Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex White Pearl Residence
în Mamaia

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în White Pearl Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 65.3 m2totul e vândut

White Pearl Residence pe hartă Mamaia

str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

White Pearl
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Număr apartamente29
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camerestudiouri, 2‑camere
Suprafața apartamente30–137 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizarea ideală a complexului

Ansamblul rezidențial „White Pearl Residence” este perfect amplasat, cu Marea Neagră învecinat și ferit de agitația orașului. Locuințele se găsesc pe strada Prelungirea D24, în localitatea zonei Mamaia – Sat, județul Constanța.

Imediat lângă clădirea de apartamente se află o mulțime de cafenele, restaurante, taverne și terase, sunt minimarket-uri și până la plaja Kezeboo Beach sunt de parcurs doar 60 de metri. Camping-ul „Hanul Piraților” se află pozițional la o distanță de doar 100 metri și sunt de parcurs circa 1,3 km până la cele mai întrebate cluburi de noapte din Mamaia. Și parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” se află la o distanță de 8,7 km.

De la ansamblul locativ „White Pearl Residence” până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 13,9 km, Gara se află la 14,8 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este la 24,2 km.

Prezentarea complexului de locuințe

Ansamblul locativ „White Pearl Residence” este prezentat cu un bloc locativ de un aspect modern, ce este construit cu Parter și are Patru Etaje. Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre din beton armat cu folosirea materialelor de construcții de calitate superioară și de un nivel înalt de durabilitate. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul locativ are profil din PVC cu 6 camere termice și cu geam termopan instalat cu trei foi de sticle panoramice. În clădirea de apartamente este instalat un ascensor de ultimă generație, care funcționează liniștit și are un grad înalt de siguranță.

Locurile de parcare (oferite contra cost) se află organizate supraterane în curtea complexului rezidențial și intrarea la parcare se face prin barieră de acces. Întreg teritoriul ansamblului de locuințe este prevăzut cu sistem de supraveghere video, iar intrarea în apartamente este controlată de sistemul cu interfon.

Locuințe

Proiectul de imobiliare „White Pearl Residence” este compus din 29 de unități rezidențiale, care sunt perfect situate pe fiecare nivel și care sunt ideal proiectate și dispun de scheme logice și eficiente cu spații funcționale și vederi ademenitoare. În bloc sunt construite studio-uri și apartamente cu 2 camere cu suprafețele cuprinse între 30 mp și 137 mp. Apartamentele poziționate la etaje dispun de terase drăguțe la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă, iar locuințele poziționate la parterul imobilului beneficiază de grădini personale, unde poate fi amenajat un loc suplimentar de relaxare după o zi de soare la mare.

„La cheie” finisate și în deplin completate și echipate sunt oferite în vânzare proprietățile locative. Și fiecare cumpărător primește cheile de la locuința sa, unde este instalată ușă de acces din metal, de calitate înaltă. Precum și în fiecare apartament sunt instalate toate ușile interioare și toate pardoselile holurilor, dormitoarelor și living-urilor sunt placate cu parchet laminat, iar gresia este folosită pentru finisarea pardoselilor din bucătării și din blocurile sanitare. Pentru finisarea pereților din băi sunt alese placaje din faianță cu stiluri de design modern și peretele de lucru de la bucătării la fel este amenajat cu faianță. Toate camerele de baie sunt complet utilate și dispun de toate obiectele sanitare instalate. Iar instalațiile sanitare, termice și electrice la fel sunt montate.

Locuințele ansamblului locativ „White Pearl Residence” sunt prevăzute nu numai pentru a petrece cele mai frumoase vacanțe, dar și pentru a oferi o viață liniștită și confortabilă în orice sezon al anului. Deoarece aici este cald permanent și căminul Dvs este prevăzut cu centrală termică proprie, ce funcționează pe gaze anul întreg.

Dezvoltatorul complexului locativ „White Pearl Residence” este compania „MCG Private Rezidence”, care dispune de o echipă de profesioniști în domeniu, care muncesc cu seriozitate și răspundere asupra obiectelor sale. Dezvoltatorul acceptă următoarele metode de plată: plata integrală în cazul căreia beneficiați de cele mai bune prețuri, plata prin avans și diferență sau plata prin accesarea creditelor ipotecare.

Pentru Alte informații, vă rugăm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „White Pearl Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla White Pearl Residence?

str. Prelungirea D24, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare White Pearl Residence?

White Pearl Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul White Pearl Residence.

Cine este dezvoltatorul White Pearl Residence în Mamaia?

Dezvoltator White Pearl Residence – Mcg Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC