Previzualizare foto – fotografie originală aici

Oportunity Residence
în Timișoara

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Nicolae Andreescu, 42, Timișoara (Oportunity by RPC Group)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Oportunity Residence pe hartă Timișoara

str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire in pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36 apartamente în 6 blocuri și 11 de case
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilblocuri și case duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa de amplasare

Ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group” se află localizat într-un nou cartier rezidențial mixt - Freidorf, pe strada Nicolae Andreescu, la numărul 42 în partea de Sud – Vest a orașului Timișoara, în apropiere de Piața Petofi Sandor.

În vecinătatea complexului se află Oficiul Poștal Nr. 4, este o farmacie, un salon de înfrumusețare, se află supermarket-ul Profi City și Parcul Fântână Publică. La o distanță de 850 de metri față de locuințe funcționează Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timișoara, iar pentru sportivi la doar 1100 de metri se află Terenul de Fotbal Freidorf.

Sunt de parcurs 4,8 km de la complexul rezidențial „Oportunity by RPC Group” până la Piața Victoriei din Timișoara. Gara se află la 5,4 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” este o distanță de 15,7 km. Și sunt de parcurs pietonal doar 2,4 km până la centrul comercial „Shopping City Timișoara”.

Caracteristica cartierului locativ

Proiectul de imobile „Oportunity by RPC Group” reprezintă un cartier rezidențial, ce este format din 11 case de tip Duplex, care însumează în total 22 de locuințe construite cu un regim de înălțime cu Parter și 2 Etaje. Și 6 clădiri de tip blocuri rezidențiale cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 1 Etaj și plus Un Etaj Retras, unde sunt prevăzute în total 36 de apartamente.

Clădirile și casele locative sunt realizate pe o carcasă din beton armat cu umplutură din cărămidă și izolare exterioară eficientă termică cu grosimea de 8-10 cm formată din polistiren cu densitatea EPS 80. Toate ferestrele instalate la locuințe au trei foi de sticlă termopan și profil de clasă energetică A+. Tencuielile alese pentru finisarea fațadelor blocurilor și caselor au nuanțe calde ale culorilor gri, maro și alb.

Supraterane sunt prevăzute toate locurile de parcare din complex, numărul cărora este suficient pentru toate locuințele. Curtea ansamblului locativ este îngrijită și bine iluminată.

Accesul în incinta complexului este controlat și inclusiv și accesul în locuințe se efectuează prin intermediul sistemului de video interfoane.

Dotările și finisajele locuințelor

În complexul rezidențial „Oportunity by RPC Group” se află construite nu numai case individuale dar și 36 de apartamente confortabile cu planimetrii funcționale cu 2 sau 3 camere, suprafața cărora începe de la 50,50 mp și ajunge până la 110 mp. Apartamentele sunt proiectate cu terase spațioase cu balustrade din sticle securizate sau beneficiază de grădini personale cu spații generoase. Apartamentele sunt structurate câte doar șase unități locative pe o parcelă de 900 mp.

Există posibilitatea de a alege apartamente în deplin finisate, cu spații placate cu gresie și faianță de producere italiană, cu obiecte sanitare în băii, cu baterii de la KLUDI și rigole instalate în pardoseli.

Sistemul de încălzire este autonom prevăzut pentru fiecare unitate locativă în parte și este compus din centrală termică (în condensații) proprie cu instalații de încălzire montate în pardoseală. Sistemul de amenajare cu electricitate este completat cu instalații electrice de la Siemens.

Ușa de acces instalată la apartamente este din metal, iar ușile interioare sunt germane de la firma „Coco& Tinoli”.

Casele și locuințele din blocuri se dau în exploatare cu racordare la toate utilitățile și beneficiază de apă, caz, curent electric și sistem de canalizare și toate acestea sunt separat contorizate.

Compania de construcții „RPC Group” este unul dintre primii Dezvoltatori imobiliari din județul Timiș și prezintă pe piața imobiliarelor noi ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group”. Compania RPC Group cu o mare atenție construiește imobile din cele mai calitative și durabile materiale pentru a oferi cumpărătorilor locuințe la cele mai înalte standarde de confort la cele mai accesibile prețuri.

Pentru detaliile locuințelor și pentru rezervarea unui apartament nou din ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group”, vă invităm să treceți direct pe web pagina Dezvoltatului „RPC Group” și să contactați direct managerii și consultanții de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Oportunity Residence Timișoara.

Unde se află Oportunity Residence?

str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara.

Termen de finalizare Oportunity Residence?

Oportunity by RPC Group – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Oportunity Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Oportunity Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Oportunity Residence este – RPC Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC