Previzualizare foto – fotografie originală aici

Obor Garden
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aleea Deda, 1A, Sector 2, zona Obor, București

Mai detaliat despre blocul

str. Aleea Deda, 1A, București (Obor Garden)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Obor Garden pe hartă București

str. Aleea Deda, 1A, Sector 2, zona Obor, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală, încălzire prin pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente27
🟧 Număr clădiri1
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–118 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat ideal și central

Ansamblul „Obor Garden” dispune de o locație perfectă chiar în inima capitalei României, pe strada Aleea Deda, numărul 1A, zona Obor, în sectorul 2 din orașul București. De la casa de apartamente sunt de parcurs doar 340 de metri până la Stația de Metrou Oborului, unde se ajunge în cel mult 4 minute pe jos. Datorită acestei amplasări locatarii primesc o bună comunicare cu orașul prin Șoseaua Ștefan cel Mare și prin strada din apropiere de casă - Calea Moșilor.

În apropiere de casa locativă se află Parcul Păsărari, Teatrul Arte dell’Anima și este Școala Gimnazială nr. 307. De asemenea foarte aproape este market-ul Mega Image, oficiu poștal, centru medical, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, cafenele și restaurante.

Specificații constructive și detaliile complexului

Ansamblul locativ „Obor Garden” dispune de o singură clădire, care este construită ultra modern și elegant într-un stil butique-rezidențial. Regimul de înălțime al clădirii este redus: cu parter și trei etaje de apartamente. Exteriorul imobilului este fiabil termoizolat cu polistiren EPS80, grosimea termosistemului este de 10 cm peste care este aplicat un strat de tencuială decorativă în două culori calde, care predau clădirii un aspect elegant și atractiv. Balcoanele imobilului sunt proiectate deosebite, sunt de tip deschise și sunt evidențiate pe fonul clădirii cu o culoare mai închisă a tencuielii. Astfel de balcoane au funcția de o podoabă modernă a louințelor contemporane.

Ferestrele instalate la bloc sunt de dimensiuni mari, de calitate grecească și dispun de profil din aluminiu de culoare maro (marca Alumil) și au geam tripan, acestea oferă blocului locativ un nivel ridicat de eficiență termică. În curtea ansamblului imobiliar este prevăzut pentru joaca copiilor un loc special amenajat. Străzile prin care se va efectua accesul către complex și străzile vecine sunt bine iluminate și sunt asfaltate.

Locuințe bine finisate și perfect echipate

Proiectul imobiliar „Obor Garden” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din centrul Bucureștiului cu un număr de 27 apartamente ideal proiectate cu două, trei sau patru dormitoare. Apartamentele cu 2 camere sunt spațioase cu spații bine gândite și au suprafața de la 55,98 mp până la 75,96 mp. Suprafața apartamentelor de 3 camere este cuprinsă între 82,67 mp și 95,95 mp. Iar cele mai spațioase locuințe din complex, cele cu 4 camere sunt proiectate și construite cu suprafața de la 101,21 mp până la 118,67 mp. Absolut toate apartamentele și toate spațiile comune din bloc se predau beneficiarilor complet și perfect finisate.

Materialele folosite la finisarea apartamentelor în primul rând sunt alese de calitate superioară și în al doilea rând oferă locatarilor posibilitatea de a întreține ușor curățenia în odăi și a apartamentului. Pereții interiori din apartamente sunt prelucrați și sunt vopsiți. Pardoselile din dormitoare și living-uri sunt placate cu parchet stratificat din stejar. Obiectele sanitare ce sunt instalate în camerele de baie sunt de standard internațional din gama Ideal Standard, iar faianța de pe pereți și gresia de pe pardoselile băilor este importată din Spania. Sistemul de încălzire al locuințelor este gândit prin pardoseală.

Toate ușile instalate, (de interior și ușa de acces) sunt de producere italiană, ușile interioare sunt celulare iar ușa de la intrare este din metal. Contoare individuale și apometre sunt dotate pentru fiecare apartament la fiecare utilitate aparte, în locuințe toate utilitățile sunt conduse până la poziții și fiecare apartament are apă, canalizare, gaz, curent, CATV și internet.

Locatarii complexului rezidențial se pot bucura de balcoane personale, de o terasă mare și de grădini simpatice. Dezvoltatorul complexului locativ „Obor Garden” este compania „Ospinas & Co”. La construcția și proiectarea blocului rezidențial „Obor Garden” au participat așa arhitecți renumiți ca Mono Concept și Alexandra Monoranu. De asemenea la dezvoltarea proiectului au participat și companii și birouri din Spania. Pe pagina web a dezvoltatorului găsiți metode și condiții de finanțare și informații despre brokerii cu care dezvoltatorul colaborează. Sunteți așteptați să vizitați site-ul web al complexului locativ „Obor Garden”, unde găsiți afișate toate schemele apartamentelor, sunt mai multe poze, alte informații utile și pentru a cumpăra o locuință nouă direct de la Dezvoltatorul proiectului, găsiți toate contactele directe ale companiei „Ospinas & Co”.

Acest proiect mai este numit și Obor Garden Residence.

Unde se află Obor Garden?

str. Aleea Deda, 1A, Sector 2, zona Obor, București.

Termen de finalizare Obor Garden?

Obor Garden – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Obor Garden în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Obor Garden din București?

Dezvoltătorul Obor Garden este – Ospinas.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC