Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Residence Gug
în Iași

Apartamente
de la ‍88 595 €
Prețul / m2
de la ‍1 200 € +TVA
Adresă
șos. Nicolina, zona Cug, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
șos. Nicolina, zona Cug, Iași (Bloc 1)
4 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în tr. 4 an 2021
În desfășurare

Schițe și prețuri în Titan Residence Gug

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 6 noiembrie 2023
3 camere
73.65–76.55 m2
de la ‍1 203 € +TVA / m2de la ‍88 595 € +TVA

Titan Residence Gug pe hartă Iași

șos. Nicolina, zona Cug, Iași

Plata în rate la Titan Residence Gug

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Titan Residence Gug

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica prin condensatie, incalzire prin pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–76 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat

Ansamblul locativ „Titan Residence” se află dezvoltat pe șoseaua Nicolina în zona cartierului Capat Cug din orașul Iași. În proximitatea locuințelor noi funcționează supermarketul Profi și este magazinul Selgros, iar nu departe este piața Talcioc. La o mică distanță de complexul locativ se află secția de Poliție Nr. 6, sunt sucursale bancare, funcționează un cabinet medical, este o stomatologie, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare și sunt de parcurs nu mai mult de 2 km până la sala de fitness „Jade Gym”. Pentru copii în această zonă se află Școala Nr. 42 „Nicolae Iorga”, este Grădinița „Kids Garden” și organizația preșcolară și After School „ZKids”. Pentru relaxare și divertisment în apropiere de casele noi este o cofetărie, pizzerie, sunt câteva cafenele și se află centrul de evenimente Agora. Pentru plimbări nu departe este pădure și se află Lacul Cug 2, iar la numai 3,4 - 3,7 km se află Mănăstirea Cetățuia. Pe lângă casele noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și microbuze și de la complexul de locuințe „Titan Residence” sunt de parcurs circa 5-6 km până în centrul orașului Iași, iar Gara Mare se află la o distanță de circa 5,4 km – 6,2 km și până la Aeroportul Internațional din Iași se ajunge parcurgând aproape 10 km.

Prezentarea complexului de locuințe cu detalii constructive

Complexul locativ „Titan Residence” este format din 4 blocuri rezidențiale, ce au aspecte moderne și sunt proiectate într-un stil arhitectural elegant și atractiv. Regimul de înălțime al imobilelor este egal și fiecare casă are un Parter plus 3 Etaje. Structura de rezistență a clădirilor locative este compusă din cadre din beton armat și toți pereții exteriori și interiori sunt zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Plus grosimea sistemului de izolare termică exterioară a imobilelor este de 10 cm și acesta este format din polistiren grafitat. Instalată este la blocurile locative tâmplărie exterioară din profil PVC la care sunt trei foi de sticlă termopan. Clădirile de apartamente au fațadele finisate calitativ cu tencuială decorativă, ce este aplicată într-o combinație perfectă a culorii albe cu culoarea grafitului. Aspectele moderne ale imobilelor sunt realizate prin linii simple ce sunt perfect evidențiate datorită contrastul culorilor. La parterul caselor de apartamente sunt prevăzute diverse spații comerciale, ce asigură locatarii cu servicii și mărfuri chiar la pragul casei.

În preajma imobilelor terenurile adiacente caselor sunt plantate cu zone verzi, sunt alei pietonale și trotuare pavate. Disponibile în vânzare există oferite și locuri de parcare, acestea sunt organizate supraterane și căile de acces către locuințele noi sunt asfaltate.

Apartamente

În ansamblul rezidențial „Titan Residence” disponibile sunt apartamente confortabile cu 2 sau 3 camere decomandat compartimentate, ce au suprafețele cuprinse între 53 mp și 76 mp. Fiecare cumpărător beneficiază de posibilitatea de personalizare a locuinței cu alegerea finisajelor, ce sunt prezentate de calitate superioară. Plăcile de gresie și faianță sunt oferite la alegere într-o gamă largă de culori și modele moderne, ușile interioare sunt din MDF cu toc reglabil culoarea cărora poate fi aleasă și combinată cu culoarea parchetului oferit. Camerele de baie sunt complet finisate și echipate cu toate obiectele sanitare, unde sunt instalate cabine de duș sau căzi. La bucătăriile locuințelor sunt instalate centrale termice cu funcționare în condensații și sistemul termic este realizat prin pardoseală. Sistemul de electricitate în locuințe este complet realizat cu instalații electrice din cupru. Sistemul de gaze și sistemul sanitar la fel sunt montate și conduse până la poziții plus conectate. La cerere, beneficiarii pot opta și pentru instalarea sistemului de aer condiționat (contra cost). Toate utilitățile generale sunt racordate și separat contorizate.

Mai multe informații despre locuințele noi, despre finisajele interioare, scheme, poze, contacte și alte detalii sunt oferite pe pagina web a complexului locativ „Titan Residence”.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Titan Residence Gug?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Titan Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Titan Residence Gug din Iași?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Titan Residence Gug?

M² în acest complex costă de la ‍1 200 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Titan Residence Gug în Iași?

Modalități de plata în Titan Residence Gug: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Titan Residence Gug?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC