Previzualizare foto – fotografie originală aici

Belview Residence
în Slatina

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Panselelor 20, zona Progresul, Slatina

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Bloc 3
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2022

Schițe și prețuri în Belview Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 octombrie 2022
2 camerede la 56.63 m2prețul se clarifică

Belview Residence pe hartă Slatina

str. Panselelor 20, zona Progresul, Slatina

Modalități de achiziție a unui apartament în Belview Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatesupraveghere video, senzori antiefracție
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente56–80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea imobilelor

Ansamblul rezidențial „Belview Residence” se află localizat pe strada Panselelor, la numărul 20 în zona Progresului din municipiul Slatina în județul Olt. Clădirile noi sunt poziționate într-o zonă liniștită cu multă verdeață și cu diverse localuri de relaxare. În apropiere de blocurile locative la doar 400 de metri se află supermarketul Kaufland până la care se ajunge pe jos în cel mult 5 minute și pe o rază de până la 1,1 km - 1,7 km se află supermarketurile Profi City și Penny, sunt cafenele, restaurante și Cinema, funcționează farmacii și se află centrul medical „Hellios”. Sunt 2,3 km până la Baza Sportivă și Stadionul 1 Mai și doar 1,9 km până la clubul de bowling „Bowling Zytto”, iar până la Plaja Olt se ajunge în 30 de minute pietonal. Sunt 950 de metri până la Colegiul Național „Ion Minulescu”, la 1,3 km se află Grădinița „Spiru Vergulescu” și sunt circa 2 km până la Școala Gimnazială Nr. 3 și Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”.

De la blocurile complexului locativ „Belview Residence” este de parcurs o distanță de 3,2 km până la Gara Feroviară și Autogara din Slatina, iar până în Centrul Vechi al orașului Slatina este o distanță de aproximativ 2 km.

Detalii de amenajare și informații constructive ale complexului locativ

Complexul de locuințe „Belview Residence” se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 5000 mp și se compune din patru blocuri de apartamente. Imobilele sunt proiectate cu un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje. Clădirile de apartamente sunt responsabil construite cu folosirea materialelor de calitate superioară și cu aplicarea tehnologiilor inovaționale și a ideilor de design moderne. Structura constructivă a caselor de apartamente constă din cadre din beton armat și pereții exteriori ai clădirilor au grosimea de 30 cm și sunt zidiți din cărămidă, din acelaș material sunt formați și pereți interiori și compartimentările. Pe partea exterioară blocurile rezidențiale sunt izolate cu un sistem termic calitativ de 10 cm grosime și imobilele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC Q Fort, 6 camere termice și geam termopan instalat în 3 rânduri. Casa scării din blocuri este complet finisată cu materiale durabile și moderne și dispune de placaje cu granit.

Întreg complexul locativ „Belview Residence” dispune de sistem de supraveghere video și sunt instalați senzori antiefracție. Transportul locatarilor poate fi parcat la locurile de parcare organizate supraterane.

Detalii de finisare și echipare a locuințelor

În blocurile ansamblului rezidențial „Belview Residence” sunt prezentate 42 de unități locative confortabile și inteligent compartimentate cu balcoane și terase generoase. Disponibile sunt apartamente cu 2 și 3 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 56 mp până la 80 mp. Toate locuințele se vând complet finisate și au tavanele și pereții interiori prelucrați cu tencuială și sunt finisați cu vopsea lavabilă, iar pereții din camerele de baie și din bucătării (parțial) sunt placați cu faianță Marazzi/Porcelanosa. Parchetul laminat triplu stratificat Barlinek și plăcile de gresie Marazzi sunt folosite pentru finisarea pardoselilor. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare calitative de marca Ideal Standard și bateriile sunt de la Kludi. Ușile de acces și toate ușile interioare sunt instalate și sunt alese de calitate superioară. Fiecare apartament se încălzește autonom și are instalată centrală termică proprie cu garanție și toate locuințele au dotat individual sistem de climatizare automat. Blocurile rezidențiale dispun de racordare la toate utilitățile generale și apartamentele se predau în folosință branșate la sistemul de asigurare cu curent electric, la sistemul de alimentare cu gaze naturală și apă și sunt racordate la canalizare cu contorizare separată.

Din ferestrele apartamentelor noi din Slatina se deschid priveliști fermecătoare asupra râului Olt.

Pentru mai multe detalii ale apartamentelor noi și pentru contactele directe către Dezvoltator, vă rugăm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Belview Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Belview Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Belview Residence în Slatina?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Belview Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Belview Residence în Slatina?

Modalități de plata în Belview Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Belview Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC