Previzualizare foto – fotografie originală aici

Morgan Residence
în Craiova

Apartamente
de la ‍80 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Dacia, zona George Enescu, Craiova

Mai detaliat despre blocul

bd. Dacia, zona George Enescu, Craiova (Morgan Residence)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Morgan Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
2 camere
52.05–60.11 m2
de la ‍1 331 € +TVA / m2de la ‍80 000 € +TVA
3 camere
69.5–78.58 m2
de la ‍1 527 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA

Morgan Residence pe hartă Craiova

bd. Dacia, zona George Enescu, Craiova

Plata în rate la Morgan Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Morgan Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locuințe ideale cu locație excepțională

Ansamblul locativ „Morgan Residence” se află localizat pe bulevardul Dacia, în cartierul Cornițoiu din zona George Enescu a orașului Craiova. Locuințele noi se amplasează într-o zonă cu o mulțime de puncte de interes și se învecinează cu zone verzi, chiar vis-a-vis de complex se află Parcul Pedagogic (un minut de pers pe jos). Literalmente imobilele noi sunt înconjurate de diferite puncte comerciale, nu departe este Kaufland, Penny Market, Lidl, piața „Big”, centrul comercial „Aliss Shopping City”, funcționează sucursale bancare, sunt saloane de înfrumusețare, nu departe se află sălile de sport „Noua Fitness”, „Fortuna Gym” și „Melody Masterfit” și în proximitate sunt multe cafenele, pizzerii și restaurante. La mici distanțe sunt farmacii și se află centrele medicale „Miramed”, „Amaradia”, „Renașterea” și este policlinica „Alfmed”. Pentru copii la 300 de metri se află Liceul Tehnologic „George Bibescu”, sunt 600 de metri până la Colegiul Tehnic Energetic și la 500 de metri se află Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan”, nu departe sunt Școlile Gimnaziale „Elena Farago” și „Mihai Viteazul” și la numai 600 de metri este Grădinița „Curcubeul Copilăriei”, sunt 900 de metri până la Grădinițele „Voiniceii”, „Căsuța cu Povești” și centrul distractiv pentru copii „Happy Land”.

În apropiere de complexul locativ sunt stații de mijloace de transport în comun, circulă autobuze, până în centrul orașului Craiova este de parcurs o distanță de doar 2,2 km, Gara din Craiova se află la 3 km și sunt 8,3 km până la Aeroportul Internațional din Craiova.

Facilitățile proiectului rezidențial

Complexul locativ „Morgan Residence” este un proiect imobiliar ambițios, realizat la cele mai înalte standarde de confort, având un aspect modern și atractiv. Complexul este prezentat cu un bloc de locuințe proiectat într-un stil arhitectural modern și elegant, fiind realizat cu o mare atenție la toate detaliile din materiale calitative și durabile în timp cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și a ideilor de design contemporane. Imobilul are o structură pe cadre din beton armat și casa de apartamente are toate închiderile exterioare și compartimentări interioare zidite din cărămidă plus pe partea exterioară pereții perimetrali sunt izolați termic. În interiorul blocului toate spațiile comune sunt finisate cu bun gust, cu finisaje moderne și durabile, iar la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație, ce funcționează sigur și silențios.

În curtea ansamblului locativ „Morgan Residence” sunt organizate locuri de joacă pentru copii și toate locurile de parcare din incinta complexului imobiliar sunt amenajate supraterane.

Avantajele apartamentelor

În blocul locativ „Morgan Residence” sunt concepute garsoniere confortabile și apartamente luminoase cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Toate locuințele sunt ingenios compartimentate cu spații mari și cu suprafețe de la 44 mp și până la 80 mp plus apartamentele dispun de balcoane și terase spațioase.

Unitățile locative se livrează complet finisate cu finisate de înaltă calitate și cu toate instalațiile inginerești complet realizate. Este realizat sistemul termic și cu câte o proprie centrală termică de ultimă generație sunt prevăzute toate apartamentele. Și sistemul electric, sistemul sanitar și de gaze dispun de materiale de calitate superioară. La blocul locativ sunt toate utilitățile racordate și separat contorizate, în apartamente este apă, gaz, curent electric și aste branșament la sistemul de canalizare.

Ansamblul locativ „Morgan Residence” este dezvoltat de către compania „AGM Property Group”, ce are o experiență vastă în domeniul dezvoltării obiectelor rezidențiale de lux, toate fiind realizate la cele mai înalte standarde de calitate și confort. Nu ezitați să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Morgan Residence” de unde vă puteți programa cu o vizionare la locuințele noi și unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Morgan Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Morgan Residence Craiova.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Morgan Residence din Craiova?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Morgan Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 200 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Morgan Residence în Craiova?

Modalități de plata în Morgan Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Morgan Residence?

Morgan Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC