Previzualizare foto – fotografie originală aici

La Boheme Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, București (Bloc C1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil
str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, București (Bloc C2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

La Boheme Residence pe hartă București

str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe63–135 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație și vecini importanți

În zona Ștefan cel Mare/Polonă, pe strada Fecioarei, la numărul 15, în sectorul 2 al orașului București se află localizat Ansamblul Imobiliar „La Boheme Residence”. Complexul de locuințe este amplasat foarte reușit între strada Polonă, strada Grecescu și strada Eminescu, într-o zonă cu stradele cochete și căsuțe drăguțe în vecinătate și nu departe de Piața Victoriei, Piața Floreasca, Parcul Grădina Icoanei, Ateneul Român și Dorobanți.

În apropierea caselor locative sunt astfel de vecini strategi ca: Secția de Poliție numărul 6, Ambasada Republicii Turcia în România, Ambasada Elveției, Muzeul de Artă „Frederic și Cecilia-Cuțescu Storick”, Circul Metropolitan București și Stadionul Dinamo.

Pentru grijile zilnice în proximitate funcționează supermarket-ul Carrefour (la 750 de metri) și market-ul Mega Image este la doar 500 de metri, sunt multe diverse magazine cu mobilă, haine, cosmetică și mărfuri pentru casă, funcționează bănci, saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru relaxare la dispoziția locatarilor complexului „La Boheme Residence” sunt multe restaurante, cafenele și localuri de divertisment și relaxare activă, este Cinema Elvira Popescu și Teatrul Metropolis.

Copiii au la îndemână în apropiere de casă: Școala Gimnazială Nr. 24, Școala Privată „Cambridge School of Bucharest” și Grădinița Cambridge, este centrul cultural „British Council”, Grădinița „Cartea cu Povești”, Grădinița nr. 138, Grădinița Germană „Alfred Fronius”, Colegiul German „Goethe”, Școala Muzicală „Rockschool” și nu departe se află Academia de Studii Economice din București.

Stația de Metrou Ștefan cel Mare se află la 400 de metri față de complex, unde se ajunge pe jos în cel mult 5 minute, iar până la Bulevardul Dimitrie Pompeiu sunt 4,1 km.

Gara de Nord București este localizată la numai 2,8 km față de locuințele complexului „La Boheme Residence”, Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 11,7 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 14,7 km.

Prezentarea complexului de tip - Boutique

Ansamblul de locuințe luxoase „La Boheme Residence” are un concept pentru a oferi locuințe confortabile și stilate modern oamenilor contemporani. Ansamblul rezidențial este compus din două corpuri de clădire fiecare cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje Locative. Materialele folosite pentru construcția blocurilor sunt foarte durabile și sunt alese de la doar producători cu renume. În baza structurii de rezistență este pus betonul de calitate înaltă și pentru zidăria exterioară și interioară este folosit un material eficient termic și fonic – cărămida. Sistemul de izolare termică exterioară a imobilului constă din vată bazaltică și polistiren - Adelplast și are grosimea de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă de tip Baumit sau Cersanit. Aspectul blocurilor de apartamente este gândit de o eleganță contemporană și fațadele sunt finisate în nuanțe deschise combinate cu balustradele balcoanelor de culoare mai închisă și cu lemnul natural placat pe părțile interioare ale balcoanelor. Ferestrele instalate la apartamente dispun de profil din aluminiu și au instalate geamuri termopane (tâmplăria este oferită de la Reynaers).

Pentru deplasarea pe vertical ansamblul rezidențial beneficiază de un lift Schindler, care dispune de capacități înalte de siguranță și funcționează fără zgomot.

Pentru transportul rezidenților în incinta complexului imobiliar sunt organizate subterane locuri de parcare și fiecare apartament este garantat aprovizionat cu câte un loc de parcare (în total sunt 14 parcări).

Exclusiv dedicat pentru locatarii complexului rezidențial „La Boheme” sunt amenajate excepțional spații verzi și este organizată o zonă de relaxare în grădina interioară privată a complexului de locuințe perfecte „La Boheme Residence”. Complet curtea interioară este securizată și dispune de acces controlat, accesul în interiorul complexului locativ se efectuează prin barieră de acces și întreg teritoriul este iluminat precum și străzile de acces spre case sunt iluminate și asfaltate.

Apartamente ergonomice cu finisaje de lux

Proiectul imobiliar „La Boheme Residence” oferă pe piața imobiliarelor din capitală, apartamente noi și moderne cu un număr limitat, locuințele de tip „high end” sunt prezentate cu interioare generoase, acestea sunt dispuse în două corpuri de clădire și toate sunt aprovizionate la maxim cu lumină naturală și sunt gândite până la cel mai mic detaliu pentru a vă frapa cu aspectele sale și cu nivelul înalt de funcționalitate și confort. În total ansamblul rezidențial dispune de 12 apartamente decomandate, evidențiate prin individualitate, confort superior și design-uri irepetabile, care dispun de planimetrii de 3 camere și două băi și au dimensiunile, care încep de la 92,74 mp și ajung până la 137,72 mp.

Locuințele se predau la cheie finisate și cu instalații complet echipate. Ușile de interior, ce sunt instalate în apartamente de către Dezvoltator sunt celulare de tip Linvisibile Filo Pinum, iar ușile metalice sunt instalate la intrare. Obiectele sanitare, gresia și faianță placată sunt alese de la firma Ideal Standard. Vopseaua lavabilă foarte calitativă de culoare albă este folosită pentru finisarea interioară a pereților și parchetul triplu stratificat din lemn Karelia este placat pe pardoseli. Toate balcoanele apartamentelor sunt placate cu lemn în partea interioară.

Sistemul de încălzire se compune dintr-o centrală termică personală pentru fiecare apartament și este condus prin pardoseală cu instalații de tip Purmo cu o garanție de 30 ani. Și sistemul electronic este complet echipat cu instalații, întrerupătoare și prize de la Panasonic. Există instalate unități de aer condiționat în fiecare cameră din locuințe.

Toate utilitățile sunt racordate (canalizare, apă, gaz și curent electric) și sunt instalate apometre și contoare la gaz și pentru curent electric, individuale. Este internet, telefon și CATV.

Accesul în fiecare apartament din complex „La Boheme Residence” este ușor controlat de către locatari, datorită faptului că toate locuințele facilită de câte un video interfon instalat la intrare.

Ansamblul imobiliar „La Boheme Residence” este realizat de către echipa companiei de construcții, care are o experiență în domeniul respectiv pe piața din România și Germania de mai mult de 15 ani, iar Dezvoltatorul de imobile activează din anul 1999. Pentru achiziționarea apartamentelor complexului rezidențial „La Boheme Residence” sunt acceptate modalități de plată flexibile: cash, credit ipotecar și credit imobiliar.

Biroul de vânzări a imobilelor noi se găsește amplasat pe aceeași adresă cu complexul locativ „La Boheme Residence”, unde cu drag sunteți invitați și așteptați pentru a lua cunoștință personal cu apartamentele surprinzătoare.

Acest proiect mai este numit și La Boheme Fecioarei.

Unde se află La Boheme Residence?

str. Fecioarei 15, zona Ștefan cel Mare, Sector 2, București.

Termen de finalizare La Boheme Residence?

Bloc C1, Bloc C2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în La Boheme Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul La Boheme Residence din București?

Dezvoltătorul La Boheme Residence este – La Boheme Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC