Previzualizare foto – fotografie originală aici

We Build Polona 74
în București

Prețul / m2
de la ‍1 845 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Polonă, 74, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Polonă, 74, București (Corp A)
5 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2022
str. Polonă, 74, București (Corp B)
5 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2022

Schițe și prețuri în We Build Polona 74

Prețurile și disponibilitatea actualizate 2 iunie 2023.
4 camere
129.9 m2
de la ‍1 845 € +TVA / m2de la ‍239 672 € +TVA

We Build Polona 74 pe hartă București

Ipoteca pentru We Build Polona 74

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai,
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente22
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Securitateacces securizat, Supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑cameră, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe57–152 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Complexul rezidențial „We Build Polonă 74” se află localizat pe strada Polonă la numărul 74, în zona Piața Romană din sectorul 1 al municipiului București. Locuințele noi sunt amplasate nu departe de Calea Dorobanți și Calea Floreasca și se învecinează cu multe ambasade, teatre, muzee și puncte de interes turistic și istoric. În apropierea blocurilor locative sunt diverse puncte de interes, funcționează farmacii, centre medicale, saloane de înfrumusețare, sunt multe cafenele și restaurante, este Cinema și la doar 500 de metri față de locuințe se află sala de fitness „Dinamo Gym”. Pentru dezvoltarea și educația copiilor nu departe de casa, se află Colegiul German „Goethe” – la doar 500 de metri, iar la 550 de metri se află Școala Gimnazială „Elena Văcărescu” și Școala Gimnazială Nr. 24, sunt de parcurs 750 de metri până la Grădinița „Cambridge” și 1,1 km până la Școala Gimnazială „Nicolae Tonitza”. În scurt timp de la complexul rezidențial se ajunge până la Parcurile: Ioanid, Grădina Icoanei, Herăstrău și Parcul Cișmigiu.

În proximitatea ansamblului de locuințe sunt stații de autobuz și tramvai, iar la 450 de metri se află Stația de Metrou „Ștefan cel Mare” și sunt 950 de metri până la stația de Metrou Piața Romană. O distanță de 4,3 km se parcurge până la Piața Unirii, până la Gara de Nord sunt 2,7 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni – 14,6 km și 8,4 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului locativ

Proiectul rezidențial „We Build Polonă 74” este format din 2 blocuri de apartamente, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Ambele imobile sunt retrase de la stradă la o distanță de 40 de metri și se poziționează în adâncimea terenului pentru a oferi mai multă liniște și intimitate locatarilor. Clădirile locative sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și a materialelor de bună calitate și au o structură constructivă din beton armat și din cărămidă sunt realizate toate închiderile exterioare (grosimea de 30 cm), toți pereții interiori perimetrali ai locuințelor (25 cm) și toate compartimentările cu grosimea de 15 cm. Sistemul termic, ce este aplicat pe partea exterioară a pereților imobilelor este format din vată minerală și are grosimea de 10 cm. Fațadele imobilelor sunt sofisticat finisate și dispun de placaje cu piatră și fibrociment în combinație cu tencuiala decorativă de exterior. Ferestrele instalate la imobile dispun de profil din aluminiu și au sticle instalate de un grad înalt de izolare termică și fonică. La blocuri sunt instalate ascensoare de marca Schindler și este organizat și un spațiu de birou. Locatarii beneficiază și de spații de depozitare organizate în subsol. Și 22 locuri de parcare sunt amenajate subterane și se află poziționate la subsolul clădirilor locative.

Sunt spații verzi generoase cu bun gust amenajate în incinta complexului de locuințe și accesul în incintă este securizat, iar accesul pietonal se face separat de partea carosabilă. Complexul locativ dispune de sistem de supraveghere video și accesul în apartamente se face prin sistem cu video interfon.

Apartamente

Ansamblul rezidențial „We Build Polonă 74” are un număr limitat de 22 locuințe excelent compartimentate cu scheme variate și funcționale cu 2, 3 și 4 camere decomandate și cu suprafețele de la 57 mp până la 152 mp. În blocurile locative sunt prezentate și două apartamente de tip – Penthouse, ce beneficiază de terase generoase și facilită de un spațiu verde pe acoperișul clădirii. Apartamentele au spații mari vitrate și dispun terase și balcoane cu balustrade din elemente metalice. În vânzare locuințele se oferă personalizate și finisate complet, cu sisteme termice realizate, cu sisteme de aer condiționat, cu racordare deplină la utilități și cu uși blindate instalate la intrare.

Cu mult drag sunteți așteptați cu o vizită la biroul de vânzări și nu ezitați să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „We Build Polonă 74” pentru a afla toate facilitățile imobilelor și pentru contactele directe către Dezvoltator.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.

Puneți o întrebare despre We Build Polona 74

Întrebarea ta
Conectați-vă pentru a introduce numele și adresa de e-mail
Mesaj
Primiți știri despre acest complex rezidențial pe email
Apăsând "Trimiteți", sunteți de acord cu procesarea datelor personale
Numel
Email
Număr de telefon
V-a plăcut We Build Polona 74?
Adăugați la favorite pentru a nu pierde sau trimiteți link-ul cuiva care vă ajută să alegeți o locuință

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în We Build Polona 74 din București?

Se oferă spre vânzare 4 camere.

Cât costă metru pătrat în We Build Polona 74?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 845 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în We Build Polona 74 în București?

Modalități de plata în We Build Polona 74: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare We Build Polona 74?

Corp A, Corp B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC