Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maia Teilor
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești

Mai detaliat despre blocul

str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești (Maia Teilor)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Maia Teilor pe hartă Pitești

str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente69
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeS+D+P+7E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe48.49–143.42 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare ultracentrală

Pe strada Teilor, la numerele 39-41 în orașul Pitești, județul Argeș este dezvoltat ansamblul rezidențial „Complex Maia Teilor”. Blocul rezidențial se află localizat la intersecția străzii Teilor cu strada Exercițiu și se învecinează cu Universitatea din Pitești, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Liceul Tehnologic „Dacia”, Școala Gimnazială „”Ion Pillat” și Inspectoratul Școlar din județul Argeș. De asemenea în apropiere de blocul de apartamente se află Planetariu, este Muzeul Județean Argeș și Parcul 1907. Nu departe de locuințe funcționează supermarket-ul Prasix, sunt farmacii, centre medicale și cabinete dentare. În această zonă funcționează multe diverse restaurante, cafenele, pizzerii, este fast food-ul KFC și sunt diferite locuri de odihnă și relaxare.

Distanța de la bloc până în centrul orașului Pitești este de 900 metri, unde se ajunge cu pas lent în aproximativ 13-15 minute, la fel aici și ce află unul din cele mai vechi centre comerciale din Pitești „Fortuna”.

Prezentare, detalii și informații utile ale complexului

Proiectul rezidențial „Complex Maia Teilor” conține un bloc rezidențial, care este proiectat cu un înălțimea de: Subsol plus Demisol plus Parter și plus șapte Etaje.Zidăria imobilului este realizată în bază de cărămidă Wienerberger cu un grad ridicat de termo eficiență și blocul de apartamente este calitativ termic izolat. Ferestrele montate la clădire sunt din profil PVC și dispun de geamuri termopane. Toți acești factori luați împreună oferă locuințelor din bloc un nivel înalt de termo și fono izolație.

Locatarii beneficiază de ascensoare moderne, fiabile și silențioase instalate la bloc. La dispoziția rezidenților în complexul locativ „Maia Teilor” locurile de parcare sunt organizate supraterane sau subterane, acestea sunt oferite în vânzare împreună cu achiziționarea unui dintre apartamentele noi. Clădirea de apartamente beneficiază de serviciu de administrare și este instalat sistemul de interfonie pentru a oferi rezidenților securitate și liniște. Toate străzile de acces către complexul locativ „Maia Teilor” sunt asfaltate și bine iluminate.

Finisaje Premium pentru apartamente de lux

Blocul ansamblului rezidențial „Complex Maia Teilor” găzduiește un număr total de 69 de locuințe cu planimetrii decomandate cu una, două și trei camere, acestea sunt perfect finisate cu materiale moderne de clasă Premium. De asemenea în blocul rezidențial sunt prevăzute apartamente cu scheme de tip – „open-space”. Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 48,89 mp și 53,2 mp, locuințele cu 2 camere au suprafața de la 65,89 mp până la 83,82 mp și suprafața apartamentelor cu trei odăi este proievctată de 110 mp.

Toate dotările și echipajele instalate în apartamente sunt de calitate de top. Pereții din interior și tavanele sunt nivelate, prelucrate și vopsite cu vopsea lavabilă. În bucătării și în blocurile sanitare este placată faianța și gresia. Ușile interioare instalate sunt confecționate din lemn și sunt de la PINUM, ușile exterioare sunt produse din metal. Apartamentele se încălzesc individual prin calorifere și sunt echipate cu cazane în condensații individuale de la Buderus, iar toate instalațiile sistemului termic sunt de producere de la Viessmann.

Clădirea de apartamentele este complet racordată la toate utilitățile necesare și acestea sunt conduse până la poziții în apartamente și toate locuințele beneficiază de gaze naturale, curent electric, apă și sistem de canalizare. Fiecare apartament are instalate personale apometre și contoare individuale pentru controlul consumului curentului electric și a gazelor. Locuințele beneficiază de CATV, telefonie și este internet prin fibră optică.

Cumpărătorii au posibilitatea de personalizare a locuinței încă la perioada de construcție a imobilelor și viitorii locatari pot să-și aleagă finisajele. Ca metode de plată, sunt acceptate creditele bancare, creditarea prin programul guvernamental „Prima casă” și plata cash. Complexul rezidențial din Pitești „Complex Maia Teilor” este dezvoltat de către bine cunoscuta pe piața construcțiilor imobiliarelor noi din România timp de peste 20 de ani – compania „Maia Casă”. Cu o experiență vastă compania are construite doar imobiliare calitative și la cel mai înalt grad de confort. Dacă ați rămas interesat de o locuință nouă din ansamblul rezidențial „Complex Maia Teilor”, sunteți rugați să contactați direct Dezvoltatorul cu un apel sau prin site-ul web al companiei „Maia Casă”.

Acest proiect mai este numit și Maia Teilor Residence.

Unde se află Maia Teilor?

str. Teilor, 39-41, zona Mărășești, Pitești.

Termen de finalizare Maia Teilor?

Maia Teilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maia Teilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maia Teilor din Pitești?

Dezvoltătorul Maia Teilor este – Maiacasa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC