Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Endora Residence 1
în București
Prețul / m2
de la ‍820 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Galata, 62, zona Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Endora Residence 1

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 august 2022
2 camere75.3–100 m2de la ‍820 € +TVA / m2de la ‍65 000 € +TVA
3 camere63.5–126.2 m2de la ‍844 € +TVA / m2de la ‍69 200 € +TVA

Endora Residence 1 pe hartă București

str. Galata, 62, zona Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Endora Residence I
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente20
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+3E retras+4E retras
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente54–128 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare, vecinătăți și distanțe

Ansamblul locativ „Endora Residence I” se află situat în partea de Nord a orașului București în apropiere de Șoseaua Andronache și se găsește localizat pe strada Galata, la numărul 62, în orașul Voluntari, din județul Ilfov. Locuințele noi se află amplasate într-o zonă cu trafic redus și se găsesc poziționate între Pădurea Andronache și Pădurea Boldu Crețuleasca. Lângă casa de apartamente se află supermarketurile Lidl și Mega Image Shop & Go, sunt cofetării și cafenele, este centrul pentru copii „Luli Kids Club”, Școala Gimnazială Nr. 2 din Voluntari și Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, nu departe este Spitalul Orășenesc din Voluntari și sunt cluburi sportive.

De la blocul locativ „Endora Residence I” este acces facil către mijloacele de transport în comun cu rute directe de autobuz către toate punctele importante din capitală. Distanța de la locuințele noi până la Piața Unirii din București este de 10,5 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 13,2 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 17,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu sunt de parcurs 11,6 km.

Caracteristici tehnice și informații generale de amenajare

Ansamblul imobiliar „Endora Residence I” este prezentat cu o clădire locativă de un aspect elegant și modern. Imobilul este construit la cele mai înalte standarde de conform cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și cu utilizarea tehnicilor, materialelor noi și ideilor arhitecturale moderne. Blocul de locuințe are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje și plus Etajul 3 și 4 sunt construite Retrase. Casa de apartamente are o structură constructivă formată pe cadre din beton armat cu închideri din cărămidă. La imobil sunt instalate ferestre calitative cu profil PVC (de culoare gri antracit) și geam termopan. Pe exterior blocul de apartamente este calitativ izolat termic și dispune de fațade finisate cu tencuială decorativă într-o combinație excelentă a nuanțelor deschise și închise a culorii gri.

Pentru fiecare apartament din complexul rezidențial „Endora Residence I” este prevăzut câte un loc de parcare și parcările sunt organizate atât subterane cât și supraterane.

Accesul în incinta complexului de locuințe „Endora Residence I” este securizat.

Apartamente, suprafețe și finisaje

Complexul imobiliar „Endora Residence I” dispune de 20 proprietăți locative cu suprafețe generoase și funcțional proiectate. Locuințe dispun de 12 modele de scheme decomandate și semidecomandate și toate unitățile locative sunt perfect compartimentate, au 2 sau 3 camere spațioase și dispun de suprafețele cuprinse între 55,70 mp și 204 mp plus balcoane și terase finisate.

Toate locuințele sunt prezentate cumpărătorilor complet finisate și sunt dotate cu echipamente de ultimă generație. La dispoziția viitorilor locatari sunt oferite la alegere modele de parchet și gresie pentru placarea pardoselilor. Tavanele și pereții sunt nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă. Toate ușile interioare sunt din lemn, iar ușa instalată la intrare în apartamente este din metal. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice, sanitare și termice și sunt instalate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. În apartamente sunt racordate toate utilitățile generale și este apă menajeră cu apometre instalate, curent electric (cu contor), gaze naturale (cu contor) și este branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Endora Residence I” este compania „Endora Construct”, care construiește cu succes obiecte imobiliare timp de 8 ani și Dezvoltatorul acceptă toate tipurile de creditare bancară și programul guvernamental Prima Casă.

Pentru prezentarea complexului rezidențial, sunteți invitați cu o vizită în ospeție, să vă convingeți de toate facilitățile amplasării, calității construcțiilor și materialelor folosite. La o vizionare vă puteți programa direct de pe site-ul web al ansamblului locativ „Endora Residence I”, unde sunt afișate și toate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Endora Residence 1?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Endora Residence 1?

str. Galata, 62, zona Voluntari, Ilfov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Endora Residence 1 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Endora Residence 1?

Metru pătrat în acest complex costă de la 820 € +TVA.

Termen de finalizare Endora Residence 1?

Endora Residence I – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC