Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Empire Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Vitioara, 28-30, zona Trapezului, Sector 3, București

Empire Residence pe hartă București

str. Vitioara, 28-30, zona Trapezului, Sector 3, București

Etape dezvoltare

scara A, scara B
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+DS+P+2E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camer
🟧 Suprafața apartamente71,60–109 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare imobil

Ansamblul rezidențial „Empire Residence” se află poziționat pe strada Vitioara, nr. 28-30 în zona Titan, sectorul 3 din București. În vecinătatea complexului se află Grădinița nr. 211, Școala Gimnazială nr. 20, este Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu și nu departe este Parcul IOR, Piața Titan și supermarket-ul Auchan Titan. Stația de Metrou 1 Decembrie 1918 se află la doar 5 minute de la intrarea în bloc.

Detalii tehnice și structură

Blocul ansamblului locativ „Empire Residence” dispune de un subsol, un demisol, un parter și 2 etaje locative. Fațada blocului este modern finisată cu materiale calitative. Ferestrele imobilului sunt din profil PVC cu geam termopan. Clădirea de apartamente este împărțită în 2 scări și fiecare dintre acestea dispune de câte un ascensor hidraulic cu care este acces către locurile de parcare subterane. De asemenea la dispoziția locatarilor sunt organizate și locuri de parcare supraterane. Intrarea în curte se efectuează prin poartă de acces cu telecomandă.

Detaliile locuințelor

Complexul „Empire Residence” găzduiește apartamente cu schițe cu 2 și cu 3 camere cu compartimentări interioare efectuate din cărămidă. Apartamentele complexului dispun de suprafața cuprinsă între 71,6 mp și 109 mp. Locuințele sunt complet finisate - „la cheie”, sunt utilate și dotate cu obiecte sanitare și instalații termice și electrice. La alegerea cumpărătorilor este oferită o gamă variată de finisaje. Centrala termică din fiecare locuință este dotată, instalată și racordată la calorifere. Toate utilitățile racordate sunt dotate cu contoare individuale (gaze, curent electric) și cu apometre. Se acceptă ca metodă de plata posibilitatea de cumpărarea a locuințelor prin programul „Prima Casă”. Ansamblul rezidențial „Empire Residence” este dezvoltat de către compania „RFC CIty”, care are o experiență de mai mult de 15 ani în domeniul construcțiilor imobiliare.

Mai multe detalii despre locuințe, construcție, amenajare, finisare și alte informații de care sunteți interesați, le aflați de pe pagina oficială a Dezvoltatorului.

Unde se afla Empire Residence?

str. Vitioara, 28-30, zona Trapezului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Empire Residence?

scara A, scara B – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Empire Residence.

Cine este dezvoltatorul Empire Residence în București?

Dezvoltator Empire Residence – RFC City.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC