Previzualizare foto – fotografie originală aici

River Residence 2
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Augustin Coman, 9, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Augustin Coman, 9, Timișoara (River Residence)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

River Residence 2 pe hartă Timișoara

str. Augustin Coman, 9, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcare170 locuri de parcare subterane
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe52–92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Arhitectura modernă, amplasarea comodă și realizarea cu anvergură a proiectului - sunt principalele criterii de descriere ale complexului locativ „River Residence 2”, unde locatarii pot duce un stil de viață relaxant și sigur.

Facilitățile ansamblului rezidențial

 • Amplasarea imobilelor într-o zonă dezvoltată cu școli, grădinițe, magazine și totodată nu departe de centru orașului.
 • Complexul locativ beneficiază de o curte personală spațioasă.
 • Locuințele sunt bine structurate și perfect compartimentate, astfel ca să fie confortabile pentru orice familie.
 • Apartamentele inteligente sunt finisate cu finisaje calitative și sunt prevăzute cu sisteme Smart Home.
 • Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și sunt stații de alimentare pentru autovehiculele electrice.

Adresa de amplasare

Ansamblul de locuințe „River Residence 2” se află localizat pe strada Augustin Coman, numărul 9 în zona Calea Torontalului din Nord-Vestul orașului Timișoara. Pe site-ul nostru Korter.ro aveți posibilitatea de a vedea cum este amplasat complexul locativ pe harta orașului.

Cu ce se învecinează complexul imobiliar

 • Locuințele noi sunt amplasate nu departe de Parcul Bucovina și de Ștrandul Textila.
 • Cumpărături: Mega Image (600 m), LIDL (450 m), Penny (700 m), Profi City (1,1 km), magazinul de mobilă LEMS (1,1 km), Altex (1,2 km), mega marketul Auchan (1,2 km), Selgros (1,4 km), Hornbach (1,4 km), Decathlon (1,4 km), centrul comercial Iulius Town este la 1,9 km și sunt circa 2 km până la IKEA.
 • Organizații de educație și învățământ: Grădinița KIPINA (400 m), Grădinița Arta în Nori (400 m), Grădinița cu program prelungit Nr. 37 (750 m), la un kilometru se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Bănatului și Facultatea de Medicină Veterinară, Școala Montessori Dariul dalian dobie (1,3 km), Grădinița Children Care Center (1,5 km), British International School (1,7 km).
 • Sport și Agrement: terenul de fotbal Agronomie (400 m), sala de fitness Arena Karlo (850 m), sala de sport INTENSO FITNESS (950 m), Baza Sportivă și de Agrement „Textila” (1 km).
 • Puncte medicale: Spitalul Regional de Urgență (550 m), Spitalul Premiere (700 m), Stomatologia Smile Clinic (1,5 km), Spitalul cardiologic Rocordis (1,6 km).
 • Relaxare și localuri gustoase: Pizza 5 colțuri (600 m), Restaurantul Old House (600 m), Restaurantul Smoking Barbeque & Bar (850 m), cofetăria Andalusia (1 km), fast food-ul Nora Gril (1,2 km), Restaurantul MOON Garden Timișoara (1,5 km), Restaurantul cu fructe de mare Pescada (1,8 km).
 • Sunt 650 de metri până la Secția de Poliție Nr. 5.
 • Benzinăriile: Socar (170 m), Aral (350 km), OMV (600 m), Lux Oil (1,3 km).
 • Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara se află la 4,5 km.
 • Sunt 900 de metri până la Biserica ortodoxă Sfântul Ierarh Nicolae.

Prețul bunurilor imobiliare se formează din mai multe criterii, unul dintre сel mai important este localizarea. Dorim să vă ajutăm să faceți o alegere bună și am selectat pe harta noastră Korter.ro și alte locuințe noi oferite în vânzare direct de la dezvoltatori din această zonă, vă invităm să studiați harta și să le comparați.

Transport public și distanțe până la punctele cheie din oraș

 • Până la stația de autobuze cu rutele Nr: 17 și E1 sunt de parcurs 650 m;
 • Este de parcurs pietonal o distanță de 3,3 km până la Piața Victoriei din Timișoara;
 • Până la Gara de Nord din Timișoara sunt 4,1 km;
 • Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se află localizat la o distanță de aproximativ 12-13 km față de locuințele noi.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul de imobile „River Residence 2” se compune din două tronsoane locative, primul este proiectat cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este Retras și al doilea bloc are un Parter plus 8 Etaje locative și plus un Etaj Retras construit. Imobilele sunt fiabil realizate cu structuri constructive pe cadre din beton armat. Clădirile au aspecte moderne și sunt atractive. Pozele proiectului pot fi vizionate pe pagina noastră Korter.ro. La fiecare scară locativă instalate sun ascensoare silențioase și sigure.

În total în incinta complexului sunt prevăzute 170 locuri de parcare, toate subterane și locatarii cu autovehicule electrice dispun de posibilitatea de încărcare la subsolul clădirii sale.

Despre apartamente

În total în blocurile locative „River Residence 2” sunt concepute 110 apartamente cu 2 și 3 camere și disponibile în vânzare sunt 9 locuințe luxoase de tip Penthouse. Suprafața utilă a unităților locative variază între 52 și 92 mp, iar pentru a vedea prețurile și a studia schemele apartamentelor, vă invităm pe pagina noastră Korter.

Cine este Dezvoltatorul complexului locativ

Proiectul rezidențial „River Residence 2” este dezvoltat de către compania RPC Group, care este un dezvoltator imobiliar autohton cu o experiență de peste 17 ani și cu peste 1800 de locuințe lansate în București și Timișoara.

Vă oferim posibilitatea să treceți direct de pe site-ul nostru Korter.ro pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunt prezentate mai multe informații detaliate despre proiectul locativ „River Residence 2” inclusiv și toate contactele agenților de vânzări.

Acest proiect mai este numit și River Residence.

Unde se află River Residence 2?

str. Augustin Coman, 9, Timișoara.

Termen de finalizare River Residence 2?

River Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în River Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul River Residence 2 din Timișoara?

Dezvoltătorul River Residence 2 este – RPC Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC