Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Proiectul Residential Tomis Nord
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍809 € +TVA
pe ‍111 €
Dezvoltator
Adresa
str. Santos, zona Tomis Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Proiectul Residential Tomis Nord

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
1 camere
de la 54 m2de la ‍823 € +TVA / m2de la ‍44 450 € +TVA
2 camere
de la 63 m2de la ‍809 € +TVA / m2de la ‍51 000 € +TVA
3 camere
de la 90 m2de la ‍993 € +TVA / m2de la ‍89 400 € +TVA

Proiectul Residential Tomis Nord pe hartă Constanța

str. Santos, zona Tomis Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Proiectul Residential Tomis Nord
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Proiectul Residential Tomis Nord

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică, Incalzire prin pardoseala
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr cameregarsoniere, 1‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente38–83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă cu vecini foarte importanți

Complexul locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” se află localizat pe strada Santos, în zona Tomis Nord din orașul Constanța. O astfel de amplasare a clădirii locative oferă mult confort din punct de vedere că în vecinătatea imediată se află magazinele Dedeman și Decathlon, sunt hipermarket-urile Selgros și Carrefour. Iar până la cele mai bune buticuri, cele mai interesante shopping-uri și cele mai gustoase fast food-uri din centrul comercial „Tom Shopping Mall” sunt de parcurs doar 950 de metri (unde se ajunge repede și ușor pe jos în maxim 12 minute). Și sunt 1500 de metri până la Vivo Mall.

  • De asemenea în apropiere de casa „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” funcționează instituții financiare, sunt farmacii, spitale (sunt doar 1,6 km până la Spitalul „Euromaterna”) și sunt multe instituții de învățământ.
  • Pe o rază de la 2,2 km până la 2,8 km se află: Liceul Teoretic „George Călinescu”, Școala Gimnazial Dimitrie Cantemir nr. 38, Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic „Decebal” și Grădinița Nr. 12 „Amicii”.
  • Iar o distnță foarte mică de doar 3,6 km este până la malul Mării Negre și până la Luna Park.
  • Până la Piața Unirii din orașul Constanța sunt de parcurs 5,6 km, se ajunge în maxim 15 minute.
  • La 6,4 km de la complexul rezidențial „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este Gara din Constanța.
  • La 20,3 km se află Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea generală a complexului

Clădirea locativă a complexului imobiliar „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este construită cu un etaj la Subsol plus un Parter plus Trei Etaje cu apartamente. Carcasa casei rezidențiale este înălțată în baza cadrelor din beton armat și are umplutura închiderilor exterioare și interioare din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA) și plus la exterior este plasat un strat de sistem de izolație termică eficientă. Fațada clădirii dispune de culoarea albă și bej deschis, care foarte luminos se privește pe panorama cerului senin din partea de SUD - EST a României.

În interiorul blocului locativ toate spațiile publice, holurile comune și coridoarele sunt finisate în stil contemporan cu gust rafinat și cu materiale de lux – cu plăci din marmură și la casa scării sunt instalate balustrade din sticlă. Chiar dacă casa este construită cu un mic regim de înălțime, la dispoziția locatarilor funcționează pe vertical un ascensor silențios și modern, acesta se deplasează către toate etaje inclusiv și la etajul inferior de parcare. Transportul locatarilor are locuri special dedicate în subteranul casei rezidențiale „Proiectul Rezidențial Tomis Nord”. Pentru siguranță, pentru liniștea și confortul locatarilor în complex este instalat sistem cu interfon.

Prezentarea unităților locative

În complexul locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. În vânzare se află oferite un număr total de 30 de apartamente, toate cu scheme decomandate și foarte bine compartimentate.

  • Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu spațiu generos de 54 mp;
  • Apartamentele cu două camere au suprafața construită de la 63 mp până la 72 mp;
  • Locuințele cu trei camere sunt proiectate cu suprafețe generoase de la 90 mp până la 270 mp.

Pentru fiecare apartament situat la parterul clădirii rezidențiale este prevăzută câte o parte persoană din curtea complexului. Iar fiecare apartament de la etaje beneficiază de balcoane generoase, care sunt proiectate de tip – deschise și sunt finisate cu materiale calitative și durabile. În apartamente este instalat sistem de încălzire prin pardoseală. Toate tavanele și pereții interiori din apartamente sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil în culoarea albă. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă de acces din metal. Clădirea dispune de racordare la utilități și are conexiune la țeava de gaze naturale, locuințele sunt aprovizionate cu apă și conectate la sistemul de alimentare cu curent electric și desigur că au branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este compania Blue Sky Impex S.R.L., care funcționează cu succes din anul 2008 și vine în ajutorul cumpărătorilor cu oferte imobiliare impecabile din Constanța. Sunteți invitați să vizitați pagina web a companiei Blue Sky Impex S.R.L., unde găsiți toate informațiile detaliate despre apartamentele complexului locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” și unde sunt prezentate modelele de achiziționare, informații despre reduceri, discount-uri și contactele directe ale managerului de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Proiectul Residential Tomis Nord?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Proiectul Residential Tomis Nord?

str. Santos, zona Tomis Nord, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Proiectul Residential Tomis Nord?

Metru pătrat în acest complex costă de la 809 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Proiectul Residential Tomis Nord în Constanța?

Modalități de plata în Proiectul Residential Tomis Nord: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Proiectul Residential Tomis Nord?

Proiectul Residential Tomis Nord – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC