Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Residence 02
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Erou Șerban Ion, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Erou Șerban Ion, 2, Pipera (Nova Residence 02)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Residence 02 pe hartă Voluntari

str. Erou Șerban Ion, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Stadiul construcției Residence 02

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Stadiul construcției Residence 02 - Spot 1, ianuarie 2020
Spot 1
ianuarie 2020
Stadiul construcției Residence 02 - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirecepție cu pază
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente25
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59–111m²

Despre ansamblu rezidențial

Ademenitor amplasat și ușor de accesat

Ansamblul imobiliar „Nova Residence 02” se găsește localizat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă foarte liniștită, pe strada Erou Șerban Ion, la numărul 2, zona Pipera, în orașul București. Fiind învecinat cu lacul Pipera acest imobil devine o oază de romantism plină de liniște și confort.

În vecinătatea complexului locativ se află pizzerii, cafenele și restaurante, funcționează supermarketurile Mega Image, Penny Market și Syrocare, sunt bănci și diverse magazine. La o distanță de doar 270 de metri se află Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari, este Creșa Prichindel. La 1200 de metri se află clubul sportiv „World Class București Planet” și sunt 999 de metri până la fast food-ul McDonald’s.

Locuințele noi din „Nova Residence 02” se amplasează la doar 800 de metri față de Rond OMV Pipera și au în apropiere stații de autobuze. Și până în centrul orașului București este de parcurs o distanță de circa 9 km, până la Gara de Nord sunt aproximativ 8 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni de află la 12,5 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt de parcurs 4,8 km.

Prezentarea blocului rezidențial

Proiectul imobiliar „Nova Residence 02” prezintă un bloc locativ de o arhitectură unică și ultra modernă. Regimul de înălțime al imobilului este cu un Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a clădirii constă din stâlpi și centuri din beton armat, este foarte durabilă și blocul de apartamente este realizat cu respectarea tuturor normelor și legilor în vigoare și corespunde celor mai înalte standarde de confort. Închiderile exterioare ale blocului locativ sunt zidite din cărămidă eficientă termic Porotherm și au grosimea de 30 cm Robust și toate compartimentările interioare la fel sunt realizate din cărămidă fonic eficientă. Pe partea exterioară blocul de apartamente este termic izolat fiabil cu un sistem de 15 cm grosime. Tâmplăria exterioară și feroneria aleasă este de la firma Schuco. Complexul rezidențial are organizat cu o recepție și la blocul locativ sunt instalate două lifturi confortabile Schindler, ascensoarele sunt moderne și sigure și funcționează foarte liniștit fără a afecta liniștea locatarilor.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial sunt organizate supraterane.

Apartamente

În incinta complexului locativ „Nova Residence 02” este dezvoltat un număr total de 25 unități locative, ergonomic compartimentate, cu scheme funcționale cu 2 – 3 și 4 camere și cu suprafețele de la 59 mp până la 111 mp. Datorită ferestrelor mari cu spații generos vitrate, toate apartamentele sunt luminoase și oferă panorame fascinante asupra împrejurimilor.

Imobilele sunt prezentate în vânzare complet finisate și au toți pereții tencuiți și vopsiți cu vopseli de la Caparol și în camerele de baie plus parțial în bucătării sunt placaje cu faianță. Pardoselile sunt placate cu parchet Egger de 8 mm și cu gresie. (toate plăcile ceramice sunt prezentate de la Keramo Marazzi, Keraben, Porcelanosa, Ketamyth). Tâmplăria interioară instalată este de producere de la Erkado. Camerele de baie sunt complet echipate și au dotate obiecte sanitare de la Ideal Standard sau Dalet și au baterii de la Kludi sau Grohe. Toate instalațiile termice ale apartamentelor sunt de producere de la firma Rehau și sunt conduse prin pardoseală, iar centrala termică personală pentru fiecare apartament este de marca Viessmann. Toate instalațiile electrice din locuințe, prizele și întrerupătoare sunt alese de la Legrand și Gewiss. Blocul de apartamente se predă în folosință cu racordare completă la toate utilitățile generale și cu contorizare separată.

Ansamblul locativ este dezvoltat de către o companie de construcții cu o experiență de peste 25 de ani – compania „Nova Development”.

Pentru mai multe detalii despre apartamentele noi și pentru alte informații legate de achiziționare și despre toate metodele de plată acceptate de către Dezvoltator, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Nova Residence 02”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Nova Residence 02.

Unde se află Residence 02?

str. Erou Șerban Ion, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Residence 02?

Nova Residence 02 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Residence 02 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Residence 02 din Voluntari?

Dezvoltătorul Residence 02 este – Nova Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC