Previzualizare foto – fotografie originală aici

West Gate
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Dacia, 2, Craiova

Mai detaliat despre blocul

bd. Dacia, 2, Craiova (West Gate)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

West Gate pe hartă Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 Lifturi Electric de 5 persoane pentru fiecare scara a blocului
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente62
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–160 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului și descrierea cartierului de amplasare

Ansamblul de imobile „West Gate” se află amplasat pe Bulevardul Dacia, la numărul 2, în orașul Craiova. Clădirea rezidențială este localizată vis-a-vis de Hanul Craiovița, chiar la intrarea pe Bulevardul Dacia, în vecinătate cu blocurile ANL.

În apropiere de casă se află Serviciul de Ambulanță, este centrul medical „Micropoliclinica Cordis” S.R.L., sunt farmacii și se află supermarket-ul Carrefour și magazinul „Pepco”, iar centrul comercial „Aliss Shopping City” este situat la doar 1100 de metri, unde se află și hipermarket-ul Kaufland și supermarket-ul Peny, aici sunt pizzerii, cafenele și restaurante, iar nu departe de casă este benzinăria OMV și la o distanță mică este clubul sportiv „Climbing Acrobatic Akademos”, Școala Alpină și terenul de fotbal Fotbal Goals.

În această zonă pentru copii funcționează: Grădinița „Gândăcelul”, Grădinița cu program prelungit „Piticot”, Școala Ecologică Sfântul Ștefan, Școala Gimnazială „Elena Farago” și Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”.

De la clădirea rezidențială „West Gate” sunt de parcurs numai 900 de metri până la Parcul Craiovița, în apropiere de complexul locativ se găsesc stații de autobuz și tramvai și până în centrul orașului Craiova este de parcurs o distanță de 3,9 km, până la Gara din Craiova sunt 4,6 km, iar Aeroportul Internațional Craiova este localizat la 10,7 km.

Prezentarea complexului și momente tehnice ale construcției

Complexul imobiliar „West Gate” este prezentat pe piața din Craiova cu o clădire unică, care este construită cu un regim de înălțime cu un Parter plus 10 etaje de apartamente și aceasta este realizată cu un design modern, este finisată în culori vii și dispune de un aspect foarte atractiv și luminos. Unde perfect este îmbinată culoarea roșie a balcoanelor structurată în linii geometrice pe fața casei ce are culoarea albă a fațadei.

Structura constructivă a imobilului este realizată din oțel beton cu utilizarea betonului de clasă C25/30 și a oțel betonului de tip BST 500. Pentru zidăria pereților interiori Dezvoltatorul a folosit cărămida eficientă termic și fonic și a construit pereții cu grosimea de 15-20 cm. Pentru izolarea termică exterioară este placat un sistem cu grosimea de 100 mm realizat din polistiren expandat.

Blocul rezidențial dispune de un grad înalt de eficiență termică, care este asigurat nu în ultimul rând de ferestrele calitative, tâmplăria exterioară este din profil PVC de marca Salamander, are 5 camere termice și trei foi de sticlă termopan.

Toate spațiile comune din blocul locativ, coridoarele și casa scării sunt perfect finisate și dispun de pardoseală realizată din granit. În incinta clădirii rezidențiale sunt instalate două ascensoare electrice. Lifturile sunt de ultimă generație, funcționează silențios, sunt confortabile și fiecare are capacitatea de transportare a câte 5 persoane.

Fiecare loc de parcare este proiectat în garajul subteran și fiecare deținător a unui loc de parcare are acces prin poarta sa individuală. Și în zona parcărilor subterane complet pardoseala este acoperită cu finisaj cu quartz. De asemenea în complex există organizate și locuri de parcare supraterane – deschise.

Pentru a asigura locatarii cu liniște, confort și cu posibilitatea de a controla vizitatorii și oaspeții în fiecare locuință este instalat videointerfonul.

În curtea complexului locativ „West Gate” sunt frumos amenajate spații verzi.

Tipuri de apartamente, finisaje și suprafețe

Proiectul imobiliar „West Gate” conține un număr total de 62 de apartamente decomandate și foarte confortabile. Unitățile locative sunt proiectate cu scheme eficiente și au una, două sau trei camere. Locuințele sunt spațioase și sunt prezentate cu suprafața, care începe de la 34,01 mp și ajunge până la 160,31 mp.

Pentru cumpărătorii unei garsoniere, acestea sunt oferite cu mărimile de: 34,01 mp, 36,81 mp, 41,15 mp, 45,54 mp, 45,78 mp, 45,83 mp, 47,64 mp, 48,21 mp, 50,64 mp, 51,30 mp, 54,73 mp, 55,57 mp, 56,35 mp, 57,03 mp, 58,98 mp.

Doritorii de a achiziționa un apartament cu 2 camere au la alegere locuințe cu suprafața totală de: 51,22 mp, 53,10 mp, 60,14 mp, 61,35 mp, 62,42 mp, 65,79 mp, 66,59 mp, 113,80 mp, 143,24 mp și 160,31 mp.

Cele mai spațioase apartamente din complex sunt prevăzute cu scheme cu 3 camere cu suprafețele totale de: 74,81 mp, 87,48 mp, 88,81 mp, 91,21 mp, 94,29 mp, 95,58 mp, 99,91 mp, 102,13 mp, 104,32 mp, 108,95 mp, 110,55 mp, 110,75 mp, 123,59 mp și 133,64 mp.

La momentul predării cheilor beneficiarului, fiecare apartament este finisat complet – la cheie și dispune de placări cu gresie și faianță în băi și bucătării, pe pardoselile holurilor și dormitoarelor și camerelor de zi este placat parchet, toate ușile interioare la camere sunt instalate, acestea sunt efectuate din MDF și sunt îmbrăcate cu tocuri, iar camerele de baie sunt în deplin utilate și echipate cu toate obiectele sanitare necesare și toate instalațiile sanitare sunt instalate și conduse până la poziții.

Toate instalațiile electrice sunt montate și echipamentul electric folosit este de producere de la Schneider Electric. Și instalațiile termice la fel există în apartamente și fiecare locuință se încălzește autonom și are instalată câte o centrală termică proprie.

Ușile de acces pentru fiecare locuință de asemenea sunt instalate și sunt metalice.

Ansamblul de locuințe „West Gate” este racordat la utilități și fiecare unitate locativă se contorizează separat pentru fiecare utilitate aparte, sunt instalate contoare pentru gaze și electricitate și sunt apometre pentru controlul consumului de apă.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „West Gate” este o companie de succes - „Alternative Eco Energy”, care funcționează pe piața construcțiilor de imobile mai mult de 7 ani și are perfect finalizate proiecte imobiliare în România.

Pentru a achiziționa un apartament excelent din complexul rezidențial „West Gate” fiecare cumpărător beneficiază de următoarele metode flexibile de plată: plata cash, plata prin orice tip de creditare bancară, credit ipotecar standard sau prin programul guvernamental Prima Casă.

Pentru a stabili o întâlnire la locația proiectului rezidențial „West Gate”, sunteți invitați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului, unde găsiți afișate nu numai contactele Dezvoltatorului dar și alte informații și detalii despre apartamentele noi calitativ construite și excelent finisate.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și West Gate Residence.

Unde se află West Gate?

bd. Dacia, 2, Craiova.

Termen de finalizare West Gate?

West Gate – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în West Gate în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul West Gate din Craiova?

Dezvoltătorul West Gate este – Alternative Eco Energy.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC