Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Oportunity by RPC Group
în Timișoara

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara

Schițe și prețuri în Oportunity by RPC Group

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 50.5 m2totul e vândut
3 camere
de la 78.6 m2totul e vândut

Oportunity by RPC Group pe hartă Timișoara

str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara

Etape dezvoltare

Oportunity by RPC Group
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică, încălzire in pardoseală
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente36 apartamente în 6 blocuri și 11 de case
Număr clădiri6
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri și case duplex
Сurte închisăvideo interfon

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente51–110 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa de amplasare

Ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group” se află localizat într-un nou cartier rezidențial mixt - Freidorf, pe strada Nicolae Andreescu, la numărul 42 în partea de Sud – Vest a orașului Timișoara, în apropiere de Piața Petofi Sandor.

În vecinătatea complexului se află Oficiul Poștal Nr. 4, este o farmacie, un salon de înfrumusețare, se află supermarket-ul Profi City și Parcul Fântână Publică. La o distanță de 850 de metri față de locuințe funcționează Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timișoara, iar pentru sportivi la doar 1100 de metri se află Terenul de Fotbal Freidorf.

Sunt de parcurs 4,8 km de la complexul rezidențial „Oportunity by RPC Group” până la Piața Victoriei din Timișoara. Gara se află la 5,4 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” este o distanță de 15,7 km. Și sunt de parcurs pietonal doar 2,4 km până la centrul comercial „Shopping City Timișoara”.

Caracteristica cartierului locativ

Proiectul de imobile „Oportunity by RPC Group” reprezintă un cartier rezidențial, ce este format din 11 case de tip Duplex, care însumează în total 22 de locuințe construite cu un regim de înălțime cu Parter și 2 Etaje. Și 6 clădiri de tip blocuri rezidențiale cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 1 Etaj și plus Un Etaj Retras, unde sunt prevăzute în total 36 de apartamente.

Clădirile și casele locative sunt realizate pe o carcasă din beton armat cu umplutură din cărămidă și izolare exterioară eficientă termică cu grosimea de 8-10 cm formată din polistiren cu densitatea EPS 80. Toate ferestrele instalate la locuințe au trei foi de sticlă termopan și profil de clasă energetică A+. Tencuielile alese pentru finisarea fațadelor blocurilor și caselor au nuanțe calde ale culorilor gri, maro și alb.

Supraterane sunt prevăzute toate locurile de parcare din complex, numărul cărora este suficient pentru toate locuințele. Curtea ansamblului locativ este îngrijită și bine iluminată.

Accesul în incinta complexului este controlat și inclusiv și accesul în locuințe se efectuează prin intermediul sistemului de video interfoane.

Dotările și finisajele locuințelor

În complexul rezidențial „Oportunity by RPC Group” se află construite nu numai case individuale dar și 36 de apartamente confortabile cu planimetrii funcționale cu 2 sau 3 camere, suprafața cărora începe de la 50,50 mp și ajunge până la 110 mp. Apartamentele sunt proiectate cu terase spațioase cu balustrade din sticle securizate sau beneficiază de grădini personale cu spații generoase. Apartamentele sunt structurate câte doar șase unități locative pe o parcelă de 900 mp.

Există posibilitatea de a alege apartamente în deplin finisate, cu spații placate cu gresie și faianță de producere italiană, cu obiecte sanitare în băii, cu baterii de la KLUDI și rigole instalate în pardoseli.

Sistemul de încălzire este autonom prevăzut pentru fiecare unitate locativă în parte și este compus din centrală termică (în condensații) proprie cu instalații de încălzire montate în pardoseală. Sistemul de amenajare cu electricitate este completat cu instalații electrice de la Siemens.

Ușa de acces instalată la apartamente este din metal, iar ușile interioare sunt germane de la firma „Coco& Tinoli”.

Casele și locuințele din blocuri se dau în exploatare cu racordare la toate utilitățile și beneficiază de apă, caz, curent electric și sistem de canalizare și toate acestea sunt separat contorizate.

Compania de construcții „RPC Group” este unul dintre primii Dezvoltatori imobiliari din județul Timiș și prezintă pe piața imobiliarelor noi ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group”. Compania RPC Group cu o mare atenție construiește imobile din cele mai calitative și durabile materiale pentru a oferi cumpărătorilor locuințe la cele mai înalte standarde de confort la cele mai accesibile prețuri.

Pentru detaliile locuințelor și pentru rezervarea unui apartament nou din ansamblul rezidențial „Oportunity by RPC Group”, vă invităm să treceți direct pe web pagina Dezvoltatului „RPC Group” și să contactați direct managerii și consultanții de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Oportunity by RPC Group?

str. Nicolae Andreescu, 42, cartier Freidorf, Timișoara.

Termen de finalizare Oportunity by RPC Group?

Oportunity by RPC Group – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Oportunity by RPC Group.

Cine este dezvoltatorul Oportunity by RPC Group în Timișoara?

Dezvoltator Oportunity by RPC Group – RPC Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC