Previzualizare foto – fotografie originală aici

Occidentului 40
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Occidentului, 40, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Occidentului, 40, București (Occidentului 40)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Occidentului 40 pe hartă București

str. Occidentului, 40, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca MP IFMA
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente21
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubteran cu două nivele
🟧 Regim inalțime P+3E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe59–289.47 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În centrul orașului București, lângă Piața Victoriei, pe strada Occidentului, nr. 40 se află construit ansamblul rezidențial cu aceeași denumire „Occidentului 40”.

Facilitățile amplasării

Fiind amplasat în inima Capitalei, Ansamblul Locativ „Occidentului 40” profită de toate facilitățile urbane din apropiere, aici sunt Parcul Nicolae Iorga și Parcul Ion Brătianu. Sunt multe cafenele, terase și restaurante, magazine de lux, saloane de înfrumusețare, muzee și monumente istorice. Funcționează multe licee, școli, centre medicale, farmacii și sunt multe puncte de interes pentru toți membrii familiei. Până la Piața Victoriei și Piața Romană sunt de parcurs doar 10 minute. Distanța până la Gara de Nord este de doar 1,1 km. Aeroportul Henri Coandă se află la 16,6 km. Până la Aeroportul Băneasa sunt de parcurs numai 6,4 km.

Descrierea Complexului Locativ

Blocul de apartamente este construit într-un stil modern și are o înfățișare foarte atractivă. Închiderile exterioare sunt clădite din cărămidă Porotherm cu grosimea pereților exteriori de 30 cm. Termoizolația clădirii este realizată din polistiren cu grosimea de 10 și 15 cm și apoi fațada este finisată cu tencuială decorativă de la producători germani. Pereții interiori sunt efectuați la fel din cărămidă, dar au grosimea de 11,5 cm. Rezidența propune locuri de parcare subterane care se amplasează în două nivele, conform sistemului de parcare multietajată „Klaus”. Sistem de supraveghere video, monitorizarea și controlul accesului în incintă este efectuat la un nivel înalt.

Despre apartamente

Complexul „Occidentului 40” are construite 21 de apartamente moderne și spațioase cu 2-3-4 camere, între 57 – 113 mp. Locuințele se prezintă cu finisaje de cea mai înaltă calitate (cu parchet, gresie, faianță, vopsea lavabilă) care provin din Spania, Germania și Japonia. Băile sunt utilate și dotate cu uscătoare de rufe, cu accesorii germane și placate cu plăci din Spania. Ușile de la intrare dispun de un sistem înalt de securitate, sunt din metal și sunt rezistente la foc. Sistemul de aer condiționat și sistemul de interfon este conectat. Locuințele au instalate și conectate individual centrale termice în condensare pe gaz de marcă italiană Ferroli sau Buderus și radiatoare verticale.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Occidentului 40” este compania „Ospinas & Co”, care activează pe piața imobiliarelor civile în mai multe țări.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit ipotecar, programul „Prima casă”.

Mai multe informații utile despre imobil, despre planul amplasării locuințelor, schemele apartamentelor și despre cum puteți ușor și repede să cumpărați o locuință în centrul Bucureștiului direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul ansamblului rezidențial „Occidentului 40”.

Acest proiect mai este numit și Occidentului Residence 40.

Unde se află Occidentului 40?

str. Occidentului, 40, zona Piața Victoriei, Sector 1, București.

Termen de finalizare Occidentului 40?

Occidentului 40 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Occidentului 40 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Occidentului 40 din București?

Dezvoltătorul Occidentului 40 este – Ospinas.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC