Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grand Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghieni, 19-25, zona Uranus, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gheorghieni, 19-25, București (Grand Residence)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Grand Residence pe hartă București

str. Gheorghieni, 19-25, zona Uranus, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon, adăpost A.L.A
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente35
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare78 locuri de parcare supraterane și subterane
🟧 Regim inalțime2S+D+P+8E
🟧 Securitatemonitorizare video 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe114–165 m²

Despre ansamblu rezidențial

Deosebit amplasat în apropiere de Palatul Parlamentului

Ansamblul rezidențial „Grand Residence” se află localizat la 2 pași față de centrul capitalei și se amplasează pe strada Gheorghieni, la numerele 19-25 din zona 13 Septembrie în sectorul 5 al municipiului București. În apropiere de locuințele noi funcționează bănci, sunt centre medicale, farmacii, magazine, cafenele, supermarketuri, organizații de învățământ, săli de sport și se află stații de autobuz și tramvai.

De la complexul de locuințe „Grand Residence” pietonal se ajunge până la Piața Unirii din București în cel mult 30 de minute și se parcurge o distanță de 2,4 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs aproximativ 3,6 km – 4 km și o distanță de 18,8 km se parcurge de la locuințele noi până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 14,4 km.

Prezentarea complexului cu informații constructive

Pe un teren cu suprafața totală de 1100 mp este dezvoltat proiectul locativ „Grand Residence” și acesta este prezentat cu un bloc de apartamente cu o arhitectură ultra modernă și foarte atractivă. Regimul de înălțime al blocului locativ este proiectat cu 2 Subsoluri plus un Demisol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente și acesta este prevăzut cu o singură scară locativă. Blocul locativ este construit calitativ și dispune de o structură de rezistență formată cu o carcasă pe cadre beton armat cu pereți și compartimentări din cărămidă. Pe partea exterioară închiderile sunt fiabil izolate termic și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. Ascensorul instalat la blocul de locuințe este de ultimă generație, de marca Schindler, ce funcționează silențios și circulă până la toate nivelele cu opriri inclusiv și la etajele inferioare. Accesul în incinta blocului este controlat și accesul în locuințe se face prin sistem cu videointerfon, precum și în complex este instalat sistem de monitorizare video cu funcționare 24/7. Recepția blocului și paza (permanentă) se află la parterul imobilului. Și la parterul imobilului se află prevăzute spații de birouri cu o suprafață totală de 445 mp.

Complexul de apartamente „Grand Residence” este prevăzut cu rampă de acces și elevator pentru persoanele cu handicap locomotor, este construit adăpost A. L. A. și sunt rezervoare și pompe pentru apă.

În total sunt organizate 78 de locuri de parcare atât subterane cât și supraterane și rampa de acces pentru automobile este cu sistem de degivrare.

Apartamente și finisaje

În complexul imobiliar „Grand Residence” sunt proiectate în total 40 de apartamente spațioase, luminoase și primitoare cu scheme logic gândite cu 3 și 4 camere decomandate și semidecomandate. Suprafețele locuințelor sunt inteligent planificate și variază între 114 mp și 165 mp. Unitățile locative sunt ideal poziționate pe fiecare nivel, doar câte 5 proprietăți, pentru a spori intimitatea și liniștea locatarilor. De la terasele apartamentelor poziționate la ultimele etaje se deschid priveliști excepționale asupra împrejurimilor.

Cumpărătorilor li se livrează apartamente complet finisate cu materiale de clasă Premium. Pardoselile sunt placate cu parchet de import din Finlanda, ce are grosimea de 14 mm, iar plăcile de gresie și faianță sunt importate din Spania. Toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt alese de clasă de Lux de la firma germană Grohe. Pentru un confort termic superior în fiecare apartament autonom este instalată câte o centrală termică ECO. Blocul de apartamente se oferă în exploatare cu racordare deplină la utilitățile generale și dispune de apă curentă, gaze naturale, are electricitate și canalizare (separat contorizate).

Dacă doriți să aflați mai multe informații utile despre construcția imobilului, despre finisarea interioară a apartamentelor, despre disponibilitatea acestora, despre metodele de plată acceptate, contactele directe ale Dezvoltatorului și dacă doriți să vă programați cu o vizionare la blocul locativ, aveți oferită posibilitatea de a trece imediat din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe perfecte „Grand Residence”.

Acest proiect mai este numit și Grand Residence Uranus.

Unde se află Grand Residence?

str. Gheorghieni, 19-25, zona Uranus, Sector 5, București.

Termen de finalizare Grand Residence?

Grand Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Grand Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Grand Residence din București?

Dezvoltătorul Grand Residence este – Grand Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC