Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Avangarde Forest 4
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Mircea Marinescu, Voluntari, Ilfov

Avangarde Forest 4 pe hartă Voluntari

str. Mircea Marinescu, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăplăci, planșee și grinzi din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiu de depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12 vile duplex
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurizidărie portantă blocuri Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe277 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Avangarde Forest 4” se află amplasat pe strada Mircea Marinescu, în orașul Voluntari, județul Ilfov.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ „Avangarde Forest 4” are o amplasare confortabilă în preajma pădurii Boldu- Crețuleasca. În apropiere de vile se află Școala și Grădinița „Bel Sorriso”, este un centru medical și un spital, funcționează cafenele și alimentare. Nu atât de departe se află Mall Promenada, Pipera Plaza și sunt stațiile de Metrou Pipera și Aurel Vlaicu. Distanța de la Complexul locativ până la Piața Victoriei este de 10,6 km prin Bulevardul Aviatorilor, Piața Universității se află la 10,3 km, iar până la Piața Unirii sunt 11,3 km. Gara de Nord se află la 12,4 km de la Ansamblul locativ. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 16,2 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 9,4 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Avangarde Forest 4” se compune din 12 vile de tip – duplex. Casele sunt ridicate cu un parter plus un etaj locativ și plus mansardă. Imobilele sunt construite pe fundații continue cu beton armat. Structura de rezistență constă din plăci, planșee și grinzi din beton armat. Între etaj și mansardă planșeul este efectuat din lemn. Pereții exteriori au o zidărie portantă cu sâmburi din beton armat din blocuri Ytong. Construcția caselor este cu un grad înalt de izolare termică și fonică din exterior cu polistiren de 10 cm și local cu 15 cm. Fațada caselor este parțial placată cu klinker ceramic (pe zonele retrase). Scara interioară este turnată din beton și este îmbrăcată cu lemn masiv. Tâmplăria exterioară este instalată cu geam tripan cu 6 camere de marcă Salamander. Acoperișul este învelit cu țiglă metalică Creaton. Unitățile locative sunt construite pe terenuri cu suprafața totală de 310 mp. În fața fiecărei case se află organizate câte trei locuri de parcare supraterane. Rezidenții Complexului locativ „Avangarde Forest 4” beneficiază de astfel de beneficii din interior și din apropiere: este o cafenea, funcționează o sală de fitness și un supermarket, o bibliotecă, piscină, grădiniță și locuri de joacă pentru copii.

Descrierea locuințelor ansamblului rezidențial „Avangarde Forest 4”

Vilele sunt construite cu suprafața de 277 mp și toate dispun de terase confortabile și grădini frumos amenajate. La parter se amplasează camera de living, holul, baia și o bucătărie de tip – deschisă cu sufragerie, la fel aici este un birou și sunt camere de depozitare. Etajul locativ cuprinde trei dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial dispune de o cameră de baie proprie și o garderobă. Și este încă o cameră de baie pentru copii. Spațiul de la mansarda este liber, lăsat pentru amenajarea după gustul și cerințele cumpărătorilor. Locuințele sunt complet finisate cu materiale de calitate superioară. Plăcile ceramice din băi și bucătării este de marcă Gaya Fores. Parchetul din holuri, camere și dormitoare este de marcă Egger de 8 mm de clasă 32. Pereții sunt acoperiți cu glet și finisați cu vopsele lavabile. Ușa de la intrare (metalică) este instalată. Camerele de baie sunt utilate cu obiecte sanitare de la Cersanit și baterii de la Kludi. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și funcționează prin centrală termică proprie în condensații pentru fiecare casă în parte, centralele sunt produse de Viesmann.

Dezvoltatorul

Ansamblului rezidențial „Avangarde Forest 4” este Compania „Avangarde Green Construct”.

Pentru mai multe detalii și informații despre vile, scheme, planificări, finisaje, toate prețurile, disponibilitatea și despre cele mai confortabile metode de achitare și achiziționare directă de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Avangarde Forest 4”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Avangarde Forest.

Unde se află Avangarde Forest 4?

str. Mircea Marinescu, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Avangarde Forest 4?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, vila 11, vila 12 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Avangarde Forest 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Avangarde Forest 4 din Voluntari?

Dezvoltătorul Avangarde Forest 4 este – Avangarde Green Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC