Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Maia Teilor
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍1 213 € +TVA
pe ‍395 €
Dezvoltator
Adresa
str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești

Schițe și prețuri în Maia Teilor

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
2 camerede la 78.85 m2de la ‍1 213 € +TVA / m2de la ‍95 677 € +TVA

Maia Teilor pe hartă Pitești

str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești

Etape dezvoltare

Maia Teilor
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Maia Teilor

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente69
Număr clădiri1
Parcaresubterană și terestră
Regim inalțimeS+D+P+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente48.49–143.42 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare ultracentrală

Pe strada Teilor, la numerele 39-41 în orașul Pitești, județul Argeș este dezvoltat ansamblul rezidențial „Complex Maia Teilor”. Blocul rezidențial se află localizat la intersecția străzii Teilor cu strada Exercițiu și se învecinează cu Universitatea din Pitești, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Liceul Tehnologic „Dacia”, Școala Gimnazială „”Ion Pillat” și Inspectoratul Școlar din județul Argeș. De asemenea în apropiere de blocul de apartamente se află Planetariu, este Muzeul Județean Argeș și Parcul 1907. Nu departe de locuințe funcționează supermarket-ul Prasix, sunt farmacii, centre medicale și cabinete dentare. În această zonă funcționează multe diverse restaurante, cafenele, pizzerii, este fast food-ul KFC și sunt diferite locuri de odihnă și relaxare.

Distanța de la bloc până în centrul orașului Pitești este de 900 metri, unde se ajunge cu pas lent în aproximativ 13-15 minute, la fel aici și ce află unul din cele mai vechi centre comerciale din Pitești „Fortuna”.

Prezentare, detalii și informații utile ale complexului

Proiectul rezidențial „Complex Maia Teilor” conține un bloc rezidențial, care este proiectat cu un înălțimea de: Subsol plus Demisol plus Parter și plus șapte Etaje.Zidăria imobilului este realizată în bază de cărămidă Wienerberger cu un grad ridicat de termo eficiență și blocul de apartamente este calitativ termic izolat. Ferestrele montate la clădire sunt din profil PVC și dispun de geamuri termopane. Toți acești factori luați împreună oferă locuințelor din bloc un nivel înalt de termo și fono izolație.

Locatarii beneficiază de ascensoare moderne, fiabile și silențioase instalate la bloc. La dispoziția rezidenților în complexul locativ „Maia Teilor” locurile de parcare sunt organizate supraterane sau subterane, acestea sunt oferite în vânzare împreună cu achiziționarea unui dintre apartamentele noi. Clădirea de apartamente beneficiază de serviciu de administrare și este instalat sistemul de interfonie pentru a oferi rezidenților securitate și liniște. Toate străzile de acces către complexul locativ „Maia Teilor” sunt asfaltate și bine iluminate.

Finisaje Premium pentru apartamente de lux

Blocul ansamblului rezidențial „Complex Maia Teilor” găzduiește un număr total de 69 de locuințe cu planimetrii decomandate cu una, două și trei camere, acestea sunt perfect finisate cu materiale moderne de clasă Premium. De asemenea în blocul rezidențial sunt prevăzute apartamente cu scheme de tip – „open-space”. Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 48,89 mp și 53,2 mp, locuințele cu 2 camere au suprafața de la 65,89 mp până la 83,82 mp și suprafața apartamentelor cu trei odăi este proievctată de 110 mp.

Toate dotările și echipajele instalate în apartamente sunt de calitate de top. Pereții din interior și tavanele sunt nivelate, prelucrate și vopsite cu vopsea lavabilă. În bucătării și în blocurile sanitare este placată faianța și gresia. Ușile interioare instalate sunt confecționate din lemn și sunt de la PINUM, ușile exterioare sunt produse din metal. Apartamentele se încălzesc individual prin calorifere și sunt echipate cu cazane în condensații individuale de la Buderus, iar toate instalațiile sistemului termic sunt de producere de la Viessmann.

Clădirea de apartamentele este complet racordată la toate utilitățile necesare și acestea sunt conduse până la poziții în apartamente și toate locuințele beneficiază de gaze naturale, curent electric, apă și sistem de canalizare. Fiecare apartament are instalate personale apometre și contoare individuale pentru controlul consumului curentului electric și a gazelor. Locuințele beneficiază de CATV, telefonie și este internet prin fibră optică.

Cumpărătorii au posibilitatea de personalizare a locuinței încă la perioada de construcție a imobilelor și viitorii locatari pot să-și aleagă finisajele. Ca metode de plată, sunt acceptate creditele bancare, creditarea prin programul guvernamental „Prima casă” și plata cash. Complexul rezidențial din Pitești „Complex Maia Teilor” este dezvoltat de către bine cunoscuta pe piața construcțiilor imobiliarelor noi din România timp de peste 20 de ani – compania „Maia Casă”. Cu o experiență vastă compania are construite doar imobiliare calitative și la cel mai înalt grad de confort. Dacă ați rămas interesat de o locuință nouă din ansamblul rezidențial „Complex Maia Teilor”, sunteți rugați să contactați direct Dezvoltatorul cu un apel sau prin site-ul web al companiei „Maia Casă”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Maia Teilor?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maia Teilor în Pitești?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Maia Teilor?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1213 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Maia Teilor în Pitești?

Modalități de plata în Maia Teilor: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Maia Teilor?

Maia Teilor – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC