Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Park Concept
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pavel Jumanca, 7, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Calea Timișoarei, Timișoara (Green Park Concept)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Green Park Concept pe hartă Timișoara

str. Pavel Jumanca, 7, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+4E+ER
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–74.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare imobil

La ieșire din orașul Timișoara în direcția către comuna Giroc, pe strada Calea Timișoarei se află localizat noul complex rezidențial „Green Park Residence”. Zona de amplasare (zona Girocului) a imobilului este caracterizată ca una verde și aerisită cu o infrastructură tânără în continuă dezvoltare. Nu departe de complex se află market-ul Lidl, este farmacie, sală de sport, magazin cu mărfuri de uz casnic, magazin cu mărfuri pentru copii și stație de transport în comun.

Descrierea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Green Park Residence” este reprezentat cu o clădire de apartamente complet finisată și construită cu un aspect exclusivist într-un stil arhitectural mediteran și are un proiect cu parter plus 4 nivele locative și al 5-lea etaj este retras Blocul de apartamente dispune de un lift interior de ultimă generație, care are un nivel scăzut de gălăgie la circulație.

Pentru transportul personal al rezidenților sunt organizate un număr total de 46 locuri de parcare (toate supraterane) amplasate în curtea complexului. Și curtea ansamblului rezidențial este îngrădită și este bine iluminată pe perimetru și asupra parcărilor. De asemenea în curte sunt amenajate parcele și spații verzi plantate, iar pentru relaxare sunt dotate bănci.

Descrierea locuințelor

Un număr total de 36 de apartamente sunt proiectate și construite în blocul rezidențial „Green Park Residence”. Locuințele sunt foarte moderne și au proiecte de tip - semidecomandate, cu planimetrii foarte confortabile și bine gândite, unde fiecare metru pătrat este utilizat la maxim. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe cu 2 și 3 camere, acestea sunt proiectate în 5 tipuri de planimetrii pentru apartamentele cu 2 camere și două tipuri de scheme pentru locuințele cu 3 camere. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 71,94 mp și 74,37 mp.

Pentru sistemul de încălzire este prevăzută câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament. Locuințele sunt conectate la utilități, care sunt furnizate de către rețelele publice are orașului Timișoara. De asemenea este conexiune la TV, internet și telefonie. Ansamblul rezidențial „Green Park Concept” este dezvoltat de compania „Noua Casa”. Această companie a fost înființată în anul 2000 și are o experiență vastă nu numai în construcția imobilelor rezidențiale dar și a complexelor comerciale și amenajărilor interioare.

Pentru cumpărătorii interesați de un imobil nou în Timișoara și pentru persoanele care doresc să știe mai multe informații și alte detalii ale apartamentelor din complexul locativ „Green Park Residence”, acestea sunt afișate pe pagina web a Dezvoltatorului - compania „Noua Casa”.

Acest proiect mai este numit și Green Park Concept Timișoara, Green Park Timișoara.

Unde se află Green Park Concept?

str. Pavel Jumanca, 7, Timișoara.

Termen de finalizare Green Park Concept?

Green Park Concept – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Park Concept în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Park Concept din Timișoara?

Dezvoltătorul Green Park Concept este – Noua Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC