Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Residence 29
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Drumul Bisericii, 29, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Residence 29 pe hartă Voluntari

Drumul Bisericii, 29, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Stadiul construcției Residence 29

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — august 2019

Stadiul construcției Residence 29 - Spot 1, august 2019
Spot 1
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Residence 29 - Spot 2, august 2019
Spot 2
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Residence 29 - Spot 3, august 2019
Spot 3
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Residence 29 - Spot 4, august 2019
Spot 4
august 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Încălzirecentrala termica Viessmann/Buderus
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente10 case duplex (cuplate) si o locuință individuală
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcareproprie cu 2 locuri
🟧 Regim inalțimeP+ 1E + 2ER
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilboutique
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe230 mp

Despre ansamblu rezidențial

Lângă lac localizat și aproape de capitală amplasat

Ansamblul rezidențial „Nova Residence 29” se găsește localizat pe malul Lacului Pipera, cu adresa: strada Drumul Bisericii, nr. 29, zona Pipera, orașul Voluntari, județul Ilfov. Casele complexului locativ oferă nu numai liniște și confort dar și sunt amplasate destul de aproape de toate facilitățile capitalei și dispun de acces rapid către Centrele Comerciale: Pipera Plaza, Băneasa Mall și Promenada Mall, care se află localizate pe o rază de până la 6,9 km de la imobile și satisfac toate necesitățile comerciale și cele din punct de vedere a serviciilor oferite.

Anume în zona Pipera este cea mai mare densitate a celor mai prestigioase instituții de învățământ din București și posibil devenind proprietar a unei locuințe din complexul „Nova Residence 29” copilul Dumneavoastră va frecventa aceste organizații de educație și învățământ: British School, Mark Twain International School Junior Campus, Olga Gudynn International School, Școala Germană Hermann Oberth, Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari și Grădinițele: Tinkerbell, Dreamland, Happy Children Academy, Aricel și școala muzicală, care se află în proximitatea complexului. La fel copiii au posibilitatea de a vizita mai des Grădina Zoologică, care se află la o distanță de 4,6 km de la complexul rezidențial. Până la Piața Unirii din București sunt de parcurs 10,3 km. Până la Gara de Nord din capitală este o distanță de 9,4 km. Până la Aeroportul Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 6,5 km, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 12,7 km de la casele rezidenței „Nova Residence 29” .

Complex locativ încântător, atractiv și foarte calitativ

Ansamblul locativ „Nova Residence 29” este un complex locativ exclusivist, de tip „Butique” și este compus din 10 case cuplate și are o singură casă individuală. Toate imobilele dispun de un stil arhitectural ultra modern și au aspecte excepționale și mega atrăgătoare. Regimul de înălțime al imobilelor este mic, cu Parter plus Un Etaj și plus Etajul Doi Retras.

Casele sunt proiectate cu structură pe cadru și stâlpi din beton armat și cu acoperișuri de tip terasă, care dispun de un nivel înalt de hidroizolare. Pentru construcția pereților exteriori este folosită cărămida de tip Porotherm Light Plus și aceștia oferă locuințelor un nivel superior termic și au grosimea de 25/30 cm. Pentru atingerea maximă a termo eficienței sunt folosite placajele termo izolante de fațadă, ce sunt efectuate din polistiren expandat și au grosimea de 15 cm, plus dispun de proprietăți hidrofuge, plus stratul final de finisare exterioară este tencuiala decorativă. Pentru finisarea exterioară a parterului sunt folosite plăcile ceramice de producere spaniolă, cu grosimea de 6 mm, iar pentru finisarea fațadei de la etaje este utilizată tencuiala decorativă Baumit cu proprietăți hidrofuge și materialul de tip HPL (din lemn), care oferă un nivel înalt de ventilare și termo eficiență. Pentru etajul întâi culoarea tencuielii este aleasă albă, iar pentru etajul doi tencuiala este de culoare gri deschis. Pereții interiori – neportanți sunt realizați din cărămidă cu goluri de tip Porotherm și aceștia au grosimea de 11,5 cm, precum și există pereți interiori efectuați pe structură metalică din aluminiu și plăci din gips-carton cu umplutură din vată minerală, ce are capacități ridicate de fonoizolare.

Fiecare locuință are instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu de tip Reynaers de culoare neagră mat, și cu geam termopan cu acoperire de protecție și securizare de tip low-e și barieră termică. Cumpărătorii unei locuințe din complex primesc și două locuri de parcare proprii plus și o grădină privată de mărime generoasă. Poarta de acces în incinta complexului funcționează prin telecomandă și imobilele sunt bine păzite. În fața caselor și pe aleea de acces sunt instalate corpuri de iluminat, ce perfect se încadrează în stilul de design al complexului rezidențial „Nova Residence 29”.

Descrierea caselor, finisajelor și dotărilor

Fiecare casă din complexul rezidențial „Nova Residence 29” are un perete comun cu vecinul (cu excepția doar a unei case), dar toate unitățile locative sunt perfect proiectate, cu spații de depozitare și cu terase generoase Toate casele sunt proiectate cu suprafața utilă de 230,5 mp și dispun de suprafața total construită de 256,5 mp.

Locuințele sunt foarte luminoase datorită spațiilor mari vitrate cu ferestre din pardosea până în tavan. Finisajele interioare folosite în locuințe sunt alese cu o atenție deosebită și neapărat sunt de cea mai bună calitate. Toți pereții din interior sunt prelucrați cu glet și mecanizat tencuiți plus vopsiți. Tavanele din gips-carton la fel sunt tencuite și vopsite cu vopseli de import cu capacități superlavabile și ca standard sunt de culoare albă ca și pereții, vopselile sunt de marca Caparol. Placările ceramice din băi și bucătării sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și sunt toate de import și sunt achiziționate doar de la producătorii de top din acest segment. Pentru placajul pardoselilor din dormitoare, holuri și living-uri este folosit parchetul dublu stratificat confecționat din lemn, acesta are grosimea de 10 mm și este produs în UE.

În apartamente sunt instalate toate ușile interioare și acestea sunt de la firma italiană Barausse, sunt confecționate pline și au feronerie din inox satinat. Ușa de acces este instalată și este efectuată din metal, are închidere de tip multipunct, toate sunt prevăzute cu vizor și cu perii anti-praf.

Scara interioară a locuințelor este realizată din metal și este îmbrăcată cu parchet stratificat.

Toate apartamentele se încălzesc autonom și sunt asigurate cu apă caldă de către centralele termice individuale instalate în fiecare apartament, centralele termice sunt de marca Viessmann sau posibil Buderus. Instalațiile și traseul sistemului de încălzire ce este condus prin pardoseală sunt de tip Tece de import Germania.

Obiectele sanitare, ce sunt instalate în camerele de baie sunt de producere de import (din Spania sau Italia) cu baterii de la Hans Grohe din gama Treemme. Toate blocurile sanitare sunt prevăzute cu coloane de ventilație. Toate terasele locuințelor la fel se predau complet finisate și sunt placate cu materiale antiderapante și de nivele sporite la schimbările climatice.

Pentru traseele electrice toate conductele folosite sunt din cupru și fiecare casă separat dispune de contor electric propriu. Și de la firma Legrand sunt instalate toate aparatele electrice și aparatele de microcomutație (tabloul electric, siguranțele automate, întrerupătoarele, prizele și comutatoarele).

Individual fiecare cumpărător a unei locuințe va avea grijă de alegerea mobilierului, a corpurilor de iluminat, instalării sistemului de aer condiționat, plasele pentru insecte și rulourile exterioare a ferestrelor, deoarece doar acestea nu sunt incluse în prețul casei.

Designerul de interioare al ansamblului locativ „Nova Residence 29” este compania „STUDIO 1408”, iar Proiectantul, Constructorul și Dezvoltatorul complexului rezidențial este compania „Nova Development”.

Sunteți invitați, să accesați web site-ul companiei „Nova Development”, pentru a vă programa la o vizionare în complexul rezidențial „Nova Residence 29” și de unde veți afla toate materialele utile, amănuntele și detaliile locuințelor excepționale.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Ansamblul Residence29, Nova Residence29.

Unde se află Residence 29?

Drumul Bisericii, 29, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Residence 29?

locuinte 1 si 2, locuinte 3 si 4, locuinte 5 si 6, locuinte 7 si 8, locuinte 9 si 10, locuinta 11 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Residence 29 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Residence 29 din Voluntari?

Dezvoltătorul Residence 29 este – Nova Development, Studio 1408.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC