Previzualizare foto – fotografie originală aici

White Pearl Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța (White Pearl)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

White Pearl Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente29
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudiouri, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–137 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizarea ideală a complexului

Ansamblul rezidențial „White Pearl Residence” este perfect amplasat, cu Marea Neagră învecinat și ferit de agitația orașului. Locuințele se găsesc pe strada Prelungirea D24, în localitatea zonei Mamaia – Sat, județul Constanța.

Imediat lângă clădirea de apartamente se află o mulțime de cafenele, restaurante, taverne și terase, sunt minimarket-uri și până la plaja Kezeboo Beach sunt de parcurs doar 60 de metri. Camping-ul „Hanul Piraților” se află pozițional la o distanță de doar 100 metri și sunt de parcurs circa 1,3 km până la cele mai întrebate cluburi de noapte din Mamaia. Și parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la o distanță de 8,7 km.

De la ansamblul locativ „White Pearl Residence” până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 13,9 km, Gara se află la 14,8 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este la 24,2 km.

Prezentarea complexului de locuințe

Ansamblul locativ „White Pearl Residence” este prezentat cu un bloc locativ de un aspect modern, ce este construit cu Parter și are Patru Etaje. Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre din beton armat cu folosirea materialelor de construcții de calitate superioară și de un nivel înalt de durabilitate. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul locativ are profil din PVC cu 6 camere termice și cu geam termopan instalat cu trei foi de sticle panoramice. În clădirea de apartamente este instalat un ascensor de ultimă generație, care funcționează liniștit și are un grad înalt de siguranță.

Locurile de parcare (oferite contra cost) se află organizate supraterane în curtea complexului rezidențial și intrarea la parcare se face prin barieră de acces. Întreg teritoriul ansamblului de locuințe este prevăzut cu sistem de supraveghere video, iar intrarea în apartamente este controlată de sistemul cu interfon.

Locuințe

Proiectul de imobiliare „White Pearl Residence” este compus din 29 de unități rezidențiale, care sunt perfect situate pe fiecare nivel și care sunt ideal proiectate și dispun de scheme logice și eficiente cu spații funcționale și vederi ademenitoare. În bloc sunt construite studio-uri și apartamente cu 2 camere cu suprafețele cuprinse între 30 mp și 137 mp. Apartamentele poziționate la etaje dispun de terase drăguțe la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă, iar locuințele poziționate la parterul imobilului beneficiază de grădini personale, unde poate fi amenajat un loc suplimentar de relaxare după o zi de soare la mare.

„La cheie” finisate și în deplin completate și echipate sunt oferite în vânzare proprietățile locative. Și fiecare cumpărător primește cheile de la locuința sa, unde este instalată ușă de acces din metal, de calitate înaltă. Precum și în fiecare apartament sunt instalate toate ușile interioare și toate pardoselile holurilor, dormitoarelor și living-urilor sunt placate cu parchet laminat, iar gresia este folosită pentru finisarea pardoselilor din bucătării și din blocurile sanitare. Pentru finisarea pereților din băi sunt alese placaje din faianță cu stiluri de design modern și peretele de lucru de la bucătării la fel este amenajat cu faianță. Toate camerele de baie sunt complet utilate și dispun de toate obiectele sanitare instalate. Iar instalațiile sanitare, termice și electrice la fel sunt montate.

Locuințele ansamblului locativ „White Pearl Residence” sunt prevăzute nu numai pentru a petrece cele mai frumoase vacanțe, dar și pentru a oferi o viață liniștită și confortabilă în orice sezon al anului. Deoarece aici este cald permanent și căminul Dvs este prevăzut cu centrală termică proprie, ce funcționează pe gaze anul întreg.

Dezvoltatorul complexului locativ „White Pearl Residence” este compania „MCG Private Rezidence”, care dispune de o echipă de profesioniști în domeniu, care muncesc cu seriozitate și răspundere asupra obiectelor sale. Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de plată: plata integrală în cazul căreia beneficiați de cele mai bune prețuri, plata prin avans și diferență sau plata prin accesarea creditelor ipotecare.

Pentru Alte informații, vă rugăm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „White Pearl Residence”.

Acest proiect mai este numit și White Pearl Residence Mamaia.

Unde se află White Pearl Residence?

str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare White Pearl Residence?

White Pearl – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în White Pearl Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul White Pearl Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul White Pearl Residence este – Mcg Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC