Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nur Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Breaza, 31, zona Inel 1, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Breaza, 31, zona Inel 1, Constanța (bloc)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Nur Residence pe hartă Constanța

str. Breaza, 31, zona Inel 1, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul locativ „Nur Residence” se găsește amplasat pe strada Breaza, la numărul 31, în cartierul Baba Novac din zona Kamsas al orașului Constanța. Blocul locativ este dezvoltat într-o zonă foarte liniștită, iar pe stradă sunt construite vile și case particulare cu regimuri mici de înălțime. În apropiere de locuințele noi sunt grădinițe și școli, funcționează centrul medical „Right Hand S. R. L.”, este sală de fitness și se află restaurante și cafenele. De la blocul rezidențial sunt de parcurs doar 240 de metri până la supermarketul LIDL, unde pe jos se ajunge în maxim 3 minute. Centrul comercial Vivo Mall se află la 1,8 km față de clădirea locativă, este hipermarketul Jumbo și magazinele MobExpert și Leroy Merlin la 1,3 km. Pe o rază de circa un kilometru se află Școala „Constantin Brâncoveanu”, este Școala Militară a Maiștrilor Militari din Forțele Navale și până la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt 1,4 km. În apropierea locuințelor noi sunt stații de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul rezidențial este acces ușor către stațiunea Mamaia, până la care sunt de parcurs aproximativ 5-6 km. O distanță de circa 4 km este până în Piața Unirii din Constanța și sunt 3,5 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 23 km față de complexul locativ „Nur Residense”.

Caracteristici tehnice și detaliile constructive ale proiectului

Complexul locativ „Nur Residence” dispune de o clădire de apartamente de un regim mic de înălțime, cu un Parter și 4 Etaje. Blocul locativ este construit pe fundații de tip radier general și are o structură constructivă solidă, realizată pe cadre din beton armat, cu stâlpi și plăci, unde toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din zidărie din blocuri BCA din beton celular autoclavizat, iar acoperișul este finisat cu șapă de pantă pentru scurgeri de apă. Fațadele blocului de apartamente sunt izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoarea albă inedit combinată cu culoarea gri. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este de calitate superioară cu profil PVC de marca Salamander, ce dispune de un grad înalt de izolare termică și fonică. Spațiile comune interioare sunt finisate, iar la casa scării este instalat un lift de ultimă generație cu funcționare sigură și silențioasă. La parterul blocului rezidențial este proiectat și un spațiu comercial cu suprafața de 45 mp.

Și pentru parcarea transportului personal în complexul locativ sunt prevăzute suficiente locuri de parcare, care pot fi achiziționate separat de apartament.

Apartamente spațioase optimal compartimentate

Complexul locativ „Nur Residence” este o comunitate locativă intimă cu un număr mic de apartamente, cu un total de doar 16 unități locative. Apartamentele noi sunt foarte primitoare și excepțional proiectate, cu bucătării separate și cu balcoane cochete de la care se deschid vederi uluitoare asupra împrejurimilor (predominant de la etajul superior). În vânzare sunt oferite garsoniere simpatice cu suprafața de la 41,37 până la 42,91 mp și apartamente cu 2 camere decomandat compartimentate, ce au mărimea de la 62,98 mp până la 67,13 mp. Locuințele sunt foarte confortabile, au ferestre mari și spații luminoase. În locuințe șapele sunt turnate pe pardoseli și toți pereții interiori sunt nivelați și prelucrați cu tencuială mecanizată. Toate instalațiile inginerești, electrice, termice și cele sanitare sunt complet realizate în apartamente și fiecare unitate locativă este branșată la utilități, este individual contorizată și este alimentată cu gaze naturale, curent electric, apă și canalizare.

Pentru mail multe informații despre rezervări, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitatea apartamentelor și pentru contactele managerilor de vânzări, vă rugăm să apelați direct la Dezvoltator, pe pagina căruia aveți oferit acces imediat din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Nur Residence Constanta.

Unde se află Nur Residence?

str. Breaza, 31, zona Inel 1, Constanța.

Termen de finalizare Nur Residence?

bloc – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nur Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nur Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Nur Residence este – Nur Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC