Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maia Carpați
în Pitești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Carpați, 1A, Pitesti

Mai detaliat despre blocul

Str. Carpați, 1A, Pitesti (blocul)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Maia Carpați pe hartă Pitești

str. Carpați, 1A, Pitesti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstâlpi, diafragme și planșee de beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiSpații verzi amenajate, Interfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E+5R
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49 – 107 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex localizat în zonă centrală

Ansamblul rezidențial „Maia Carpați” are o amplasare într-un loc destul de liniștit și apropiat de centrul orașului, pe strada Carpați nr. 1A, în imediata apropiere de strada Negru – Vodă, orașul Pitești, județul Argeș.

În zona de amplasare a imobilului se găsește: Școala Gimnazială Alexandru Davilă, Universitatea Constantin Brâncoveanu, este sala sportivă „North Luxury Fitness”, sunt ATM-uri și bănci, este Oficiul Județean de poștă. Și sunt instituții medicale: Spitalul Județean 2, Centrul Medical Colina Primăverii și Spitalul Medical de Urgență „Dr. Ion Jianu”.De la apartamentele complexului locativ „Maia Carpați” sunt de parcurs doar 850 de metri până la hipermarket-ul Kaufland și Gara Feroviară Pitești Nord este la 2,4 km – maxim 6 minute de parcurs.

Descrierea tehnică și caracteristica constructivă a complexului

Complexul rezidențial „Maia Carpați” are doar un corp de clădire, ce este proiectat cu un Demisol plus Parter plus Patru Etaje plus al Cincilea Etaj este retras.

Structura de rezistență a blocului imobiliar constă din diafragme, stâlpi și planșee cu grosimea de 15 cm efectuate din beton armat. Zidăria pereților exteriori este efectuată din cărămidă. Grosimea pereților interiori (între apartamente) este 25 cm, iar pereții de compartimentare sunt zidiți cu grosimea de 15 cm. Imobilul dispune de tâmplărie exterioară din profil PVC și cu geam termopan de tip „four seasons”.

Învelitoarea casei este de tip terasă necirculabilă, fiabil termo și hidroizolată pe o placă de beton armat. Centura clădirii este efectuată din plăci rigide de vată minerală bazaltică cu capacități incombustibile, foarte bine rezistentă la incendii. Tot parterul clădirii rezidențiale este dedicat spațiilor comerciale. Toate spațiile comune din complex și casa scării sunt finisate cu gust modern și materiale contemporane. Scările interioare sunt prevăzute cu rampe din beton armat și cu parapet cu profile din metal și absolut toate balcoanele și terasele sunt complet iluminate. Un lift modern și silențios este accesibil pentru fiecare etaj al imobilului. Demisolul clădirii locative pune la dispoziția locatarilor boxe de depozitare și găzduiește locuri de parcare subterane.

Descrierea finisajelor și dotărilor apartamentelor

18 locuințe cu una, două și cu trei camere sunt proiectate în blocul rezidențial „Maia Carpați”. Studio-urile sunt prezentate cu suprafața de 50 mp, locuințele cu două camere au suprafața de la 73 mp până la 80 mp, iar proprietățile locative cu trei camere sunt prezentate cu suprafața de 108 mp. Apartamentele se predau cumpărătorilor astfel finisate:

Camerele de baie sunt calitativ hidroizolate, de asemenea încăperile umede, adică blocurile sanitare și bucătăriile sunt placate cu gresie ceramică vitrifiată, ce este rezistentă la uzură. Pereții apartamentelor dispun de un nivel ridicat acustic și sunt vopsiți cu vopseli lavabile din acril și au culoarea albă. Pardoselile spațiilor de locuit sunt placate cu parchet laminat. Iar toate tavanele sunt gletuite cu ipsos și sunt vopsite cu lavabil de culoare albă. Toate ușile interioare instalate sunt pline, celulare, finisate cu placaje de tip HDS și sunt finisate cu furnir lăcuit, ușile sunt prezentate de la PINUM din colecția Revers NT.

Toate ușile de acces de la apartamente sunt efectuate din metal, sunt îmbrăcate în MDF și dispun de încuietori de tip yalle. Parapeții teraselor și balcoanelor sunt realizați din beton. Centralele termice, obiectele sanitare, tot aparatajul electric, toate prizele și întrerupătoarele sunt instalate în fiecare unitate locativă. Precum și imobilele sunt racordate la sistemul de amenajare cu apă, curent electric, gaze și canalizare, precum și fiecare utilitate este contorizată separat. În locuințe este dotat cablul pentru TV, este conexiune telefonică și apartamentele beneficiază de internet. Ansamblul rezidențial „Maia Carpați” este dezvoltat de către o companie de construcții destul de cunoscută cu proiectele sale rezidențiale din România, cu o reputație obținută timp de 20 de ani – compania „MAIACASĂ”. Pentru a afla mai multe materiale complete despre complexul rezidențial „Maia Carpați”, mai multe detalii și amănunte despre apartamente și contactele Dezvoltatorului, sunteți invitați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului și/sau site-ul oficial al ansamblului locativ „Maia Carpați”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Maia Residence Carpați, Maia Residence.

Unde se află Maia Carpați?

str. Carpați, 1A, Pitesti.

Termen de finalizare Maia Carpați?

blocul – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maia Carpați în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maia Carpați din Pitești?

Dezvoltătorul Maia Carpați este – Maiacasa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC