Previzualizare foto – fotografie originală aici

Residence City — Mărului
în București

Apartamente
de la ‍93 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 338 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Mărului, 53, zona Sălăjan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Mărului, 53A (bloc 3)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Residence City — Mărului

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 19 octombrie 2023
2 camere
69.5 m2
de la ‍1 338 € +TVA / m2de la ‍93 000 € +TVA

Residence City — Mărului pe hartă București

str. Mărului, 53, zona Sălăjan, Sector 3, București

Plata în rate la Residence City — Mărului

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Residence City — Mărului

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc în cadrul ansamblului
🟧 Încălzirecentrala termică de apartament
🟧 Izolații termiceizolaţie fonică şi termică foarte bună cu polistiren de 10 cm
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamenteîncălzire prin pardoseală
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcarelocuri de parcare exterioare (disponibile contra cost)
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisat cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea complexului

Ansamblul rezidențial Residence City Mărului IV se găsește localizat pe strada Mărului, la numărul 53-59, în zona Sălăjan/Titan Trapezul din sectorul 3 al orașului București. În apropiere de complexul de locuințe este supermarketul LIDL, sunt săli sportive, terenuri de tenis și funcționează Creșa Greierașul, este centrul educațional preșcolar „Diamond Kids”, sunt Școlile Gimnaziale Nr. 95 și Nr. 20, este Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și sunt alte instituții de învățământ. În proximitatea locuințelor noi sunt stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai, iar metroul Nicolae Grigorescu se află la o distanță, ce poate fi parcursă în 10 minute pe jos. De la complexul rezidențial sunt 6,6 km până în Piața Unirii și 10,6 km până la Gara de Nord din București. Aeroportul Internațional din Băneasa „Henri Coandă” se află la o distanță de 23,3 km, iar Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la 16,5 km.

Prezentarea blocului rezidențial

Residence City Mărului prezintă unul dintre trei blocuri de apartamente ale societății colective din zona Trapezului. Blocul de locuințe este realizat în conformitate cu toate normele, cerințele și la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și dispune de un grad înalt de rezistență seismică și este rezistent la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter. Blocul locativ este construit cu un regim mic de înălțime și are un Parter cu 3 Etaje. Clădirea de apartamente este realizată cu o structură din beton armat, unde și betonul și fierul utilizat este de cea mai bună calitate și fundațiile sunt de tip radier general și au grosimea de 70 cm. Toate închiderile exterioare și compartimentările sunt formate din cărămidă Porotherm plus pe partea exterioară blocul locativ dispune de un sistem de izolare termică fiabil aplicat din polistiren format, ce are grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară instalată are profil PVC de marca Salamander cu 7 termo camere și geam termopan tripan, cu glafuri interioare din travertin și exterioare din granit, iar la intrare în blocul de apartamente este instalată ușă din metalică din fier forjat. În incinta blocului toate spațiile comune sunt finisate și este placat granit pe casa scării și balustradele de la scările interioare sunt din fier forjat.

În incinta complexului de locuințe „Mărului IV” este amenajată o zonă de relaxare cu parc privat, toate locurile de parcare sunt organizate supraterane. Accesul în incinta complexului se face prin sistem cu interfon.

Apartamente moderne

Toate unitățile locative sunt proiectate cu scheme funcționale la cele mai înalte standarde de arhitectură contemporană și în vânzare sunt disponibile locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandate. Suprafețele locuințelor sunt cuprinse între 45 mp și 110 mp și apartamentele dispun de terase simpatice, unele au grădină privată și altele au balcoane. Se predau proprietățile locative complet finisate și fiecărui cumpărător îi este oferită posibilitatea de personalizare a locuinței sale și posibilitatea de a-și alege finisajele interioare, ce sunt doar de calitate înaltă. Astfel poate fi aleasă culoarea vopselilor lavabile ale pereților, nuanțele și modelele plăcilor de gresie, faianței și a parchetului sunt prezentate dintr-o gamă variată de modele, la fel și culorile ușilor interioare sunt disponibile la alegere. Toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare și au montate instalațiile sanitare. Sistemul termic este realizat individual pentru fiecare apartament cu centrală termică proprie și cu instalații conduse prin pardoseală plus sunt dotate distribuitoare.

Ansamblul este dezvoltat de către compania de construcții „Residence City”, pe site-ul căreia sunteți invitați pentru a afla mai multe detalii despre construcția imobilelor și finisarea apartamentelor și unde sunt afișate informații despre metodele de plată acceptate și contactele directe către agenții de vânzări ai Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Residence City — Mărului?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ansamblul Mărului 4, Ansamblul Mărului 3, Ansamblul Mărului 2, Ansamblul Mărului 1.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Residence City — Mărului din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Residence City — Mărului?

M² în acest complex costă de la ‍1 338 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Residence City — Mărului în București?

Modalități de plata în Residence City — Mărului: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Residence City — Mărului?

bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC