Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Regnum Residence & Spa
în Dobroești

Apartamente
de la ‍77 700 €
Prețul / m2
de la ‍1 103 € +TVA
pe ‍10 €
Adresă
Drumul Garii, 22, Dobroești, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Drumul Garii, 22, Dobroești (Bloc 3 Scara B)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Drumul Garii, 22, Dobroești (Bloc 1 Scara A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Regnum Residence & Spa

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
2 camere
70.45–71.56 m2
de la ‍1 103 € +TVA / m2de la ‍77 700 € +TVA
3 camere
93.62 m2
de la ‍1 122 € +TVA / m2de la ‍105 000 € +TVA

Regnum Residence & Spa pe hartă Dobroești

Drumul Garii, 22, Dobroești, Ilfov

Plata în rate la Regnum Residence & Spa

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Regnum Residence & Spa

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, loc de joacp, sală de fitness, jacuzzi
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftascensor de 7 persoane, marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente300
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcarepeste 300 de locuri de parcare supraterană și subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatebariera acces, camere video, pază
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai complet utilate și finisaje finale la alegere
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe60 – 88 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Regnum Residence & SPA” este dezvoltat pe strada Drumul Gării, la numărul 22 în zona comunei Dobroești din județul Ilfov. În apropiere de blocurile noi sunt magazine alimentare, este marketul Shop & Go Mega Image, funcționează cafenea, restaurant și pizzerie și nu departe se află Parcul Ion Creangă.

De la complexul rezidențial „Regnum Residence & SPA” până la podul Fundeni gratis circulă o mașină pentru transportarea locatarilor. Precum și în apropiere de complexul locativ circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 11 km, până la Gara de Nord sunt 10 km și Aeroportul „Henri Coandă” se află la 24 km, iar până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 12 km.

Amenajarea complexului rezidențial

Ansamblul de imobile „Regnum Residence & SPA” este compus din 4 blocuri de apartamente, ce sunt corect poziționate la o distanță de minim 16 metri între corpuri și fiecare imobil este construit cu câte un Subsol plus Parter și Plus 5 Etaje locative. Materiale de construcții calitative și durabile sunt folosite la realizarea tuturor imobilelor, precum și toate construcțiile sunt realizate în conformitate cu standardele, cerințele și normele în vigoare. Pe cadre din beton armat sunt realizate carcasele caselor și din cărămidă termo și fono eficientă sunt realizate toate închiderile exterioare și pereții interiori. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile de apartamente este de un grad superior de calitate, dispune de profil PVC și are geam termopan, ce oferă un grad înalt de izolare fonică plus în timpul iernii păstrează temperatura caldă în interior și menține temperatură răcoroasă vara. Blocurile locative au instalate ascensoare de firma Schindler, ce au capacitatea de transportare a 7 persoane = 535 kg și sunt foarte sigure și silențioase.

Peste 5000 mp de spații verzi sunt plantate în curtea ansamblului de locuințe și este un loc de joacă amenajat pentru copiii rezidenților, de asemenea în incinta complexului de locuințe funcționează o sală de fitness și centru SPA și rezidenții se pot relaxa la piscina generoasă, precum și pot facilita de jacuzzi, ce se află în zona de relaxare de pe acoperișul complexului rezidențial. Sunt organizate mai mult de 300 de locuri de parcare subterane și supraterane și teritoriul complexului rezidențial este supravegheat video și are pază asigurată de către companie de pază privată. La intrare în ansamblul rezidențial este instalată barieră de acces, pusă în funcțiune prin card sau prin cod.

Apartamente de lux cu finisaje de excepție

Ansamblul imobiliar „Regnum Residence & SPA” prezintă apartamente confortabile ingenios compartimentate cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Suprafața utilă a unităților locative este cuprinsă între 60 și 88 mp și apartamentele beneficiază de balcoane și terase spațioase, unde este ieșire din bucătărie și din living. În folosire imobilele se predau complet finisate cu finisaje oferite la alegerea beneficiarilor. Pentru finisarea pardoselilor sunt placaje cu parchet și gresie iar pentru finisarea pereților, aceștia sunt cu tencuială prelucrați și cu vopsea lavabilă vopsiți. Pereții camerelor de baie și parțial pereții bucătăriilor sunt finisați cu placi de faianță. Toate camerele de baie sunt complet utilate cu toate obiectele sanitare instalate și sistemul termic este autonom cu câte o centrală termică individuală pentru fiecare apartament. Toate sistemele inginerești (instalații termice, sanitare, electrice și de gaze) sunt realizate și toate utilitățile (separat contorizate) sunt racordate.

Cu mult drag sunteți așteptați cu o vizionare la fața locului pentru a vă alege locuința de vis și pentru a vă convinge de toate facilitățile acestui loc uimitor cu locuințe perfecte. Sunteți invitați pe pagina web a complexului locativ „Regnum Residence & SPA”, de pe care vă puteți programa la o vizionare și de pe care puteți afla mai multe informații utile despre materialele folosite la construcție, despre finisajele și dotările apartamentelor și unde sunt afișate toate contactele directe către managerii și consultanți Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Regnum Residence & Spa?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Regnum Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Regnum Residence & Spa din Dobroești?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Regnum Residence & Spa?

M² în acest complex costă de la ‍1 103 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Regnum Residence & Spa în Dobroești?

Modalități de plata în Regnum Residence & Spa: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală.

Termen de finalizare Regnum Residence & Spa?

  • Bloc 3 Scara A, Bloc 3 Scara B – în construcție
  • Bloc 1 Scara A, Bloc 2 Scara B, Bloc 1 Scara B, Bloc 2 Scara A – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC