Previzualizare foto – fotografie originală aici

Palm Residence Pipera
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Emil Racoviță, 52, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Emil Racoviță, nr. 52, Voluntari
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2017
Faza 2
str. Emil Racoviță, nr. 52, Voluntari
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2018

Schițe și prețuri în Palm Residence Pipera

Townhouse-uri
de la 155 m2totul e vândut

Palm Residence Pipera pe hartă Voluntari

str. Emil Racoviță, 52, Voluntari, Ilfov

Evoluția construcției Complexului Palm Residence Pipera

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iulie 2019

Evoluția construcției Complexului Palm Residence Pipera - Punct 1, iulie 2019
Punct 1
iulie 2019
Evoluția construcției Complexului Palm Residence Pipera - Punct 2, iulie 2019
Punct 2
iulie 2019
Evoluția construcției Complexului Palm Residence Pipera - Punct 3, iulie 2019
Punct 3
iulie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Încălzirecentrală
🟧 Număr apartamente48 de case
🟧 Parcare două locuri de parcare
🟧 Securitateda
🟧 ZiduriCărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere4 camere
🟧 Suprafața locuințe155–165 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Palm Residence Pipera” este așezat în partea de Nord a Capitalei, la intrare în Pipera, pe strada Emil Racoviță, nr. 52 bis., orașul Voluntari, județul Ilfov.

Descrierea localității amplasării Complexului

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de acces din autostrada A3 și are în imediata apropiere marketul „Mega Image”. În proximitate sunt grădinițe, școli, săli de fitness, alte supermarketuri și Pipera Plaza. Cartierul Aviației, Mall Promenada, Mall Băneasa se află la o distanță care poate fi parcursă în timp de 7 minute cu mașina. Chiar în fața Rezidenței se află stația de transport public, care are traseu direct până la stația de Metrou Pipera (unde sunt de parcurs doar 3,3 km în maxim 14 minute). Distanța de la cartierul locativ până la Piața Victoriei este de 7,8 km prin Bulevardul Aviatorilor, iar până la Piața Unirii sunt 10,3 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 9,7 km prin Șoseaua Pipera. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 13,9 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de doar 6,5 km.

Structura Proiectului Rezidențial și descrierea locuințelor

Suprafața ansamblului rezidențial „Palm Residence Pipera” este de 9000 mp și conține 48 de locuințe construite din cărămidă, beton și cu tablă pe acoperiș. Casele sunt ridicate cu un Parter, un etaj locativ și au câte un pod pentru depozitare. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate case de două tipuri: Casă Standard și Casă pe Colț. Casele sunt construite cu câte patru camere și dispun de câte două locuri de parcare, au o terasă și o curte personală, în plus sunt instalate porți electrice cu acces cu telecomandă. Suprafața construită a locuințelor este între 155mp – 165 mp, iar suprafața terenurilor proprii începe de la 50 mp și poate ajunge la 125 mp. La parterul caselor se amplasează bucătăria (de tip închis), este camera de living și sufrageria cu ieșire direct la terasă, de asemenea există construit un hol cu un spațiu de depozitare și se află pivnița. Casele sunt proiectate și construite cu trei blocuri sanitare: un bloc sanitar la parter și două băi la etaj. Precum și la etaj se află trei dormitoare și sunt două balcoane. La dispoziția viitorilor rezidenți, căsuțele sunt prezentate complet finisate la cheie cu cele mai calitative materiale și finisaje, dar nu sunt mobilate (acest moment rămâne după viitorul stăpân și numai după gustul personal). La intrare este instalată ușă din metal. Camerele de baie dispun de mobilier (vas wc) suspendat, sunt dotate cu bideu, cadă și au toate obiectele sanitare instalate de la Cersanit. Pardoselile sunt placate cu parchet Egger. Este gresie și faianță, sunt instalate uși celulare, lemn în interior, sunt ferestre cu geamuri termopane cu trei foi de geam de marcă Suki și pereți finisați cu vopsele lavabile, prize și întrerupătoare Legrand. Locuințele se încălzesc individual prin centrală termică proprie în condensații și prin calorifere din oțel. Ce ține de utilități, există toate (apă, gaze, canalizare, electricitate), cu contracte individuale de la ENEL, este telefonie, TV și desigur că internet. Există instalate apometre și contoare individuale la utilități.

Complexul locativ „Palm Residence Pipera” dispune de servicii de administrare, are o curte comună închisă, grădina este amenajată, există iluminat exterior și funcționează sistemul de videointerfon.

Casele ansamblului rezidențial„Palm Residence Pipera” sunt foarte confortabile, au aspecte moderne și atrăgătoare, cu scheme bine gândite la prețuri plăcute.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Palm Residence Pipera?

str. Emil Racoviță, 52, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Palm Residence Pipera?

str. Emil Racoviță, nr. 52, Voluntari – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Palm Residence Pipera.

Cine este dezvoltatorul Palm Residence Pipera în Voluntari?

Dezvoltator Palm Residence Pipera – Palm Residence Pipera.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC