu scheme logic gândite cu câte 2 camere spațioase și cu balcoane drăguțe (balcoanele sunt proiectate doar pentru apartamentele poziționate la etaje). Locuințele noi sunt ideal amplasate - doar câte două unități pe fiecare etaj și în fiecare casă locativă (Duplex) sunt construite numai 12 apartamente, astfel în incinta complexului rezidențial sunt oferite în total 48 de proprietăți locative cu suprafețele totale de 65 mp fiecare. În vânzare locuințele se predau complet finisate și viitorilor locatari li se predau cheile de la apartamente cu toate instalațiile inginerești realizate (sanitare, electrice și termice). În folosință complexul imobiliar se predă cu racordare deplină la toate utilitățile generale și cu contorizare separată.

Complexul de locuințe „Residence Slătina - Banului 18” este dezvoltat de către compania „Anuta I Marian Daiana” SRL, care construiește cu profesionalism obiecte rezidențiale calitative și confortabile. Locuințele noi pot fi achiziționate prin flexibile metode de plată și Dezvoltatorul acceptă plata prin creditare bancară și oferă suport și consultanță financiară, de asemenea este acceptat programul de creditare „Prima Casă” și plata din surse proprii, dar fiecare cumpărător poate opta și de variante personalizate de plată.

Pentru mai multe informații detaliate despre metodele de plată acceptate și despre apartamentele noi din Slatina, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Residence Slătina - Banului 18”, unde sunt afișate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului. Aveți acces direct de pe site-ul nostru către pagina Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Residence Slatina Banului 18?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Alte proiecte ale dezvoltatorului Anuta I Marian Daiana
Acest proiect mai este numit și Slatina Banului 18 Residence, Residence Slatina Banului.

Unde se află Residence Slatina Banului 18?

str. Banului, 18, zona Clocociov, Slatina.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Residence Slatina Banului 18 din Slatina?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Residence Slatina Banului 18?

M² în acest complex costă de la ‍1 015 € +TVA.

Termen de finalizare Residence Slatina Banului 18?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC