Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Militari - Rezervelor
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Rezervelor, 79, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Rezervelor, 79, zona Militari, Sector 6, București (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Militari - Rezervelor pe hartă Chiajna

str. Rezervelor, 79, zona Rosu, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, Maxi Taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente65
🟧 Parcarepeste 70 locuri de parcare terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+7E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere ,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe24.96 – 132.14 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În orașul București, zona Militari - Roșu, pe strada Rezervelor, nr. 79 se află construit ansamblul rezidențial „Militari - Rezervelor”.

Facilitățile amplasării

La o distanță foarte mică de la locuințele Complexului Militari – Rezervelor se află, la alegere, multe marketuri: Penny Market, Profi City, Billa, Carrefour Expres și Mega Image. Puțin mai departe este un Centrul Comercial, Auchan, METRO, Decathlon și Praktiker. Pentru copii în apropiere funcționează un local de joacă „Totolino Land” și se află grădinița „Planeta Copiilor”. Destul de aproape sunt multe restaurante, cafenele, terase și locuri de odihnă cu familia. Complexul este construit în apropiere de linii de RATB și în apropiere circulă Maxi Taxi. Stațiile de Metrou „Păcii” și „Preciziei” se află la o distanță de 3,7 – 4,9 km, respectiv, care poate fi parcursă pe jos în aproximativ 20 de minute. Distanța până în centrul Capitalei (Piața Unirii) este de 11,6 km. Gara de Nord este situată la 10,1 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 21,5 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 18,3 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Imobilul ansamblului rezidențial Militari - Rezervelor are un regim de înălțime de: Demisol + Parter + 5 Etaje locative + etajul 6 și 7 sunt etaje retrase. Clădirea este construită din cadre din beton armat pe o fundație de tip radier. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă Porotherm și au grosimea de 25 de cm plus dispun de un sistem de izolare termică cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Compartimentările la fel sunt efectuate din cărămidă cu grosimea pereților de 11,5 cm. Blocul locativ este dotat cu un ascensor modern li silențios. Fiecare rezident profită garantat de un loc de parcare în Complex. (în total sunt disponibile 70 de locuri).

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Militari – Rezervelor” are construite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, în total 65 de unități locative. Cea mai mică garsonieră are spațiul construit de 24,96 mp, iar cel mai larg apartament cu 3 camere dispune de o suprafață de 132,14 mp. Locuințele se predau complet finisate, unde finisaje sunt propuse la alegerea cumpărătorului (gresie, faianță, parchet, uși interioare din lemn și la intrare ușă din metal și ferestre termopane). Băile sunt utilate și dotate cu obiecte sanitare, iar prizele și întrerupătoarele sunt instalate. Fiecare locuință are încălzire prin centrală termică proprie de 24 kw și radiatoare. Există racordare la apă, gaze naturale, canalizare, curent electric, internet și telefonie fixă.

Metode de achitare

Programul „Prima Casă”, credit ipotecar sau plata cash.

Mai multe informații utile despre imobil, despre schemele apartamentelor și despre cum puteți alege finisaje și cum puteți repede să cumpărați o locuință direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Militari - Rezervelor”.

Acest proiect mai este numit și Militari Rezervelor complex.

Unde se află Militari - Rezervelor?

str. Rezervelor, 79, zona Rosu, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Militari - Rezervelor?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Militari - Rezervelor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Militari - Rezervelor din Chiajna?

Dezvoltătorul Militari - Rezervelor este – Militari Rezervelor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC