Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Royal Pipera Lake
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Pipera, 4B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

bd. Pipera, 4B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov (Royal Pipera Lake)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Royal Pipera Lake pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 4B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente25
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare25 locuri de parcare subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+2E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–144 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

În partea de Nord a orașului București, în zona Pipera se află dezvoltat complexul rezidențial „Royal Pipera Lake”. Locuințele noi se amplasează pe Bulevardul Pipera, la numărul 4B, Voluntari, județul Ilfov. ‘Pe o rază de până la 1-2 km față de complexul rezidențial se află supermarketurile Mega Image, Penny și LIDL, este centrul comercial „Pipera Plaza”, sunt cafenele, restaurante și este fast food-ul McDonald’s, iar până la centrul comercial „Promenada Mall” sunt de parcurs 3,3 km. În apropiere de blocul locativ se află Grădinița de copii „Zece”, este Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari și Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. În apropiere de locuințele noi circulă autobuze și se află stația de metrou Pipera, până la care se parcurg 2,6 km. De la complexul „Royal Pipera Lake” este o distanță de 10,9 km până în Piața Unirii din București, sunt 11,7 km până la Gara de Nord și 12,8 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 5,1 km.

Avantajele proiectului și descrierea tehnică

Ansamblul de locuințe „Royal Pipera Lake” dispune de un bloc de apartamente, proiectat cu un regim mic de înălțime, cu un Subsol plus Parter și plus 2 Etaje. Clădirea locativă este construită cu o mare responsabilitate în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și imobilul dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Fundația blocului locativ este de tip radier general cu placă din beton armat turnată peste toată suprafața. Structura de rezistență constă din cadre, stâlpi, grinzi, diafragme și planșee din beton armat cu pereții exteriori și cu compartimentările interioare realizate din cărămidă porotherm. Fațadele sunt izolate termic cu polistiren expandat și sunt finisate cu tencuială decorativă și cu vopsea de exterior rezistentă la apă. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la bloc dispune de profil PVC de la Samander, are 7 camere termice și dispune de geam termopan tripan, ferestrele au deschidere oscilobatantă. Blocul de apartamente este structurat pe 2 scări locative și ambele sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, cu funcționare silențioasă și sigură. La parterul clădirii sunt prevăzute spații comerciale și accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Ansamblul rezidențial „Royal Pipera Lake” dispune de 25 de locuri de parcare subterane.

Prezentarea apartamentelor

În blocul locativ „Royal Pipera Lake” sunt concepute 23 de apartamente moderne și inteligent compartimentate cu 2 sau 3 camere și există locuințe de tip Duplex. Apartamentele pot avea bucătării de tip Open Spase sau separate de camera de zi. Unitățile locative sunt proiectate cu suprafețele începând de la 70 mp și până la 144 mp. Se livrează imobilele finisate complet cu finisaje de cea mai bună calitate, modelele și culorile cărora sunt prezentate la alegerea beneficiarilor (gresie, faianță, parchet). Fiecare apartament se încălzește individual și are instalată proprie centrală termică cu funcționare în condensații. Sistemul de electricitate este realizat cu instalații calitative de la Gewis/Legrand, prizele și întrerupătoarele sunt de culoare albă, sunt prize de telefon, cablu TV și internet. Ușile de acces de la apartamente sunt din metal cu sistem antiefracție și cu închidere multipunct și sunt prezentate de la firma Pinum, iar toate ușile interioare sunt de clasă lux de la Porta Door. Blocul locativ este racordat la toate utilitățile și în apartamente este apă, gaz, curent și branșament la sistemul de canalizare. Fiecare proprietate locativă este prevăzută cu contorizare individuală și are instalate apometre, contor de gaz și electricitate.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, dacă doriți să aflați mai multe Informații despre apartamentele noi, finisaje, disponibilitate, metode de plată acceptate, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Royal Pipera Lake” și să contactați cu managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Royal Pipera.

Unde se află Royal Pipera Lake?

bd. Pipera, 4B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Royal Pipera Lake?

Royal Pipera Lake – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Royal Pipera Lake în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Royal Pipera Lake din Voluntari?

Dezvoltătorul Royal Pipera Lake este – Intercont Dual Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC