Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Eden Lake
în București
Prețul / m2
aşteptăm startul vânzărilor
Adresa
str. Emil Racoviță, Voluntari

Eden Lake pe hartă București

str. Emil Racoviță, Voluntari

Etape dezvoltare

în proiect
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţipiscina interioara si exterioara, pista de alergare, restaurant, loc de joaca copii, hobby room, stații electrice de încărcare auto, parcare biciclete
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, aeroport
🟧 Număr apartamente387
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime1S+P+6E
🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Сurte închisăpază

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente67–172.2 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasat liniștit la aer curat

În cartierul Pipera, pe malul Lacului Șaulei se găsește localizat Ansamblul rezidențial „EDEN LAKE”. Adresa poștală a complexului locativ este: Strada Emil Racoviță, numărul 48, orașul Voluntari, județul Ilfov. Imobilele din „Eden Like” au o amplasare ferită de aglomerația străzilor gălăgioase din capitală și printre vecinii importanți ai locatarilor sunt: Pădurea Boldu – Crețuleasca, Pădurea Andronache și Biserica Ortodoxă „Sf. Ier. Nicolae și Sf. Cuv. Teodora de la Sihla”.

Nu departe de casele locative funcționează market-ul Mega Image, este Penny Market, sunt pizzerii și cafenele este o sală de sport cu piscină „Planet Swim & GYM” și se află Școala Gimnazială nr. 3 din Voluntari. Imediat din incinta complexului de apartamente circulă un shuttle bus către zonele Pipera și Aviației, cu curse regulare.

Descrierea generală a complexului imobiliar

Ansamblul locativ „EDEN LIKE” este o oază de liniște, confort, relaxare și este construită pentru a oferi rezidenților o viață fericită.

În mod special și principial toate locurile de parcare din complexul locativ sunt prevăzute doar subterane, pentru a lăsa cât mai mult spațiu liber pentru plimbări și locuri de odihnă înverzite sau dedicate altor servicii pentru locatari. Până la 70 % din teritoriul complexului rezidențial (peste 15 000 mp) sunt acoperite cu spații verzii, plantate cu iarbă/arbuști și plante decorative. În incinta ansamblului rezidențial este proiectată o piscină interioară și o piscină exterioară, este un restaurant și cafenea, funcționează un serviciu de curățătorie, sunt stații de încărcare a automobilelor electrice, este parcare pentru biciclete și alte servicii, pentru care sunt aleși cei mai buni furnizori pentru oferirea a celor mai calitative servicii.

Pentru liniștea părinților, copiii locatarilor au posibilitatea de a frecventa Kids Club-ul din incintă, de asemenea pentru confortul acestora sunt proiectate două locuri de joasă atât în interior cât și la aer liber, acestea sunt delimitate pe zone în dependență de vârsta micuților. De asemenea în curtea generoasă a complexului sunt gândite și amenajate o mulțime de spații de relaxare cu un ambient primitor și foarte plăcut, unde sunteți așteptat cu mult drag și unde vă grăbiți să veniți mai repede, deoarece aceasta este sentimentul fericit de a fi – ACASĂ.

Apartamente formidabile, rămâne doar să le alegi

Proiectul imobiliar „EDEN LAKE” cuprinde 387 de unități locative perfecte. În complex sunt prezentate apartamente luxoase cu un număr de camere de la 2 până la 4, cu scheme moderne, unde bucătăriile sunt legate direct de camera de zi. Locuințele cu 2 camere au suprafața de la 67 mp până la 99,7 mp, proprietățile cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața cuprinsă între 72,7 mp și 134,7 mp. Apartamentele cu 4 camere au mărimea de la 128,1 mp până la 172,2 mp și dispun de scheme unde sunt proiectate câte 2 camere de baie și cele mai mari apartamente cu 4 camere beneficiază de terase extrem de generoase.

Locuințele sunt bine gândite unde fiecare metru locativ a fost proiectat în așa fel ca lumina naturală să pătrundă la maxim și să fie minimizat iluminatul artificial, astfel și cheltuielile pentru electricitate să fie scăzute la minim. Aici fiecare detaliu este important și echipa de ingineri, proiectanți și designeri au muncit sârguincios asupra aspectelor locuințelor și au utilizat cele mai inovative soluții și tehnologii moderne de finisare cu cele mai calitative materiale și echipamente, luând în vedere tendințele actuale. Cumpărătorii care vor achiziționa apartamente la parterul clădirilor vor beneficia de grădini personale, iar pentru apartamentele de la etaje sunt gândite balcoane spațioase. Finisajele apartamentelor sunt alese la cele mai înalte standarde și dispun de o durabilitate sporiră.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „EDEN LIKE” este un grup de companii „HSHGROUP Real Estate Development”, care activează în 30 de țări și are o experiență în construcția imobiliarelor de mai mult de 58 de ani, sediul principal al companiei este la Hong Kong. Dacă vă doriți o viață nouă într-un apartament nou la aer curat și liniște, sunteți invitați să vizitați showroom-ul Dezvoltatorului, de unde veți afla toate informațiile detaliate despre construcția și dezvoltarea ansamblului rezidențial „EDEN LIKE”, contactele și adresa showroom-ului le găsiți pe pagina web a Dezvoltatorului - „HSHGROUP Real Estate Development”.

Alte surse despre acest Complex

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial Eden Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Eden Lake?

str. Emil Racoviță, Voluntari.

Cât costă metru pătrat în Eden Lake?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare Eden Lake?

Eden Lake – în proiect.

Cine este dezvoltatorul Eden Lake în București?

Dezvoltator Eden Lake – Nantong Sanjian Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC