Previzualizare foto – fotografie originală aici

Family Rezidential Fundeni 2
în Dobroești

Prețul / m2
de la ‍1 266 €
pe ‍53 €
Dezvoltator
Adresă
str. Piersicului, 13-15, zona Fundeni, Dobroești, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Corp 1
5 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Family Rezidential Fundeni 2

Prețurile și disponibilitatea actualizate 13 martie 2023.
1 camere
47.05 m2
de la ‍1 296 € / m2de la ‍61 000 €
2 camere
56.08–76.26 m2
de la ‍1 266 € / m2de la ‍71 000 €
3 camere
90.86–93.9 m2
de la ‍1 305 € / m2de la ‍119 000 €

Family Rezidential Fundeni 2 pe hartă Dobroești

str. Piersicului, 13-15, zona Fundeni, Dobroești, Ilfov

Ipoteca pentru Family Rezidential Fundeni 2

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, microbuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–94 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Family Rezidențial Fundeni 2” este foarte confortabil localizat pe strada Piersicului, la numerele 13-15, în satul Fundeni din comuna Dobroești a județului Ilfov. În imediata vecinătate a blocurilor locative funcționează supermarketul Profi și este Mega Image, pentru copii este Grădinița și After School Ortense, se află Campusul Școlar Dobroești-Fundeni și este Școala Postliceală Sanitară. Pe o rază de 3 – 4 km față de imobilele noi se află Cora Pantelimon, este magazinul Jysk, hipermarketul Carrefour și sunt multe parcuri și locuri de relaxare.

De la blocurile locative se parcurge o distanță de 2,7 km până la stația de metrou Pantelimon și nu departe de locuințe sunt stații cu rute de autobuz și maxi–taxi. Se parcurge o distanță de circa 8 km de la complexul locativ „Family Rezidențial Fundeni 2” până la Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la o distanță aproximativ de 10 km, sunt 18 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 9 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica complexului rezidențial

Proiectul de locuințe „Family Rezidențial Fundeni 2” apare prezentat pe piața imobiliarelor noi cu 3 clădiri rezidențiale cu aspecte egal de atractive și moderne, fiecare cu câte un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 4 Etaje. Casele de apartamente sunt construite responsabil, doar din materiale calitative și durabile, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Imobilele facilită de un grad înalt de rezistență seismică și dispun de o structura de rezistență realizată pe cadre din beton armat și închideri exterioare, pereți interiori perimetrali și compartimentări din cărămidă termo eficientă. Pentru un grad sporit fonic tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este din profil PVC și are instalate sticle termopan. Și pe partea exterioară toate clădirile sunt calitativ izolate termic și au toate fațadele finisate cu tencuială decorativă combinată în două culori: bej cu cenușiu. La toate scările locative din case sunt instalate ascensoare de ultimă generație, acestea sunt confortabile, au o funcționare liniștită și dispun de un grad înalt de siguranță. Accesul în interior se face prin sistem cu interfon.

Teritoriul adiacent blocurilor locative și curtea complexului este amenajată cu spații verzi plantate, suprafață totală a cărora atinge 1142 mp și pentru copii în curte există organizate locuri de joacă. Locurile de parcare din complexul locativ „Family Rezidențial Fundeni 2” sunt prevăzute subterane (40 de locuri) și supraterane (106 locuri). De asemenea la subsolul clădirilor locative sunt prevăzute boxe de depozitare.

Apartamente

În complexul imobiliar „Family Rezidențial Fundeni 2” sunt prezentate 121 de unități locative structurate în 11 garsoniere, 66 de locuințe cu 2 camere și 44 de apartamente cu 3 camere, suprafața cărora începe de la 44 mp și ajunge până la 94 mp. Toate apartamentele sunt inteligent proiectate, cu scheme complet decomandate, cu bucătării închise și au balcoane deschise.

În folosință proprietățile locative se predau în variantă –„la cheie”, adică sunt absolut finisate și fiecare unitate locativă poate fi personalizată cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare de către beneficiari și modelele prezentate pot fi alese dintr-o gamă variată de finisaje. Și apartamentele se predau în folosință cu toate camerele de baie echipate cu obiecte sanitare de calitate înaltă și sistemul de electricitate este realizat la fel ca și restul sistemelor inginerești. Sistemul de încălzire este autonom și este instalată câte o centrală termică individuală pentru fiecare unitate locativă. Toate locuințele sunt racordate la utilități și sunt separat contorizate, au instalate apometre și contoare de gaze și curent electric.

Mai multe informații amănunțite despre localizarea imobilelor, despre structura constructivă, despre finisarea apartamentelor, despre metodele de plată acceptate și toate contactele Dezvoltatorului se află afișate pe pagina web a complexului locativ „Family Rezidențial Fundeni 2”.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Family Rezidential Fundeni 2?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Family Rezidential Fundeni 2 din Dobroești?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Family Rezidential Fundeni 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 266 €.

Cum să cumpăr un apartament în Family Rezidential Fundeni 2 în Dobroești?

Modalități de plata în Family Rezidential Fundeni 2: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Family Rezidential Fundeni 2?

Corp 1, Corp 2, Corp 3 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC