Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Realis Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Tudor Neculai, 11A, zona Valea Adancă, Iași

Realis Residence pe hartă Iași

str. Tudor Neculai, 11A, zona Valea Adancă, Iași

Etape dezvoltare

Realis Residence
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri8
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul locativ „Realis Residence” este perfect poziționat în zona Cug, pe strada Tudor Neculai, la numărul 11A, din satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, județul Iași.

În apropiere de locuințele noi sunt diverse magazine alimentare, funcționează un minimarket, la doar 1,5 km se află magazinul Selgros și Piața Sudului. De asemenea în această zonă este un salon de înfrumusețare, cabinet medical, farmacie și stomatologie, pentru copii sunt locuri de joacă cu echipamente sportive, zonă de parc și funcționează Școala Nr. 42 „Nicolae Iorga”.

Locuințele se află poziționate la 300 de metri față de stațiile mijloacelor de transport public cu linii de autobuz și tramvai. De la ansamblul imobiliar „Realis Residence” sunt de parcurs 5,5 km până în centrul orașului Iași, este o distanță de 4,4 km până la centrul comercial „Palas Mall”, sunt 6,6 km până la Gară și 10,6 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Informații tehnice și descrierea complexului

Ansamblul de imobile „Realis Residence” este prezentat cu blocuri de imobile realizate într-un un stil arhitectural de clasică modernă și elegantă. Blocurile locative sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter plus 3 Etaje locative.

Structura de rezistență a blocurilor locative este formată din cadre din beton armat cu toți pereții perimetrali și compartimentările interioare din cărămidă Porotherm. De la subsol și până la acoperiș fațada blocului este izolată termic cu un strat de 10 cm din polistiren expandat grafitat de densitate EPS 80 și fațadele sunt finisate cu tencuială siliconată de culoare albă manual aplicată, precum și fațadele sunt iluminate. Locuințele au instalate ferestre calitative cu profil din PVC de 46 mm, acestea au 6 camere termice și trei rânduri de sticlă cu umplutură cu argon, iar pervazurile sunt realizate din piatră.

locurile de parcare din complexul rezidențial sunt prevăzute supraterane și acestea sunt pavate, în complex există amenajate multe zone verzi, trotuarele sunt pavate și locurile de joacă sunt bine organizate. Întreg complexul de imobile este securizat și are instalat un sistem de iluminat stradal, accesul în incintă este controlat, iar accesul în fiecare apartament se face prin intermediul interfonului instalat. Accesul către complexul de locuințe „Realis Residence” se face prin drum asfaltat și iluminat.

Despre finisajele apartamentelor

Proiectul rezidențial „Realis Residence” prezintă apartamente decomandate cu scheme confortabile cu 2 și 3camere, cu suprafețele cuprinse între 36,7 mp și până la 104,5 mp. Locuințele sunt foarte funcționale și luminoase, au ferestre largi și dispun de spații generoase logic proiectate.

În vânzare sunt oferite apartamente complet finisate, care se predau cumpărătorilor în variantă – la cheie, unde toate finisajele sunt aplicate, instalațiile sunt conectate, utilitățile sunt racordate și toate echipamentele sunt dotate. În apartamente băile dispun de obiecte sanitare moderne instalate și sunt complet finisate cu gresie și faianță, precum și pardoseala din bucătării la fel este placată cu plăci ceramice. Restul pardoselilor din apartamente sunt placate cu parchet laminat. Iar pardoselile teraselor sunt placate cu plăci de gresie porțelanată (antiderapantă). Ușile interioare instalate în apartamente sunt confecționate din lemn masiv și ușa de acces în fiecare locuință este din metal cu antiefracție. Sistemul termic pentru fiecare locuință este autonim și sunt centrale termice proprii instalate în fiecare apartament separat.

În apartamente este internet și este dotat cablaj pentru TV. Unitățile locative beneficiază de curent electric, au gaz, sistem de canalizare racordat și sunt asigurate cu apă. Precum și separat contorizat este fiecare apartament pentru fiecare utilitate aparte.

Pentru a cumpăra un apartament nou în zona Cug, sunteți invitați să treceți pe pagina web a complexul locativ „Realis Residence”, unde vă puteți informa cu alte detalii despre apartamente și unde aveți oferită posibilitatea de a contacta direct Dezvoltatorul ansamblului de locuințe.

Unde se afla Realis Residence?

str. Tudor Neculai, 11A, zona Valea Adancă, Iași.

Termen de finalizare Realis Residence?

Realis Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Realis Residence.

Cine este dezvoltatorul Realis Residence în Iași?

Dezvoltator Realis Residence – Realis Ideea.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC