Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sedes Apartamente
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Profesor Ioan Petru Culianu, zona Valea Lupului, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Profesor Ioan Petru Culianu, zona Valea Lupului, Iași (Corp A1A2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Sedes Apartamente pe hartă Iași

str. Profesor Ioan Petru Culianu, zona Valea Lupului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, spații comerciale, stație de încărcare vehicole electrice
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală, centrală termică de apartament
🟧 Lift lift marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare102 locuri de parcare supraterane și garaje
🟧 Regim inalțimeP+4
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii
🟧 Număr camere 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Sedes Apartamente” se află localizat pe stradela Profesor Ioan Petru Culianu, în zona comunei Valea Lupului, județul Iași. În apropierea locuințelor noi se află Grădinița Veselă, este Seminarul Don Orione, la 800 de metri funcționează supermarketul Kaufland și sunt 900 de metri până la clubul de tenis „Coreco”.

Până la stația de autobuz Rond Păcurari de la complexul de locuințe noi se parcurg 600 de metri, sunt 5,6 km până în centrul Iașului și 4,1 km până la Gara Mare, iar până la Aeroportul Internațional din Iași se parcurg circa 11 km.

Prezentarea și detailarea tehnică a proiectului imobiliar

Complexul imobiliar „Sedes Apartamente Păcurari” este compus din 3 corpuri de imobil, toate fiind realizate cu un egal regim de înălțime, cu câte un Parter plus 4 Etaje. Fiecare bloc de apartamente este împărțit în câte 2 scări și pe fiecare scară locativă sunt poziționate de la 10 până la 15 unități locative (doar câte două apartamente pe etaj), ce semnificativ sporește gradul de confort, intimitate și liniște a locatarilor. La intrare în fiecare scară este instalat sistem de iluminat. Structura de rezistență a imobilelor constă din beton armat cu închideri exterioare din blocuri BCA și cu compartimentări interioare la fel formate din blocuri din beton celular autoclavizat. Acoperișul clădirilor este de tip – terasă circulabilă cu straturi fiabile de hidroizolare. Pentru intrările de la parter și pentru treptele de la casa scării sunt folosite plăcile din granit pentru întărire. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative dispune de profil PVC Deceunick Zendow cu 5 camere termice și cu feronerie de tip GU Unijet. La parterul complexului sunt prevăzute două spații comerciale. Spațiile comune interioare sunt complet finisate și dispun de sisteme de iluminat adaptate tipului de plafon, iar la fiecare din scările locative sunt instalate ascensoare de marca Kleemann cu dublă ieșire, astfel în total în complex sunt 6 lifturi moderne și sigure. Accesul în incinta locuințelor se controlează prin videointerfoane.

În incinta complexului rezidențial sunt 1500 de metri pătrați de grădini și 700 de mp plantați cu arbuști, pomi și verdeață, unde sunt dotate bănci și sunt organizate alei pietonale și unde se află organizat și un loc special pentru joaca copiilor, toate spațiile comune exterioare și zona grădinilor dispune de sistem de iluminat nocturn. Ansamblul locativ este prevăzut cu garaje și locuri de parcare supraterane cu un total de 102 locuri, dintre care 8 unități de tip - garaj și 94 locuri poziționate la limita exterioară a terenului complexului, de asemenea sunt organizate și stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice. Căile de acces către complexul de locuințe sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente

Complexul de locuințe „Sedes Apartamente Păcurari” dispune de 66 apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Sunt proiectate 10 locuințe cu o cameră și câte 28 de apartamente cu două și cu trei camere. Apartamentele au scheme ingenios proiectate cu spații funcționale și cu suprafețele de la 38 mp până la 67 mp. Locuințele dispun de ferestre franceze, sunt foarte luminoase și au terase și balcoane, iar unele dispun de grădini generoase, ce se localizează în fața blocurilor și în atrium.

Locuințele sunt finisate la maxim și predate – la cheie cu toate camerele de baie echipate cu accesorii și cu toate obiectele sanitare instalate. În holurile locuințelor, în camerele de zi și în dormitoare pardoselile sunt placate cu parchet laminat de 8 mm grosime și sunt placaje cu plăci ceramice pentru bucătării și băi, plus toate ușile sunt dotate. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și sunt dotate individuale centrale termice cu alimentare pe gaz pentru fiecare locuință, iar instalațiile termice sunt de la Rehau sau Tece. Fiecare apartament este separat contorizat și complexul de locuințe este racordat la toate utilitățile din zonă.

Pentru alte informații utile și mai multe detalii despre locuințele noi din Păcurari, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului de imobile „Sedes Apartamente”.

Acest proiect mai este numit și Sedes Apartments, Sedes Apartamente Pacurari.

Unde se află Sedes Apartamente?

str. Profesor Ioan Petru Culianu, zona Valea Lupului, Iași.

Termen de finalizare Sedes Apartamente?

Corp A1A2, Corp B1B2, Corp C1C2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sedes Apartamente în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sedes Apartamente din Iași?

Dezvoltătorul Sedes Apartamente este – Life Plus.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC