Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Maia Victoriei
în Pitești

Prețul / m2
de la ‍1 830 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Victoriei, 54, Ultracentral, Pitești

Schițe și prețuri în Maia Victoriei

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 octombrie 2022
1 camere54.15–71.87 m2de la ‍1 830 € +TVA / m2de la ‍105 600 € +TVA
2 camere51–69 m2de la ‍1 950 € +TVA / m2de la ‍99 500 € +TVA
3 camere89.25–105.1 m2de la ‍1 951 € +TVA / m2de la ‍174 100 € +TVA

Maia Victoriei pe hartă Pitești

str. Victoriei, 54, Ultracentral, Pitești

Etape dezvoltare

Bloc 1
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Blocuri 2-5
Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2024

Modalități de achiziție a unui apartament în Maia Victoriei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiaer condiționat inclus, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift marca Schindler de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente111
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente51–214.1 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Maia Victoriei” dispune de o așezare ultracentrală pe strada Victoriei la nr. 54 în orașul Pitești, imediat lângă I.P.J Argeș. Și dispune de acces rapid la bulevarde și la toate mijloacele de transport în comun. La doar câteva minute de la ansamblul locativ se află Parcul Expo și Parcul Trivale. De asemenea în apropiere de complex se află grădinițe, școli, universități, sunt bănci și farmacii, este piață și gară și multe puncte de interes pentru a oferi locatarilor o viață confortabilă și absolut împlinită.

Descriere complex

Suprafața totală a terenului proiectului imobiliar este de 4250 mp. Pe acest teren sunt amplasate 5 corpuri de imobile cu diferite regimuri de înălțime. Primul imobil dispune de un regim de înălțime cu Demisol + Parter + 4 etaje locative + etajele 5 și 6 sunt retrase. Fundația imobilului este de tip radier și dispune de stâlpi și grinzi din beton armat. Zidăria pereților este efectuată din cărămidă porotherm cu goluri iar tâmplăria instalată este cu profil PVC și are geam tripan. Învelitoarea este de tip terasă circulabilă, este amenajată pe o placă din beton armat și dispune de termo și hidro izolare. Liftul cu capacitatea de ridicare a 6 persoane este montat și are puțul delimitat cu diafragme din beton armat. În vecinătate cu ascensorul la fiecare etaj se află un spațiu tehnic special dedicat pentru distribuitoarele și contoarele pentru apartamentele amplasate la etajul respectiv. Casa scării și toate spațiile comune sunt finisate și sunt placate cu granit. Scările interioare sunt cu rampe din beton armat și cu mână curentă din profil metalic. În curtea complexului locativ sunt plantate spații verzi, iar pe perimetru sunt prevăzuți stâlpi de iluminat. În incinta complexului (situată la stradă) se află o vilă-monument istoric. În ansamblu funcționează sistemul de interfon, este instalată o barieră de acces la intrarea la demisol și rampa de la intrare este efectuată cu lățimea de 5 metri.

Despre apartamente

Primul imobil din complexul locativ „Maia Victoriei” dispune de un număr total de 29 de locuințe cu o cameră de tip studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere foarte bine compartimentate, iar la etajele 5-6 sunt proiectate apartamente de tip duplex, care dispun de o scară interioară. Suprafața utilă pentru studio-uri este de la 41,65 mp până la 42,65 mp. Pentru apartamentele cu 2 camere suprafața utilă este de 42,3 mp. Locuințele cu 3 camere sunt construite cu suprafața de la 66,5 mp până la 106,5 mp. Cu suprafața cuprinsă între 101 și 109,3 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere. Iar duplex-urile au suprafața de până la 214 mp. Pereții interiori din apartamente (compartimentările) sunt executați din cărămidă și au grosimea de 11,5 cm - sunt prelucrați și sunt vopsiți cu vopsitorii acrile lavabile, ce asigură un nivel mai înalt de termo și fono izolare. Iar pereții despărțitori între apartamente și cei de la casa scării au grosimea de 20 cm și la fel sunt efectuați din cărămidă. Camerele de baie sunt hidroizolate și la toate spațiile și încăperile umede inclusiv în bucătării este placaj cu gresie ceramică și faianță (produsă în Italia sau Spania). Iar în holuri și pentru spațiile de locuit este utilizat pentru acoperirea pardoselilor parchetul laminat triplustratificat oferit în 3 variante. Tavanele din apartamente sunt prelucrate și nivelate cu glet ipsos, apoi sunt vopsite cu lavabil de culoare albă. Pereții interiori sunt zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Toate balcoanele și terasele sunt hidroizolate, și dispun de parapete din profil metalic cu anti-corozie. Ușile de la intrare sunt efectuate din metal și sunt îmbrăcate în MDF, iar ușile interioare sunt celulare și sunt finisate cu furnir lăcuit. Obiectele sanitare instalate sunt de import din Italia sau Spania. Încălzirea se efectuează prin centrală termică proprie pe apartament cu calorifere. Funcționează sistemul de aer condiționat. Sunt montate toate instalațiile și aparatajele electrice cu prize și întrerupătoare. Apartamentele dispun de conexiuni telefonice, au cablaj pentru televiziune și este internet. Toate utilitățile sunt racordate și sunt contorizate individual (la apă, gaz, canal și electricitate).

Compania „Maiacasă” este dezvoltatorul Complexului locativ „Maia Victoriei”. Compania „Maiacasă” este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din România, care are o experiență pe piața imobiliară de mai mult de 20 de ani.

Pentru mai multe materiale, detalii și informații amănunțite despre apartamente, metode de plată și disponibilitatea locuințelor din complexul locativ „Maia Victoriei”, accesați pagina web a dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Maia Victoriei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maia Victoriei în Pitești?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Maia Victoriei?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1830 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Maia Victoriei în Pitești?

Modalități de plata în Maia Victoriei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Maia Victoriei?

  • Blocuri 2-5 – finalizare în trimestrul 4, 2024
  • Bloc 1 Maia Victoriei – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC