Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Matei Basarab Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str Matei Basarab, 91, zona Decebal, sector 3, București

Matei Basarab Residence pe hartă București

str Matei Basarab, 91, zona Decebal, sector 3, București

Etape dezvoltare

Matei Basarab Residence
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţicurte interioară, spaţii de agrement pentru locatari, loc de joacă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftlift cu capacitatea de 6 persoane
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou, troleibuz
Număr apartamente32
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente49–145 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație de lux

Ansamblul imobiliar „Matei Basarab Residence” se află poziționat lângă Piața Alba Iulia și se găsește pe strada Matei Basarab, la numărul 91, în sectorul 3 în municipiul București. Locuințele noi beneficiază de toate facilitățile centrului capitalei și se găsesc localizate în apropiere de o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, licee, universități, muzee, monumente, centre de artă, localuri turistice, parcuri, magazine, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare și multe alte punte de interes. Piața Unirii se află la doar 2,3 km față de blocul rezidențial și sunt doar 2,7 km până la Piața Universității. Pe lângă complexul locativ circulă multe mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, troleibuz și tramvai. Iar până la stațiile de metrou: Piața Muncii și Piața Unirii se ajunge pietonal în 12 – 25 de minute. Gara de Nord se află la o distanță de circa 5-6 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs 18,1 km și sunt 11,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Scurtă prezentare a proiectului imobiliar

Blocul de locuințe „Matei Basarab Residence” este construit cu un Subsol + Parter + 6 Etaje Locative și este realizat cu aplicarea tehnologiilor moderne și a ideilor de design performante.

Structura de rezistență a clădirii locative este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare din cărămidă la fel ca și toți pereții interiori din astfel de cărămidă eficientă termic și fonic Porotherm. Tâmplăria exterioară ce este instalată la blocul de apartamente este din profil PVC de culoare gri-antracit pe partea exterioară și alb în interior, ferestrele sunt de marca SALAMANDER și au geam termopan. Sistemul termic exterior placat pe pereții perimetrali ai imobilului este format din polistiren cu grosimea de 100 mm și toate fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de exterior în nuanțe plăcute ale culorilor calde și deschise. Spațiile comune din interiorul blocului sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu marmură și granit, iar ascensorul instalat la blocul locativ este modern și sigur, funcționează foarte liniștit - fără a afecta liniștea locatarilor și are capacitatea de a transporta până la 6 persoane.

În curtea interioară a complexului de locuințe se află organizate diverse spații de agrement pentru rezidenți și locuri de joacă pentru copiii acestora. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Matei Basarab Residence” este compus din 32 de unități locative inteligent compartimentate ce au scheme perfecte cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase și sunt proiectate cu spațiile de la 49 mp până la 145 mp. Apartamentele sunt foarte primitoare au spații luminoase și dispun de balcoane deschise, la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată.

Locuințele se vând finisate- la cheie. În limita bugetului prestabilit de către Dezvoltator fiecare beneficiar are posibilitatea de a-și personaliza locuința sa în conformitate cu nevoile și preferințele personale și sunt oferite la alegere modele de gresie și faianță. Parchetul laminat de pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor este ales de calitate înaltă și toate ușile interioare sunt instalate. Accesul în locuințe se face prin sistem cu video interfon și apartamentele au instalate uși din metal produse în Grecia. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt prezentate de la firma Roca cu modele din colecția „Victoria”. Instalațiile sistemului termic sunt montate prin pardoseală și fiecare apartament se încălzește individual prin centrala sa termică proprie de la firma Viessmann cu funcționare pe gaz. Și de marca Legrand sunt alese și montate toate prizele și întrerupătoare din apartamente. Utilitățile generale sunt racordate și locuințele sunt separat contorizate, au instalate apometre personale, ce sunt montate pe casa scării.

Pentru alte informații despre apartamente, despre disponibilitatea acestora, metodele de plată și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe web site-ul ansamblului locativ „Matei Basarab Residence”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Matei Basarab - Your Living Point.

Unde se afla Matei Basarab Residence?

str Matei Basarab, 91, zona Decebal, sector 3, București.

Termen de finalizare Matei Basarab Residence?

Matei Basarab Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Matei Basarab Residence.

Cine este dezvoltatorul Matei Basarab Residence în București?

Dezvoltator Matei Basarab Residence – BIODAM.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC