Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Dealul Nucului Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Dealul Nucului, zona Valea Adâncă, Iași

Dealul Nucului Residence pe hartă Iași

str. Dealul Nucului, zona Valea Adâncă, Iași

Etape dezvoltare

Dealul Nucului Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispatiu de joaca pentru copii
Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
Regim inalțime P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente35–70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare a imobilelor

Ansamblul imobiliar „Dealul Nucului Residence” se află construit într-o zonă foarte confortabilă și sigură, ferită de agitație și gălăgie, asigurată de liniște și lipsită de grijile cotidiene. Blocul rezidențial „Dealul Nucului Residence” se poziționează la capăt de cartierul CUG, pe strada Dealul Nucului, în zona satului Valea Adâncă, din comuna Miroslava a județului Iași. Ca punct de reper este centrul Galeriile Expo Mobilă, care se află o distanță de circa 1,5 km și până la care se ajunge în aproximativ 3 minute cu mașina.

Locuințele noi se găsesc localizate într-o zonă ușor accesibilă, care dispune de diverse legături și conexiuni rutiere și până la stația de autobuz se ajunge ușor, iar distanța de la complexul locativ „Dealul Nucului Residence” până în centrul orașului Iași este de 8,5 km și până la Gară se ajunge parcurgând circa 9 – 10 km, iar distanța până la Aeroportul Internațional din Iași este de 13,7 km.

Detalii de amenajare și caracteristica tehnică a blocului

Ansamblul de locuințe „Dealul Nucului Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente modern și atractiv. Regimul de înălțime al imobilului este mic și dispune de un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Clădirea rezidențială este construită cu un grad superior de responsabilitate din materiale calitative și durabile și construcția dispune de un nivel înalt de rezistență seismică.

Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat și toate închiderile exterioare sunt din zidărie din cărămidă, la fel ca și compartimentările interioare, ce sunt realizate din cărămidă fonic eficientă. Pe exterior blocul locativ este izolat cu un termo sistem calitativ și fațada este finisată cu tencuială decorativă în câteva nuanțe a culorii maro perfect combinate cu coloarea albă. Ferestrele instalate la locuințe dispun de un grad fonic și termic înalt, au profil PVC și geam termopan.

Terenul aferent blocului rezidențial este amenajat, imobilul este îngrădit, pentru copii în curtea ansamblului de imobile este organizat un spațiu de joacă și complexul locativ dispune de supraveghere video.

Gratis, fiecare cumpărător a unei proprietăți locative primește câte un loc de parcare suprateran (costul căreia este inclus în prețul fiecărei unități locative).

Finisajele și utilitățile apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Dealul Nucului Residence” oferă în vânzare apartamente eficient compartimente cu scheme logice cu 1, 2 și 3 camere decomandate și cu bucătării închise. Apartamentele sunt oferite în patru tipuri de modele și dispun de suprafețe, ce încep de la 35 mp și ajung până la 84 mp.

Toate locuințele se predau beneficiarilor în folosință în versiune de finisare - la cheie și există posibilitatea de alegere a finisajelor de interior. Apartamentele dispun de pereți tencuiți și vopsiți, au placări cu faianță și pardoselile sunt finisate cu gresie și parchet laminat. Este ușă din metal instalată la intrare în fiecare apartament și toate ușile de interior sunt din MDF. Camerele de baie se predau locatarilor cu toate obiectele sanitare instalate și sunt mobilate. Sistemul termic este autonom pentru fiecare locuință și acestea au instalate centrale termice proprii. Imobilele dispun de instalații termice, sanitare și electrice dotate și dispun de racordare la toate utilitățile generale. În apartamente sunt gaze naturale (cu contor), energie electrică (cu contor), apă curentă (cu apometre) și sistem de canalizare. Și în fiecare unitate locativă este dotat cablu TV, fir de telefon și internet.

De la complexul de locuințe se deschide o priveliște deosebită asupra împrejurimilor și asupra orașului Iași.

Pentru achiziționarea locuințelor sunt acceptate creditele ipotecare, de asemenea imobilele pot fi cumpărate prin programul Prima Casă cât și cu plata cash și toți cumpărătorii beneficiază de consultanță financiară gratuită din partea managerilor de vânzare.

Nu ezitați, să vizitați pagina web a complexului locativ „Dealul Nucului Residence”, unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului și găsiți mai multe informații detaliate despre apartamentele noi.

Unde se afla Dealul Nucului Residence?

str. Dealul Nucului, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Dealul Nucului Residence?

Dealul Nucului Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Dealul Nucului Residence.

Cine este dezvoltatorul Dealul Nucului Residence în Iași?

Dezvoltator Dealul Nucului Residence – Dealul Nucului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC