Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Samaa Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Uverturii, 147, zona Lujerului, sector 6, București

Schițe și prețuri în Samaa Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 49.5 m2totul e vândut
3 camere
de la 64.8 m2totul e vândut

Samaa Residence pe hartă București

bd. Uverturii, 147, zona Lujerului, sector 6, București

Etape dezvoltare

scara A, scara B, scara C
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2016

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţibucătării mobilate incluse, spațiu comercial, interfon, adăpost de apărare civilă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente67
Număr clădiri1
Parcare33 locuri subterane
Regim inalțimeDs+P+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente28–70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ansamblu locativ foarte confortabil localizat

Complexul locativ „Samaa Residence” este construit și complet finalizat pe Bulevardul Uverturii, la numărul 147, zona Lujerului, sectorul 6, orașul București. Complexul se amplasează la intersecția bulevardului Uverturii cu strada Apusului și beneficiază de o infrastructură de transport foarte dezvoltată, are în apropiere linii de RATB și sunt stațiile de metrou Lujerului (1600 metri) și Gorjului (1500 metri). Copiii rezidenților au oferite la alegere o diversitate de organizații educaționale și instituții de învățământ: Grădinița „Planeta Copiilor”, Creșa „Harap - Alb”, Grădinița și after school „Alba ca Zăpada”, Grădinița „Edy – Amy”, Școala Constantin Brâncuși, Școala Gimnazială Regele Mihai I, Școala Gimnazială nr. 156, Școala Regina Maria, Școala Gimnazială Sfânta Treime, Școala nr. 117 și Institutul Teologic Penticostal. De asemenea în apropiere de casă locatarii au la dispoziție: Complexul Sportiv 2000, market-urile Lidl, Profi și Carrefour Express, sunt sucursale bancare, cafenele și restaurante. De la blocul rezidențial este acces facil către Plaza România, Cora Lujerului, Carrefour Militari și Militari Shopping Center.

  1. Distanța până la Piața Unirii de la complex este de 8,8 mp;
  2. Până la Gara de Nord din București sunt 6,4 km;
  3. Aeroportul din Otopeni „Henry Coandă” se află la o distanță de 24,5 km;
  4. Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” este amplasat la 22,4 km de la complexul locativ „Samaa Residence”.

Complex rezidențial ce oferă siguranță și confort

Ansamblul imobiliar „Samaa Residence” reprezintă un obiect rezidențial unde se vor simți ideal atât familiile tinere cât și familie cu copii, deoarece au fost luate în vedere toate necesitățile și interesele beneficiarilor. Regimul de înălțime a blocului locativ este cu un Demisol plus Parter și are 7 Etaje cu apartamente. Imobilul este împărțit în 3 scări locative. Clădirea a fost construită în conformitate cu standardele UE și la finisarea acesteia au fost folosite materiale calitative de un nivel înalt de durabilitate. Fațada casei este finisată cu tencuială decorativă în culori albe, portocaliu și maro. La parterul blocului rezidențial este proiectat un spațiu comercial. Locurile de parcare cu un număr total de 33 de unități sunt localizate la demisolul clădirii locative. La fel la demisol se află proiectate spațiile tehnice și sunt adăposturi pentru apărare civilă.

Tipuri de apartamente și suprafețele acestora

În complexul locativ „Samaa Residence” este construit cu număr total de 67 de apartamente luminoase cu compartimentare decomandată, printre care se găsesc 7 garsoniere de două tipuri, 47 de unități locative cu 2 camere și 13 apartamente cu 3 odăi.

  • Suprafața construită a garsonierelor este de 31,80 mp și 37,10 mp;
  • Suprafața construită a locuințelor cu două odăi este de: 40,30 mp, 42,71 mp, 47,05 mp, 49,50 mp, 50,40 mp, 53,43 mp, 54,34 mp, 56,25 mp, 57,42 mp, 57,68 mp, 61,93 mp, 62,24 mp, 64,12 mp (plus terasă de 54,41 mp) și 66,83 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor cu trei camere este de: 64,80 mp, 73,91 mp, 76,84 mp și 81,63 mp.
  • Suprafața teraselor apartamentelor variază de la 2,11 mp până la 54,41 mp.

Finisajele interioare ale locuințelor se realizează în dependență de preferințele beneficiarilor. Camerele de baie sunt complet utilate și dispun de toate obiectele sanitare necesare instalate. Fiecare unitate rezidențială este dotată cu câte o centrală termică proprie. În locuințe sunt instalate contoare individuale separate pentru toate utilitățile furnizate. Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Samaa Residence” este compania SC „Instant Group” SRL, care are experiență în domeniul construcțiilor de locuințe și spațiilor de birouri. Sunteți invitați, să vizitați web site-ul complexului locativ „Samaa Residence”, unde se află mai multe detalii și găsiți afișate schemele apartamentelor, planurile etajelor și contactele directe ale dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Samaa Residence?

bd. Uverturii, 147, zona Lujerului, sector 6, București.

Termen de finalizare Samaa Residence?

scara A, scara B, scara C – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Samaa Residence.

Cine este dezvoltatorul Samaa Residence în București?

Dezvoltator Samaa Residence – Instant Group ARCHITECTURE.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC