Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nautica 10
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
zona Nord, Mamaia nord, Kazeboo

Mai detaliat despre blocuri

zona Nord, Mamaia nord (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
tr. 4 2021
Finalizat în 2023 tr. 2
Indisponibil
zona Nord, Mamaia nord (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
tr. 4 2021
Finalizat în 2023 tr. 2
Indisponibil

Nautica 10 pe hartă Mamaia-Sat

zona Nord, Mamaia nord, Kazeboo

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Literalmente înconjurat de restaurante și cafele, în apropiere de plajă se găsește dezvoltat complexul rezidențial „Nautica 10”, unde sunt prezentate apartamente confortabile cu spații generoase și scheme logice.

Facilitățile complexului de locuințe

 • Amplasament ideal - în apropiere de numeroase plaje și nu departe de Constanța.
 • Apartamente cu scheme inteligente și suprafețe mari, ce sunt logic amplasate astfel ca să ofere mai multă intimitate.
 • La parter funcționează un restaurant.
 • În incinta complexului rezidențial sunt instalate stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice.
 • Locuri de parcare supraterane.
 • Interfoane și sistem de supraveghere video.

Adresă

Ansamblul rezidențial „Nautica 10” se află localizat în localitatea Mamaia Sat, zona Mamaia Nord, lângă plaja Kazeboo. Pe pagina noastră Korter.ro este prezentată amplasarea imobilelor pe hartă.

Vecinii complexului și distanțe până la punctele cheie

 • În vecinătatea complexului rezidențial funcționează o mulțime de cafenele, taverne și restaurante: Uzina de Pizza, SUNSET, Terasa Merlin, Hanul cu Pește, barul DC Summer Beach Mamaia, restaurantul Kazebbo.
 • Nu departe funcționează supermarketul Mega Image, este Banca Transilvania, sucursala băncii BRD și farmacia FarmActiv Camping S.
 • Până la Delfinariul din Constanța sunt de parcurs în jur la 10 km.
 • Parcul acvatic Aqua Magic Mamaia și Luna Park-ul Vacanța se află la 8-9 km;
 • Telegondola Mamaia este la 8 km;
 • Până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs circa 14 km;
 • Gara din Constanța se află la o distanță de 15 km;
 • Portul Turistic Tomis se află la 17 km:
 • Până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt de parcurs 24 km.

Pentru un nivel înalt de confort și pentru o viață împlinită o mare importanță are localizarea imobilului, deoarece de localizare depinde cât de mul timp îl petrecem în drum spre și dinspre punctele de interes, de localizare depinde cu cine ne învecinăm și anume de localizare mult depinde cât costă imobilul dorit. Pentru a vă ajuta să faceți mai ușor o alegere bună, vă invităm să studiați pe harta noastră de pe Korter.ro mai multe obiecte imobiliare noi oferite în vânzare de către dezvoltatori în această zonă.

Prezentarea complexului de locuințe

Ansamblul rezidențial „Nautica 10” este compus din două blocuri de locuințe cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Casele locative sunt construite într-un stil arhitectural modern și minimalist cu aspecte atractive și pe pagina noastră Korter.ro se află prezentate pozele proiectului rezidențial.

Clădirile de apartamente sunt realizate din materiale durabile și rezistente la fluctuațiile temperaturii și a umidității, iar fațadele au protecție față de razele solare. Imobilele au o structură constructivă compusă din cadre din beton armat și pereți zidiți din blocuri din beton celular autoclavizat BCA peste care este aplicat un strat cu grosimea de 10 cm de izolație termică și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. La blocurile locative instalată este tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam termopan. Toate spațiile interioare comune sunt complet finisate, pe pereți este stuko elvețian, pardoselile sunt placate cu granit, există instalate plafoane cu led și la casa scării este dotat un ascensor modern și la scări este balustradă din inox.

Locurile de parcare din complex organizate sunt supraterane. Accesul în incita complexului rezidențial este controlat prin sistem de supraveghere video.

Caracteristica unităților locative

În incinta blocurilor locative „Nautica 10” sunt concepute apartamente confortabile cu 2 camere cu scheme inteligent proiectate, ce dispun de suprafețele de la 45 mp și până la 64 mp, ale căror scheme sunt afișate pe pagina Korter.ro și ale căror prețuri la fel se găsesc prezentate pe pagina noastră. Complexul locativ este gândit să ofere un grad înalt de liniște, intimitate și confort rezidenților și pe fiecare palier sunt amplasate doar câte 6 unități locative. La intrare în fiecare apartament instalate sunt uși sigure, din metal cu sistem antiefracție. Toți pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială mecanizată și sunt finisați cu glet, pregătiți pentru a fi vopsiți cu vopsea lavabilă. Instalațiile electrice (fără prize și întrerupătoare) și sanitare sunt realizate (fără obiecte sanitare), precum și instalațiile termice, care sunt realizate cu țevi PPR. Iar tronsonul de gaz este condus până în fiecare apartament. Accesul în incinta apartamentelor este controlat prin sistem cu interfon.

În exploatare apartamentele se oferă în versiune de finisare – „la alb”, însă contracost există posibilitatea de finisare 100 %.

Dezvoltatorul proiectului rezidențial „Nautica 10” este agenția imobiliară din Constanța - IGA REAL ESTATE.

Pentru a contacta managerii de vânzări și pentru a afla mai multe informații detaliate despre locuințele complexului rezidențial „Nautica 10” sunteți invitați să treceți direct de pe site-ul nostru Korter.ro pe pagina web a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Nautica Residence.

Unde se află Nautica 10?

zona Nord, Mamaia nord, Kazeboo.

Termen de finalizare Nautica 10?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nautica 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nautica 10 din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Nautica 10 este – Iga Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC