Previzualizare foto – fotografie originală aici

Făgetului Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Gura Făgetului, 22, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gura Făgetului, 22, București (Făgetului Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Făgetului Residence pe hartă București

str. Gura Făgetului, 22, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţistație pentru încărcat mașini electrice, panouri fotovoltaice
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente65
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeDS+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Total suprafata teren 1400 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alegere, dispunând de o gamă largă de modele pentru gresie, faianță, parchet și uși
🟧 Număr cameregarsoniere, studiori, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe31.06–73.42 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de localizare

În zona de Est a Bucureștiului, pe strada Drumul Gura Făgetului, numărul 22, în sectorul 3 din capitală se află amplasat complexul rezidențial „Făgetului Residence”. Zona de amplasare se caracterizează ca una liniștită. În vecinătatea complexului locativ funcționează supermarket-urile Maicom și Mega Image, sunt ATM-uri și nu departe se află Grădina publică din Gura Siriului.

În propiere de apartamente este: Școala Gimnazială nr. 116, Școala Gimnazială nr. 149 și grădinița de copii nr. 160. Se parcurge o distanță de 8,5 km de la blocul rezidențial până în centrul capitalei. Gara de Nord din București este amplasată la 12,3 km. Și Aeroportul Henri Coandă din Otopeni este amplasat la 25,5 km de la casa de apartamente.

Caracteristici generale ale ansamblului

Ansamblul rezidențial „Făgetului Residence” este dezvoltat pe un teritoriu cu spațiu de aproape 1400 mp. Pe plan de înălțime blocul rezidențial este structurat cu un Demisol – plus Parter plus 4 etaje de apartamente. Clădirea de apartamente este dotată cu un lift silențios și modern.

La spațiile comune din interiorul imobilului sunt placate panouri fotovoltaice pentru iluminat și toate coridoarele, casa scării și restul spațiilor de uz comun sunt bine finisate cu materiale de lungă durată și de calitate înaltă. În curtea complexului rezidențial este prevăzută o priză/stație pentru încărcarea mașinilor electrice (accesul către stație este controlat și este prin cartele de acces). În jurul blocului locativ sunt special amenajate locurile de parcare supraterane, acestea pot fi achiziționate aparte de apartament.

Descrierea proprietăților locative

Blocul rezidențial „Făgetului Residence” găzduiește un număr total de 65 de unități locative. Acestea fiind cu scheme cu 2 și 3 camere și de tip: garsoniere sau studio-uri. Suprafața garsonierelor și a studio-urilor este prezentată între 31 mp – 44 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 46 – 53 mp. Proprietățile locative cu 3 camere au dimensiunile cuprinse între 64 mp – 73 mp.

Apartamentele sunt foarte bine compartimentate, au spații logic gândite astfel încât să poată fi adaptate și amenajate pentru un stil de viață modern. La alegerea cumpărătorilor este oferită o gamă largă de finisaje și diferite culori ale gresiei, faianței și a parchetului, ce va fi placat în apartamente. Chiar și ușile sunt oferite la alegerea viitorilor locatari.

Toate locuințele sunt racordate la utilități și sunt contorizate separat la fiecare utilitate. Despre Dezvoltator: proiectul imobiliar „Făgetului Residence” este dezvoltat de către compania „Vasile Building & Investment”. Această companie a fost înființată în anul 2011 și este caracterizată excelent din toate punctele de vedere. Compania de construcții ține cont de toate dorințele și necesitățile cumpărătorilor și alege cu atenție locul construcției viitoarelor complexe rezidențiale, de asemenea accentul principal este pus pe calitatea construcțiilor și la alegerea celor mai calitative materiale de construcții, precum și nu în ultimul rând compania „Vasile Building & Investment” are grijă să ofere cumpărătorilor metode de plată flexibile și fără de costuri suplimentare.

Dacă Dumneavoastră v-ați interesat de un apartament nou din blocul elegant al complexului locativ „Făgetului Residence” și aveți nevoie de mai multe materiale și detalii, vă rugăm să intrați pe site-ul web al dezvoltatorului, unde se găsesc afișate contactele directe ale departamentului de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Gura fagetului residence.

Unde se află Făgetului Residence?

str. Gura Făgetului, 22, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Făgetului Residence?

Făgetului Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Făgetului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Făgetului Residence din București?

Dezvoltătorul Făgetului Residence este – Vasile Building & Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC