Previzualizare foto – fotografie originală aici

Făgetului Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Adresa
str. Gura Făgetului, 22, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre bloc

str. Gura Făgetului, 22 (Făgetului Residence)
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Făgetului Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 ianuarie 2023
1 camerede la 43.67 m2de la ‍1 101 € +TVA / m2de la ‍48 100 € +TVA
2 camerede la 52.35 m2de la ‍1 127 € +TVA / m2de la ‍59 000 € +TVA

Făgetului Residence pe hartă București

str. Gura Făgetului, 22, zona Titan, Sector 3, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Făgetului Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţistație pentru încărcat mașini electrice, panouri fotovoltaice
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente65
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeDS+P+4E
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, studiori, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31,06–73,42 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de localizare

În zona de Est a Bucureștiului, pe strada Drumul Gura Făgetului, numărul 22, în sectorul 3 din capitală se află amplasat complexul rezidențial „Făgetului Residence”. Zona de amplasare se caracterizează ca una liniștită. În vecinătatea complexului locativ funcționează supermarket-urile Maicom și Mega Image, sunt ATM-uri și nu departe se află Grădina publică din Gura Siriului.

În propiere de apartamente este: Școala Gimnazială nr. 116, Școala Gimnazială nr. 149 și grădinița de copii nr. 160. Se parcurge o distanță de 8,5 km de la blocul rezidențial până în centrul capitalei. Gara de Nord din București este amplasată la 12,3 km. Și Aeroportul Henri Coandă din Otopeni este amplasat la 25,5 km de la casa de apartamente.

Caracteristici generale ale ansamblului

Ansamblul rezidențial „Făgetului Residence” este dezvoltat pe un teritoriu cu spațiu de aproape 1400 mp. Pe plan de înălțime blocul rezidențial este structurat cu un Demisol – plus Parter plus 4 etaje de apartamente. Clădirea de apartamente este dotată cu un lift silențios și modern.

La spațiile comune din interiorul imobilului sunt placate panouri fotovoltaice pentru iluminat și toate coridoarele, casa scării și restul spațiilor de uz comun sunt bine finisate cu materiale de lungă durată și de calitate înaltă. În curtea complexului rezidențial este prevăzută o priză/stație pentru încărcarea mașinilor electrice (accesul către stație este controlat și este prin cartele de acces). În jurul blocului locativ sunt special amenajate locurile de parcare supraterane, acestea pot fi achiziționate aparte de apartament.

Descrierea proprietăților locative

Blocul rezidențial „Făgetului Residence” găzduiește un număr total de 65 de unități locative. Acestea fiind cu scheme cu 2 și 3 camere și de tip: garsoniere sau studio-uri. Suprafața garsonierelor și a studio-urilor este prezentată între 31 mp – 44 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 46 – 53 mp. Proprietățile locative cu 3 camere au dimensiunile cuprinse între 64 mp – 73 mp.

Apartamentele sunt foarte bine compartimentate, au spații logic gândite astfel încât să poată fi adaptate și amenajate pentru un stil de viață modern. La alegerea cumpărătorilor este oferită o gamă largă de finisaje și diferite culori ale gresiei, faianței și a parchetului, ce va fi placat în apartamente. Chiar și ușile sunt oferite la alegerea viitorilor locatari.

Toate locuințele sunt racordate la utilități și sunt contorizate separat la fiecare utilitate. Despre Dezvoltator: proiectul imobiliar „Făgetului Residence” este dezvoltat de către compania „Vasile Building & Investment”. Această companie a fost înființată în anul 2011 și este caracterizată excelent din toate punctele de vedere. Compania de construcții ține cont de toate dorințele și necesitățile cumpărătorilor și alege cu atenție locul construcției viitoarelor complexe rezidențiale, de asemenea accentul principal este pus pe calitatea construcțiilor și la alegerea celor mai calitative materiale de construcții, precum și nu în ultimul rând compania „Vasile Building & Investment” are grijă să ofere cumpărătorilor metode de plată flexibile și fără de costuri suplimentare.

Dacă Dumneavoastră v-ați interesat de un apartament nou din blocul elegant al complexului locativ „Făgetului Residence” și aveți nevoie de mai multe materiale și detalii, vă rugăm să intrați pe site-ul web al dezvoltatorului, unde se găsesc afișate contactele directe ale departamentului de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Făgetului Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Făgetului Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Gura fagetului residence.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Făgetului Residence în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Făgetului Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Făgetului Residence în București?

Modalități de plata în Făgetului Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Făgetului Residence?

Făgetului Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC