Previzualizare foto – fotografie originală aici

Matei Basarab Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Matei Basarab, 91, zona Unirii, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str Matei Basarab, 91, zona Alba Iulia, sector 3, București (Matei Basarab Residence)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Matei Basarab Residence pe hartă București

str. Matei Basarab, 91, zona Unirii, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicurte interioară, spaţii de agrement pentru locatari, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift cu capacitatea de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou, troleibuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–145 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație de lux

Ansamblul imobiliar „Matei Basarab Residence” se află poziționat lângă Piața Alba Iulia și se găsește pe strada Matei Basarab, la numărul 91, în sectorul 3 în municipiul București. Locuințele noi beneficiază de toate facilitățile centrului capitalei și se găsesc localizate în apropiere de o mulțime de puncte de interes: grădinițe, școli, licee, universități, muzee, monumente, centre de artă, localuri turistice, parcuri, magazine, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare și multe alte punte de interes. Piața Unirii se află la doar 2,3 km față de blocul rezidențial și sunt doar 2,7 km până la Piața Universității. Pe lângă complexul locativ circulă multe mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, troleibuz și tramvai. Iar până la stațiile de metrou: Piața Muncii și Piața Unirii se ajunge pietonal în 12 – 25 de minute. Gara de Nord se află la o distanță de circa 5-6 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt de parcurs 18,1 km și sunt 11,8 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Scurtă prezentare a proiectului imobiliar

Blocul de locuințe „Matei Basarab Residence” este construit cu un Subsol + Parter + 6 Etaje Locative și este realizat cu aplicarea tehnologiilor moderne și a ideilor de design performante.

Structura de rezistență a clădirii locative este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare din cărămidă la fel ca și toți pereții interiori din astfel de cărămidă eficientă termic și fonic Porotherm. Tâmplăria exterioară ce este instalată la blocul de apartamente este din profil PVC de culoare gri-antracit pe partea exterioară și alb în interior, ferestrele sunt de marca SALAMANDER și au geam termopan. Sistemul termic exterior placat pe pereții perimetrali ai imobilului este format din polistiren cu grosimea de 100 mm și toate fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de exterior în nuanțe plăcute ale culorilor calde și deschise. Spațiile comune din interiorul blocului sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu marmură și granit, iar ascensorul instalat la blocul locativ este modern și sigur, funcționează foarte liniștit - fără a afecta liniștea locatarilor și are capacitatea de a transporta până la 6 persoane.

În curtea interioară a complexului de locuințe se află organizate diverse spații de agrement pentru rezidenți și locuri de joacă pentru copiii acestora. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane.

Apartamente

Proiectul rezidențial „Matei Basarab Residence” este compus din 32 de unități locative inteligent compartimentate ce au scheme perfecte cu 1, 2, 3 și 4 camere spațioase și sunt proiectate cu spațiile de la 49 mp până la 145 mp. Apartamentele sunt foarte primitoare au spații luminoase și dispun de balcoane deschise, la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată.

Locuințele se vând finisate- la cheie. În limita bugetului prestabilit de către Dezvoltator fiecare beneficiar are posibilitatea de a-și personaliza locuința sa în conformitate cu nevoile și preferințele personale și sunt oferite la alegere modele de gresie și faianță. Parchetul laminat de pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor este ales de calitate înaltă și toate ușile interioare sunt instalate. Accesul în locuințe se face prin sistem cu video interfon și apartamentele au instalate uși din metal produse în Grecia. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt prezentate de la firma Roca cu modele din colecția „Victoria”. Instalațiile sistemului termic sunt montate prin pardoseală și fiecare apartament se încălzește individual prin centrala sa termică proprie de la firma Viessmann cu funcționare pe gaz. Și de marca Legrand sunt alese și montate toate prizele și întrerupătoare din apartamente. Utilitățile generale sunt racordate și locuințele sunt separat contorizate, au instalate apometre personale, ce sunt montate pe casa scării.

Pentru alte informații despre apartamente, despre disponibilitatea acestora, metodele de plată și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe web site-ul ansamblului locativ „Matei Basarab Residence”.

Acest proiect mai este numit și Matei Basarab Your Living Point.

Unde se află Matei Basarab Residence?

str. Matei Basarab, 91, zona Unirii, Sector 3, București.

Termen de finalizare Matei Basarab Residence?

Matei Basarab Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Matei Basarab Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Matei Basarab Residence din București?

Dezvoltătorul Matei Basarab Residence este – BIODAM.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC