Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rovine Residence
în Craiova

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Basarabia, 38, cartier Rovine, Craiova

Mai detaliat despre blocuri

Bloc E
str. Basarabia, 38, cartier Rovine, Craiova (Bloc E)
6 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc A
str. Basarabia, 38, cartier Rovine, Craiova (BLoc A)
6 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în tr. 3 an 2022
Indisponibil

Rovine Residence pe hartă Craiova

str. Basarabia, 38, cartier Rovine, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare gratuit
🟧 Încălzireîncalzire prin pardoseala si centrală proprie
🟧 Liftlift de 5 persoane pe fiecare scară
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente43
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–84.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea locației și despre zona rezidențială

Ansamblul rezidențial „Rovine Residence” se află localizat pe strada Basarabia, la numărul 38, cartierul Rovine, zona Gării, orașul Craiova, județul Dolj. Complexul locativ se amplasează în apropiere de Bulevardul Dacia, vis-a-vis de stația Petrom. În proximitatea complexului funcționează o farmacie, se află Piața Gării, sunt magazine alimentare, un magazin cu mărfuri pentru casă, este o cafenea, o cofetărie, pizzerii și un salon de înfrumusețare. Liceul Teoretic Tudor Arghezi, Liceul Matei Basarab și Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu sunt localizate în vecinătatea apartamentelor. Distanța de la casele locative până în centrul orașului este de 2,6 km și se ajunge prin Bulevardul Carol I.

Detaliile și caracteristicele complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Rovine Residence” este format din 5 blocuri locative, fiecare bloc se împarte în câte două scări rezidențiale. Structura de rezistență a imobilelor este bazată pe o fundație de tip radier general cu înălțimea de 80 cm și cu cadre din beton armat (clasa betonului C25/30 și clasa oțelului beton BST 500) cu pereți cu grosimea pe exterior de 25 cm efectuați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) și cu grosimea de 15 cm pentru interior. Sistemul de termo - izolare din exterior este realizat din polistiren expandat de 10 cm. Designul exterior al fațadei are un aspect modern și este finisat în culori bej și maro. Tâmplăria exterioară are 5 camere termice și este cu profil PVC SALAMANDER. Câte două ascensoare hidraulice, de ultimă generație sunt prevăzute pentru fiecare bloc, câte un lift electric cu capacitatea de transportare pentru 5 persoane. Casa scării este foarte generoasă și este complet finisată, de asemenea sunt finisate și dispun de placaje cu granit toate holurile, spațiile comune și coridoarele. În primul bloc locativ sunt proiectate trei spații comerciale, amplasate la parterul clădirii. Locurile de parcare din complex sunt oferite supraterane și subterane, iar la parcarea subterană pardoselile sunt finisate cu quartz. Pentru mai mult confort nu numai în interiorul blocurilor locative dar și în curtea complexului, este amenajat un spațiu verde. Toate blocurile rezidențiale sunt prevăzute cu video interfoane pentru securitatea locatarilor și pentru protejarea de oaspeți nedoriți.

Apartamente funcționale finisate la cheie

În prima fază a proiectului imobiliar „Rovine Residence” sunt construite 43 de unități rezidențiale. Printre care sunt oferite în vânzare garsoniere și apartamente decomandate cu două și cu trei camere, cu suprafețele între 48 mp și 94 mp, toate dispun de scheme confortabile cu bucătării închise.

  • Suprafața de 47,78 mp este prevăzută pentru garsoniere;
  • Suprafața de la 60,34 mp – 71,71 mp pentru apartamentele cu două camere;
  • Suprafața de 84,7 mp pentru apartamentele cu trei camere.

Locuințele sunt complet finisate și se predau cumpărătorilor în versiune de finisare – la cheie, cu toate instalațiile montate și cu finisaje moderne, cu gresie, faianță și parchet de cea mai bună calitate. Există și posibilitatea de a alege finisajele pentru personalizarea apartamentelor. Obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie plus și acestea dispun suplimentar și de un radiator port prosop. Centrala termică în condensații este instalată în fiecare locuință pentru a asigura apartamentele cu căldură, sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și dispune și de reglaj de temperatură. Toate instalațiile electrice instalate în apartamente sunt de la firma Schneider Electric. Locuințele au instalate ușile interioare (din MDF cu tocuri îmbrăcate) și ușa de acces (din metal). Complexul dispune de amenajarea cu apă și este racordat la sistemul de canalizare, la țeava de gaze și la sistemul de alimentare cu curent electric. Toate utilitățile aparte pentru fiecare apartament sunt separat contorizate. Este dotat cablaj (preinstalații) pentru TV, telefonie și internet.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „Rovine Residence” este compania „Alternative Eco Energy”, care a fost înființată în anul 2002 și are finalizate cu succes obiecte rezidențiale în diferite zone ale orașului Craiova. Metode de plată acceptate: Plata cash, Prima Casă, credit ipotecar sau orice fel de credit bancar. Pentru a afla mai multe detalii și pentru o imagine completă a complexului rezidențial „Rovine Residence” și a tuturor beneficiilor proprietăților locative, vă poftim să vizitați proiectul imobiliar și site-ul Dezvoltatorului pentru a vă programa la o vizionare.

Acest proiect mai este numit și Rovine Residence Craiova.

Unde se află Rovine Residence?

str. Basarabia, 38, cartier Rovine, Craiova.

Termen de finalizare Rovine Residence?

Bloc E, BLoc A – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rovine Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rovine Residence din Craiova?

Dezvoltător Rovine Residence – Alternative Eco Energy.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC