Previzualizare foto – fotografie originală aici

HomeLuk Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Drumul Dealul Cucului, 52, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Drumul Dealul Cucului, 52, sector 4, Bucuresti (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
Indisponibil
Faza 2
str. Drumul Dealul Cucului, 52, sector 4, Bucuresti (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 3
Indisponibil

HomeLuk Residence pe hartă București

str. Drumul Dealul Cucului, 52, zona Berceni, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLocatie linistita si sigura pentru familia ta, acces usor si rapid din orice parte a orasului
🟧 Încălzirecentrală termică în condensare
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente90
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareparcare exterioara
🟧 Regim inalțimeP+4
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe34.7–70.4 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare liniștită

Ansamblul rezidențial „HomeLuk Residence” se află localizat pe strada Drumul Dealul Cucului, la numărul 52, în zona Berceni, sectorul 4 din orașul București. Zona de amplasare a imobilelor noi este în deplin dezvoltată, unde funcționează diverse bănci și se află o mulțime de puncte comerciale. De la complexul locativ este de parcurs o distanță de 1,5 km până la centrul comercial Grand Arena Mall cu hipermarketul Carrefour și până la magazinele Selgros și Hornbach sunt de parcurs la fel 1,5 km, iar până la supermarketul LIDL sunt 1,8 km și 2,5 km până la magazinul Metro Cash&Carry Berceni, iar până la hipermarketurile Jumbo și Auchan sunt de parcurs nu mai mult de 2,9 km. Pe o rază de până la 2 km față de complexul rezidențial funcționează centrul sportiv cu bazin „Bery Fitness & Spa Berceni”, este ștrandul „Summer Park” și se află Școlile Gimnaziale „Avram Iancu” și „Ionel Teodoreanu”, este Clubul Sportiv Școlar Nr.6, iar la doar 700 de metri se află Grădinița Waldorf din sectorul 4.

De la imobilele noi construite este acces rapid către mijloacele de transport în comun și stația de metrou Apărătorii Patriei se află la 2,9 km. De la complexul locativ „HomeLuk Residence” sunt de parcurs aproximativ 8 km până în Piața Unirii din București și nu mai mult de 11 km până la Gara de Nord din capitală, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 25,4 km și 20,2 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica tehnică a complexului locativ

Ansamblul de locuințe „HomeLuk Residence” este compus din 2 blocuri de locuințe, ce au un regim egal de înălțime cu câte un Parter și plus 4 Etaje, fiecare. Imobilele sunt construite într-un stil arhitectural contemporan cu un design de clasică modernă, ce au aspecte foarte elegante și sunt atractive, unde perfect sunt combinate culorile bej și maro pe un fon alb. Clădirile de apartamente sunt construite cu o mare responsabilitate din materiale calitative, cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare. Închiderile exterioare și pereții interiori ale caselor sunt zidiți din cărămidă și toate fațadele sunt izolate termic cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Blocurile locative au instalate ferestre calitative cu geam termopan și profi PVC. Ambele imobile sunt echipate cu lifturi electrice, de ultimă generație, care funcționează foarte liniștit.

Pentru relaxarea rezidenților și joaca copiilor complexul locativ dispune de peste 1100 mp de spații verzi plantați în curtea interioară. În total în incinta complexului rezidențial sunt organizate 92 de locuri de parcare exterioare. Accesul în incinta complexului locativ „HomeLuk Residence” este securizat.

Despre apartamente

Un total de 90 de unități locative sunt disponibile în complexul rezidențial „HomeLuk Residence” (câte 45 de proprietăți locative concepute în fiecare bloc). La dispoziția cumpărătorilor în vânzare sunt oferite garsoniere cochete , locuințe de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase. Apartamentele sunt inteligent și funcțional proiectate și dispun de suprafețele de la 34,7 mp până la 70,4 mp plus suprafețele balcoanelor și a teraselor, la care sunt instalate balustrade și pardoselile cărora sunt placate cu gresie antiderapantă. Se livrează locuințele finisate cu finisaje calitative cu modele moderne ideal combinate. Se încălzesc unitățile locative individual prin centrale termice proprii, ce funcționează în condensații. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Toate instalațiile sanitare, electrice, termice și de gaz sunt complet realizate și complexul rezidențial se predă în exploatare cu racordare la toate utilitățile generale.

Ansamblul rezidențial „HomeLuk Residence” este dezvoltat de către grupul de firme „Luk Trust Construct 2004” SRL și „Ceramica De Tu Casa” SRL. Și vă invită să veniți în ospeție cu o vizionare, pentru a vă alege locuința multdorită. Pentru programări, informații despre metodele de plată acceptate și pentru alte detalii vă invităm să vizitați site-ul web al complexului locativ „HomeLuk Residence”.

Acest proiect mai este numit și Luk Residence, homeluk residence, Ansamblu Rezidential HomeLuk Residence.

Unde se află HomeLuk Residence?

str. Drumul Dealul Cucului, 52, zona Berceni, Sector 4, București.

Termen de finalizare HomeLuk Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în HomeLuk Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul HomeLuk Residence din București?

Dezvoltătorul HomeLuk Residence este – Luk Trust Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC