Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex La Boheme Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 900 € +TVA
Adresa
str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, sector 2, București

Schițe și prețuri în La Boheme Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 22 august 2022
3 camere92.74–137.72 m2de la ‍1 597 € +TVA / m2de la ‍182 000 € +TVA

La Boheme Residence pe hartă București

str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, sector 2, București

Etape dezvoltare

La Boheme Residence
bloc C2
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2021
La Boheme Residence
bloc C1
construit
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în La Boheme Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente63–135 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație și vecini importanți

În zona Ștefan cel Mare/Polonă, pe strada Fecioarei, la numărul 15, în sectorul 2 al orașului București se află localizat Ansamblul Imobiliar „La Boheme Residence”. Complexul de locuințe este amplasat foarte reușit între strada Polonă, strada Grecescu și strada Eminescu, într-o zonă cu stradele cochete și căsuțe drăguțe în vecinătate și nu departe de Piața Victoriei, Piața Floreasca, Parcul Grădina Icoanei, Ateneul Român și Dorobanți.

În apropierea caselor locative sunt astfel de vecini strategi ca: Secția de Poliție numărul 6, Ambasada Republicii Turcia în România, Ambasada Elveției, Muzeul de Artă „Frederic și Cecilia-Cuțescu Storick”, Circul Metropolitan București și Stadionul Dinamo.

Pentru grijile zilnice în proximitate funcționează supermarket-ul Carrefour (la 750 de metri) și market-ul Mega Image este la doar 500 de metri, sunt multe diverse magazine cu mobilă, haine, cosmetică și mărfuri pentru casă, funcționează bănci, saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru relaxare la dispoziția locatarilor complexului „La Boheme Residence” sunt multe restaurante, cafenele și localuri de divertisment și relaxare activă, este Cinema Elvira Popescu și Teatrul Metropolis.

Copiii au la îndemână în apropiere de casă: Școala Gimnazială Nr. 24, Școala Privată „Cambridge School of Bucharest” și Grădinița Cambridge, este centrul cultural „British Council”, Grădinița „Cartea cu Povești”, Grădinița nr. 138, Grădinița Germană „Alfred Fronius”, Colegiul German „Goethe”, Școala Muzicală „Rockschool” și nu departe se află Academia de Studii Economice din București.

Stația de Metrou Ștefan cel Mare se află la 400 de metri față de complex, unde se ajunge pe jos în cel mult 5 minute, iar până la Bulevardul Dimitrie Pompeiu sunt 4,1 km.

Gara de Nord București este localizată la numai 2,8 km față de locuințele complexului „La Boheme Residence”, Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 11,7 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 14,7 km.

Prezentarea complexului de tip - Boutique

Ansamblul de locuințe luxoase „La Boheme Residence” are un concept pentru a oferi locuințe confortabile și stilate modern oamenilor contemporani. Ansamblul rezidențial este compus din două corpuri de clădire fiecare cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje Locative. Materialele folosite pentru construcția blocurilor sunt foarte durabile și sunt alese de la doar producători cu renume. În baza structurii de rezistență este pus betonul de calitate înaltă și pentru zidăria exterioară și interioară este folosit un material eficient termic și fonic – cărămida. Sistemul de izolare termică exterioară a imobilului constă din vată bazaltică și polistiren - Adelplast și are grosimea de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă de tip Baumit sau Cersanit. Aspectul blocurilor de apartamente este gândit de o eleganță contemporană și fațadele sunt finisate în nuanțe deschise combinate cu balustradele balcoanelor de culoare mai închisă și cu lemnul natural placat pe părțile interioare ale balcoanelor. Ferestrele instalate la apartamente dispun de profil din aluminiu și au instalate geamuri termopane (tâmplăria este oferită de la Reynaers).

Pentru deplasarea pe vertical ansamblul rezidențial beneficiază de un lift Schindler, care dispune de capacități înalte de siguranță și funcționează fără zgomot.

Pentru transportul rezidenților în incinta complexului imobiliar sunt organizate subterane locuri de parcare și fiecare apartament este garantat aprovizionat cu câte un loc de parcare (în total sunt 14 parcări).

Exclusiv dedicat pentru locatarii complexului rezidențial „La Boheme” sunt amenajate excepțional spații verzi și este organizată o zonă de relaxare în grădina interioară privată a complexului de locuințe perfecte „La Boheme Residence”. Complet curtea interioară este securizată și dispune de acces controlat, accesul în interiorul complexului locativ se efectuează prin barieră de acces și întreg teritoriul este iluminat precum și străzile de acces spre case sunt iluminate și asfaltate.

Apartamente ergonomice cu finisaje de lux

Proiectul imobiliar „La Boheme Residence” oferă pe piața imobiliarelor din capitală, apartamente noi și moderne cu un număr limitat, locuințele de tip „high end” sunt prezentate cu interioare generoase, acestea sunt dispuse în două corpuri de clădire și toate sunt aprovizionate la maxim cu lumină naturală și sunt gândite până la cel mai mic detaliu pentru a vă frapa cu aspectele sale și cu nivelul înalt de funcționalitate și confort. În total ansamblul rezidențial dispune de 12 apartamente decomandate, evidențiate prin individualitate, confort superior și design-uri irepetabile, care dispun de planimetrii de 3 camere și două băi și au dimensiunile, care încep de la 92,74 mp și ajung până la 137,72 mp.

Locuințele se predau la cheie finisate și cu instalații complet echipate. Ușile de interior, ce sunt instalate în apartamente de către Dezvoltator sunt celulare de tip Linvisibile Filo Pinum, iar ușile metalice sunt instalate la intrare. Obiectele sanitare, gresia și faianță placată sunt alese de la firma Ideal Standard. Vopseaua lavabilă foarte calitativă de culoare albă este folosită pentru finisarea interioară a pereților și parchetul triplu stratificat din lemn Karelia este placat pe pardoseli. Toate balcoanele apartamentelor sunt placate cu lemn în partea interioară.

Sistemul de încălzire se compune dintr-o centrală termică personală pentru fiecare apartament și este condus prin pardoseală cu instalații de tip Purmo cu o garanție de 30 ani. Și sistemul electronic este complet echipat cu instalații, întrerupătoare și prize de la Panasonic. Există instalate unități de aer condiționat în fiecare cameră din locuințe.

Toate utilitățile sunt racordate (canalizare, apă, gaz și curent electric) și sunt instalate apometre și contoare la gaz și pentru curent electric, individuale. Este internet, telefon și CATV.

Accesul în fiecare apartament din complex „La Boheme Residence” este ușor controlat de către locatari, datorită faptului că toate locuințele facilită de câte un video interfon instalat la intrare.

Ansamblul imobiliar „La Boheme Residence” este realizat de către echipa companiei de construcții, care are o experiență în domeniul respectiv pe piața din România și Germania de mai mult de 15 ani, iar Dezvoltatorul de imobile activează din anul 1999. Pentru achiziționarea apartamentelor complexului rezidențial „La Boheme Residence” sunt acceptate modalități de plată flexibile: cash, credit ipotecar și credit imobiliar.

Biroul de vânzări a imobilelor noi se găsește amplasat pe aceeași adresă cu complexul locativ „La Boheme Residence”, unde cu drag sunteți invitați și așteptați pentru a lua cunoștință personal cu apartamentele surprinzătoare.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial La Boheme Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial La Boheme Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în La Boheme Residence în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în La Boheme Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1900 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în La Boheme Residence în București?

Modalități de plata în La Boheme Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare La Boheme Residence?

La Boheme Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC