Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Rezidențial Apusului 3
în Chiajna

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Sergent Ilie Petre, 48, Chiajna, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Sergent Ilie Petre, 48, Bucuresti (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Sergent Ilie Petre, 48, Bucuresti (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Rezidențial Apusului 3 pe hartă Chiajna

str. Sergent Ilie Petre, 48, Chiajna, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de parcare gratuit pentru fiecare apartament la minim 5m de camerele locuite. Spații verzi – 1980 mp în tot complexul
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduridin beton și cărămidă cu sistem de tencuiala uscată

Despre apartamente

🟧 Finisajepereți placați cu tencuială uscată și finisaje ultralavabile
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32.19 – 72.21 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Apusului 3” se află localizat în județul Ilfov, zona comunei Chiajna și locuințele noi se află poziționate pe strada Sergent Ilie Petre, la numărul 48, în imediata vecinătate a sectorului 6 din municipiul București. Aici este o zonă în continuă dezvoltare, unde funcționează diverse magazine, în proximitatea locuințelor sunt supermarketurile Profi, Mega Image și Penny, se află restaurante, cafenele, este farmacie și nu departe de viitorul centrul comercial „La Strada Mall Concept”, iar până la centrul comercial Militari sunt de parcurs aproape 2 km - unde se află magazinele Metro, Decathlon, Arabesque, este hipermarketul Auchan, sunt fast food-urile KFS, McDonald's și se află sala de sport World Class Militari. Pentru copii nu departe de casă, pe o rază de 1,5 km este școală și grădiniță.

De la apartamentele complexului rezidențial „Apusului 3” până la stația STB este o distanță ce poate fi parcursă pietonal în cel mult 5 minute și o mică distanță până la ieșirea spre București A1/centura București. Până la stația de metrou Preciziei se ajunge în 20 de minute și este de parcurs o distanță de 12 km până în centrul capitalei. Gara de Nord din București este localizată la o distanță de 11 km față de complexul locativ și sunt 21 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs circa 28 km.

Prezentarea proiectului locativ

Complexul locativ „Apusului 3” se compune din 2 blocuri de apartamente cu un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Demisol plus un Parter și plus 6 Etaje locative și fiecare bloc locativ este împărțit în câte 2 scări de apartamente. Imobilele sunt responsabil construite, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat (cu folosirea betonului de clasă 25/30) și toate închiderile exterioare și compartimentările sunt realizate din cărămidă. La imobile este instalată tâmplărie calitativă din profil PVC și geam termopan de la firma Gealan și feronerie ROTO. Fiecare scară locativă din bloc este amenajată cu câte un lift de ultimă generație, ce funcționează silențios și este foarte sigur.

În demisolul primului ansamblul rezidențial „Apusului” se află un spațiu comercial și în curtea complexului sunt plantate spații verzi și sunt amenajate locuri de relaxare. Complexul locativ „Apusului 3” este proiectat cu suficiente locuri de parcare organizate subterane și locuri de parcare supraterane, unde pentru fiecare apartament achiziționat este oferit gratuit câte un loc de parcare. Ansamblul rezidențial „Apusului” dispune de acces securizat și oferă un grad înalt de securitate locatarilor.

Apartamente

În incinta complexului locativ „Apusului 3” sunt oferite în vânzare 356 de apartamente confortabile, moderne și inteligent compartimentate. Posibile de achiziționat sunt garsoniere, apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 și 3 camere. Suprafața locuințelor începe de la 32,19 mp și suprafața celui mai mare apartament este de 72,21 mp. Toate apartamentele beneficiază de balcoane finisate cu sticlă securizată și se vând complet finisate. Toți pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială uscată și sunt finisați cu materiale ultra lavabile. Toate finisajele interioare din apartamente sunt oferite cumpărătorilor la alegere și toate instalațiile inginerești (electrice, sanitare, termice) sunt complet realizate. Câte o centrală termică proprie „Buderus” (cu funcționare în condensații) este prevăzută pentru fiecare unitate locativă. La momentul predării în exploatare a locuințelor, acestea sunt complet racordate la utilitățile generale.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre apartamentele noi, agenții Dezvoltatorului vă stau la dispoziție și sunt gata să vă ajute pentru a vă alege un cămin perfect. Contactele departamentului de vânzări sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Apusului 3”, pe care vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Apusului 3.

Unde se află Rezidențial Apusului 3?

str. Sergent Ilie Petre, 48, Chiajna, Ilfov.

Termen de finalizare Rezidențial Apusului 3?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidențial Apusului 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidențial Apusului 3 din Chiajna?

Dezvoltătorul Rezidențial Apusului 3 este – Apusului Rezidențial.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC